Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس کمیسیون بهداشت مجلس تردد اتباع غیرمجاز و استفاده از آب و غذای آلوده را علت اصلی انتقال وبا در کشور دانست و گفت: اتباع خارجی غیرمجاز در مسیر تردد دسترسی به امکانات بهداشتی ندارند و بی‌توجهی نسبت به این موضوع موجب انتقال آلودگی‌ها و در نهایت انتقال بیماری وبا می‌شود.

به گزارش ایسنا- حسینعلی شهریاری استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده را از عوامل موثر انتقال بیماری وبا دانست و افزود: وقتی مسائل بهداشتی رعایت نشود و آب آشامیدنی و غذای آلوده مورد استفاده قرار گیرد بیماری وبا به راحتی انتقال پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عدم رعایت مسائل بهداشتی شیوع وبا را در پی دارد، افزود: خوشبختانه وضعیت کشور نسبت به سال‌های گذشته در دسترسی مردم به آب آشامیدنی سالم بهتر شده است و مردم باید نکات و مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا به بیماری وبا مبتلا نشوند همچنین خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی، صدا و سیما و رسانه‌ها باید رعایت نکات بهداشتی را به مردم گوشزد کنند زیرا اگر مسائل بهداشتی رعایت شود بیماری قابل کنترل است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم، تردد غیرقانونی اتباع بیگانه به کشور را علت اصلی انتقال بیماری وبا در کشور دانست و گفت: تردد غیرقانونی اتباع بیگانه به کشور زیاد است و علیرغم اینکه دستگاه‌های متولی تلاش زیادی را برای جلوگیری از ورود غیرقانونی دارند اما همچنان شاهد ورود و تردد اتباع غیرمجاز به کشور هستیم البته وجود مرزهای گسترده مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان در شرق کشور یکی از دلایل اصلی غیرقانونی اتباع به کشور است.

شهریاری ادامه داد: اتباع خارجی غیرمجاز در مسیر تردد دسترسی به امکانات بهداشتی ندارند و بی‌توجهی نسبت به این موضوع موجب انتقال آلودگی‌ها و در نهایت انتقال بیماری وبا می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: با انسداد فیزیکی به تنهایی نمی‌توان ورود و خروج اتباع را کنترل کرد و باید با روش های مختلف و برنامه ریزی های لازم این کار انجام شود البته تحقق این امر زمان بر است و باید منابع مالی قابل توجهی و در واقع چندین هزار میلیارد تومان در اختیار وزارت کشور و دستگاه های مربوطه قرار گیرد تا انسدادی که قابل قبول است اتفاق بیافتد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی انتقال بیماری وبا مسائل بهداشتی غذای آلوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»

ایسنا/کرمان رئیس پلیس راه شمال استان کرمان با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودروها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودروهای دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کارهای خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه‌.ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودروهای معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکارهای اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوارها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودروهای سنگین راه را برای خودروهای سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ساماندهی اتباع در ۱۴۰۳ ادامه دارد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال