Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آنلاین تخصصی فرصت‌های ایده‌پردازی و کارآفرینی در حوزه پروتئین‌های نوترکیب برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، تولید پروتئین‌‏ها‏‏ی نوترکیب یکی از مهمترین دستاوردهای زیست فناوری در قرن بیستم است؛ چرا که استفاده از قدرت طبیعی سلول‏‌ها‏‏ی میزبان پروکاریوتی و یوکاریوتی در بیان پروتئین‏‌ها‏‏ی نوترکیب باعث توسعه صنایع چند میلیارد دلاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروتئین‌های نوترکیب معمولاً برای تولید محصولات دارویی، پلیمرهای مبتنی بر پروتئین برای انتقال دارو، آنتی‌بادی‌ها و آنزیم‌ها برای درمان بیماری، داربست‌های پروتئینی برای مهندسی بافت به کار برده می‌شود.

مهیار رفیعی، مدیرعامل یکی از شرکت‌های کارآفرین و از فعالان کارآفرینی کشور در حوزه‌های دارو، زیست شناسی، زیست فناوری در گفت‌وگو با ایسنا، حوزه پروتئین‌های نوترکیب را یکی از مهمترین و جذاب‌ترین حوزه‌های زیست فناوری و زیست شناسی دانست و گفت: تولید محصولات دارویی جهت درمان هدفمند برخی بیماری‌ها و تولید برخی هورمون‌های نوترکیب با کاربردهای بسیار گسترده در زمینه پیشگیری و درمان بیماری‌ها و تولید برخی واکسن‌های نوترکیب از مهمترین مزایای این نوع پروتئین‌ها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: به جهت اهمیت و جایگاه این حوزه در ارتقاء و اعتلاء مقوله کارآفرینی کشور، کارگاه تخصصی فرصت‌های ایده پردازی و کارآفرینی در حوزه پروتئین‌های نوترکیب در روز  ۵ مردادماه جاری برگزار می‌شود.

رفیعی خاطرنشان کرد: این کارگاه با همت انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروتئین نوترکیب دانشگاه خوارزمی پروتئین های نوترکیب پروتئین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت