Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@23:11:16 GMT

۲۷۵ هزار تن انواع نهاده دامی در اردبیل توزیع شد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۰۳۹۸

۲۷۵ هزار تن انواع نهاده دامی در اردبیل توزیع شد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از توزیع بیش از ۲۷۵ هزار تن انواع نهاده دامی در نه ماه گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، نوبخت اژدری اظهار داشت: در طی 9 ماهه گذشته انواع نهاده‌های دامی به مقدار 275697 تن شامل جو 62383 تن، ذرت 130726 تن، کنجاله سویا 53720 تن و سبوس 28868 تن) بین دامداری‌های کوچک توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در طی 9 ماهه گذشته 247,320 تن انواع فرآورده‌های دامی شامل 172,000 تن شیر و 22,000 تن گوشت قرمز، 40,100 تن گوشت مرغ، 6,520 تن تخم مرغ و 6,700 تن عسل از طریق دامداری‌های صنعتی و روستایی، مرغداران و زنبورداران استان تولید گردیده است.

اژدری افزود: در طی نه ماه گذشته جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی صنعتی به تعداد 20,573,967 قطعه و تولید 40,074 تن گوشت مرغ صورت گرفته است

وی ادامه داد: تولید تعداد 108,880,493 عدد تخم نطفه دار و 86,728,310 قطعه جوجه یک روزه از دیگر فعالیت‌های معاونت بهبود تولیدات دامی است.

طراحی "سامانه هوشمند پایش و مشاوره مزارع کشاورزی" توسط دانش‌بنیان‌هاایجاد شهرک‌های دامپروری و کشاورزی راهکاری مناسب برای کاهش بیکاری استان چهارمحال و بختیاری استخشکسالی اراضی کشاورزی استان بوشهر را به حدود 200 هزار هکتار رساند

اژدری در خصوص دیگر اقدامات انجام یافته در طی نه ماه گذشته افزود: فعال سازی تعداد 13 واحد صنعتی راکد و غیرفعال دام و طیور با اشتغالزایی 45 نفر و با سرمایه گذاری 169,000 میلیون ریال، معرفی تعداد 2151 واحد مرغداری و دامداری برای دریافت تسهیلات بانکی از محل اعتبارات مختلف (رونق تولید و ...) با مبلغ 8,865,834 میلیون ریال، هویت گذاری دام سبک و سنگین استان به تعداد 1,395,536 راس (سنگین 104,828 و سبک 1,290,708 راس)، اجرای پروژه‌های توسعه پرورش و اصلاح نژاد دام روستایی (سبک و سنگین) با حجم عملیات 2580 راس و اعتبار 7260 میلیون ریال تا پایان سال 1400. همچنین عقد قرارداد با پیمانکاران واجد شرایط برای اجرای پروژه‌های مذکور با حجم عملیات 6800 راس و اعتبار 16730 میلیون ریال در سال جاری از دیگر اقدامات انجام یافته است.

وی ادامه داد: پیگیری طرح صیانت از شتر دوکوهانه با تجهیز مرکز ملی توسعه و حفاظت از شتر دوکوهانه جعفرآباد از طریق جذب اعتبارات بین المللی با همکاری سازمان FAO و عملیات اجرایی پروژه از دی ماه 1400 شروع گردیده و به مدت 2 سال ادامه خواهد یافت. در همین راستا نماینده فائو در ایران شخصاً دو مرتبه در استان حضور یافته و از امکانات مرکز جعفرآباد و ایستگاه جهادآباد مشگین شهر و مناطق شترخیز استان بازدید نموده و سه مرتبه جلسه و نشست راهبردی با حضور شترداران و متخصصین استانی و ادارات ذیربط برگزار گردیده است.

اژدری افزود: توسعه نژاد گاو دومنظوره (سیمنتال و مونت بیلیارد و ...) از طریق تلقیح گاو‌های بومی و آمیخته استان با اسپرم‌های گاو دومنظوره ممتاز و مورد تائید مرکز اصلاح نژاد دام کشور به تعداد 8750 راس. این نژاد نسبت به سایر نژاد‌ها نسبت به بیماری و شرایط سخت محیطی مقاومتر بوده و از ضریب تبدیل غذایی و بازده لاشه بهتری برخوردار است و با توسعه این نژاد هزینه‌های تولیدی دامدار کاهش یافته و بر کمیت و کیفیت تولیدات (شیر و گوشت) افزوده می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل احمد شهریار در ادامه افزود: در طی نه ماهه گذشته کنترل آفات نباتی محصولات زراعی و باغی: 138937 هکتار، کنترل بیماری‌های محصولات زراعی و باغی: 125761 هکتار، مبارزه با علف‌های هرز محصولات زراعی و باغی: 272535 هکتار، مبارزه زراعی و مکانیکی با آفات محصولات زراعی و باغی: 101441 هکتار، استقرار و گسترش شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی محصولات زراعی و باغی: 594130 هکتار صورت گرفته است.

این مقام مسئول در خصوص مبارزه بیولوژیک با آفات و امراض نیز افزود: مبارزه بیولوژیک با رهاسازی عوامل بیوکنترل و توزیع انواع مواد غیرشیمیایی در باغات، مزارع و جالیزکاری­ها در سطح 20000 هکتار صورت گرفته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازما ن جهاد کشاورزی استان در ادامه سخنان خود افزود: در خصوص کنترل سن گندم، پایش مناطق زمستان گذران و بهاره: 322240 هکتار+ سطح مبارزه 1517 هکتارصورت گرفته است. در خصوص کنترل جوندگان نیز سطح پروپ برداری 86302 هکتار+ سطح مبارزه 13302 هکتاربوده است. در ارتباط با کنتل ملخ نیز سطح دیده­بانی 319200 هکتار+ سطح مبارزه 19908 هکتارصورت گرفته است.

وی در خصوص ردیابی، شناسایی و کنترل عوامل خسارتزای گیاهی قرنطینه‌ای نیز افزود: عملیات ردیابی، شناسایی و کنترل آفات قرنطینه داخلی و آفات قرنطینه خارجی جمعاً در سطح 65355 هکتار انجام شده است.

شهریار در خصوص درصد رشد سطح زیر کشت محصول سالم نیز افزود: مدیریت تلفیقی تلفیقی آفات، بیماری­های سبزی، صیفی و جالیز فضای باز و گلخانه به صورت طرح در سطح 6209 هکتارعملیاتی شده است.

وی در ارتباط با اعمال مقررات قرنطینه نباتی نیز افزود: کنترل قرنطینه‌ای و ترخیص محصولات کشاورزی وارداتی: 111279 تن، بازدید و صدور گواهی بهداشت محصولات صادراتی: 143175 تن+ 8000 عدد صدورگواهی بهداشتی، کنترل قرنطینه­ای و صدور مجوز محصولات کشاورزی ترانزیتی: 63101 تن از اقدامات قرنطیه‌ای در طی نه ماهه گذشته است.

انتهای پیام/144/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محصولات زراعی و باغی جهاد کشاورزی استان بهبود تولیدات طی نه ماه میلیون ریال ماهه گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان