Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:11:45 GMT

جهش جدید اُمیکرون در هند و چند کشور دیگر

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۰۴۵۵

جهش جدید اُمیکرون در هند و چند کشور دیگر

جهش جدید کروناویروس نگرانی‌هایی را در هند و چندین کشور دیگر به همراه داشته است.

به گزارش ایسنا، کروناویروس که به سرعت در حال تغییر است، جهش بسیار مسری دیگری داشته که با گسترش یافتن در هند و مشاهده مواردی از آن در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده، متخصصان را نگران کرده‌ است.

به گفته متخصصان، این زیرسویه امیکرون که BA.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲.۷۵ نامیده می‌شود، ممکن است بتواند به سرعت گسترش پیدا کند و از مصونیت ناشی از واکسیناسیون و سابقه قبلی عفونت در امان بماند. در حال حاضر مشخص نیست که آیا می‌تواند باعث بروز نوع شدید بیماری نسبت به سایر زیر سویه‌های اُمیکرون از جمله BA.۵ شود یا خیر.

"متیو بینیکر"، مدیر ویروس‌شناسی بالینی در مایو کلینیک در روچستر، مینه‌سوتا گفت: هنوز خیلی زود است که بتوانیم نتیجه‌گیری‌ داشته باشیم. اما به نظر می رسد به خصوص در هند، نرخ انتقال با نوعی افزایش تصاعدی همراه است.

همچنین "شیشی لو"، رئیس بیماری‌های عفونی شرکت هلیکس که اطلاعات توالی‌ یابی ویروسی را برای مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده تامین می‌کند، گفت: این واقعیت که این زیر سویه پیش از این در بسیاری از نقاط جهان حتی با سطوح پایین ‌تر نظارت و کنترل ویروسی شناسایی شده، نشانه اولیه گسترش ویروس است.

لیپی توکرال، از متخصصان موسسه تحقیقات علمی و صنعتی ژنومیک و زیست شناسی یکپارچه در دهلی نو گفت: جدیدترین ویروس جهش یافته در چندین ایالت هند مشاهده شده و به نظر می رسد سریعتر از انواع دیگر در کشور در حال گسترش است. همچنین در حدود ۱۰ کشور دیگر از جمله استرالیا، آلمان، انگلیس و کانادا شناسایی شده است.

به گزارش مدیکال اکسپرس، یکی از نگرانی‌های متخصصان این است که تغییرات ژنتیکی ممکن است شرایط را برای ویروس آسان‌تر کند تا از واکنش آنتی‌بادی‌ها در امان بماند. هرچند، به گفته کارشناسان تزریق واکسن‌ و دُزهای یادآور هنوز بهترین روش دفاع در برابر نوع شدید کووید-۱۹ است. این احتمال وجود دارد که در فصل پاییز ایالات متحده فرمول به روز شده ای از واکسن را در نظر بگیرد که زیرسویه های اخیر اُمیکرون را هدف قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس هند کرونا در جهان کرونای ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد