Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار ایرنا ، آیت‌الله سیدحسن عاملی روز دوشنبه در همایش مشترک ائمه جمعه شهرستان و شورای معاونین اداره کل، مدیران نواحی و مناطق آموزش پرورش استان اردبیل با بیان اینکه آینده کشور متعلق به نظام تعلیم و تربیت است، افزود: اگر می‌خواهیم کشوری پیشرفته و تحول‌گرا در مسیر تعالی روزافزون داشته باشیم باید به ریل حرکتی آموزش و پرورش توجه جدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در سایه توجه به آموزش و پرورش و رفع مشکلات معلمان انسان‌هایی شایسته و پاکدامن تربیت شده و تحویل جامعه خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به اینکه آموزش و پرورش عامل موثر در فرهنگ‌سازی هر کشور است، ادامه داد: اقتدار یک کشور مرهون تقویت نظام فرهنگی بوده و هر جامعه‌ای که از فرهنگ و آموزش فاصله بگیرد، تباهی نسل آینده و کنونی را رقم زده است.

آیت الله عاملی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مصلی‌های اردبیل با هدف توسعه آموزشی و تربیتی دانش آموزان تبدیل به کلاس‌های تقویتی می‌شوند.

امام جمعه اردبیل ضمن حمایت از برنامه‌های اداره کل آموزش و پرورش استان، مشارکت نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی را در آموزش و پرورش خواستار شد و گفت: مشارکت خیرین و نهادها در حوزه آموزش و پرورش می‌تواند این نهاد را در رسیدن به اهداف ترسیم شده یاری کند.

عاملی ادامه داد: جوانان ثروت، آینده، عزت، حشمت و سرنوشت این کشور هستند و از این رو برای ادای دین به این خاک و شهدا نیازمند حمایت از مربیان پرورشی هستیم که در واقع افکار صحیح  را به دانش‌آموزان تزریق می‌کنند و آنها از رفتارهایی که می‌بینند، رنگ می‌گیرند.

امام‌جمعه اردبیل با اشاره به اهمیت تربیت نسل جدید، ادامه داد: رشد عقلانی به یکباره ممکن نمی‌شود و باید برای ارتباط‌گیری و تربیت نسل جدید، روشی متناسب با نیازهای هر گروه سنی به کار گرفته شود که در این میان رفتار بیش از گفتار تاثیرگذار است.

عاملی گفت: تقویت احساس جمعی، فضلیت‌ها و مهارت‌های اجتماعی، مکارم اخلاقی و روحیه ایثار، مسئولیت‌پذیری، تقویت غیرت و عرق ملی در کودکان و نوجوانان در گرو آموزش و پرورش است.

وی تصریح کرد: از جهت رعایت نظم، راستگویی و درستکاری، حجاب و عفاف، احترام به بزرگترها، احساس جمعی نارسایی‌ها و خلاهایی بیشتری در کشور وجود دارد که توجه و اصلاح آن باید از ناحیه آموزش و پرورش باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به رواج برخی بدعت‌ها و تجمل‌گرایی در جامعه، تاکید کرد: اگر بخواهیم در کشور کاری بکنیم، باید از بخش فرهنگ و حوزه آموزش و پرورش آغاز شود.

عاملی با بیان اینکه فضای سالم تربیتی مطالبه اصلی خانواده‌ها است، افزود: برای تحقق مطالبات خانواده‌ها باید سیستمی موفق برای تربیت صحیح در جامعه ایجاد شود تا نسل آینده نسلی تاثیرگذار در حوزه فرهنگی تربیت شود.

وی با اشاره به افت تحصیلی دانش آموزان در استان افزود: افت تحصیلی دانش آموزان ناشی از کرونا نیست بلکه مربوط به نظام آموزشی است که اصلاح آن مستلزم عزم جدی متولیان امر فرهنگ است.

امام جمعه اردبیل رواج مدرک گرایی در کشور را یادآور شد و گفت: مدرک گرایی سبب بیسوادی در جامعه  و کاهش سطح معلومات دانش آموزان و دانشجویان شده بطوریکه فرد به رغم داشتن مدرک تحصیلی بالا، دانش و سواد کافی در رشته مورد تحصیل را ندارد و نیاز است سطح علمی دانش آموزان ، دانشجویان و استادان دانشگاه با مطالعه و تحقیق افزایش یابد.

برچسب‌ها مدارس اردبیل دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس اردبیل دانش آموزان مدارس اردبیل دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است