Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با مدیران دانشگاه زنجان، ظهر امروز (دوشنبه ۲۰ تیر) در محل این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; ابوالفضل رفیعی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان، ظهر امروز در نشست مشترک وزیر علوم با مدیران دانشگاه زنجان گفت: زنجان علاوه بر اینکه به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی شناخته شده و حضور حماسی در دوره‌های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشته، سبقه فرهنگی، تمدنی و علمی نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان زنجان ظرفیت خوبی در راستای توسعه دانشگاهی دارد، اظهار داشت: غیر از دانشگاه علوم پزشکی، 23 واحد دانشگاهی شامل 14 واحد دولتی و 9 واحد غیردولتی با حدود 40 هزار دانشجو در سطح استان زنجان فعل هستند.

رفیعی با اشاره به اولین مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب که توجه به علم و پژوهش است، خاطرنشان کرد: با توجه به خروجی دانشگاه‌های مختلف و جهت جلوگیری از مهاجرت نخبگان و در راستای ایجاد جذابیت برای ادامه تحصیل ارزان در داخل کشور پیشنهاد می‌شود یک واحد دانشگاهی بین‌الملل در زنجان تاسیس شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان افزود: در صورتی که مطالعات این طرح انجام و مجوز لازم صار شود، خروجی مناسبی می‌توان داشت که از این ظرفیت برای پوشش استان‌های همجوار و به‌ویژه شمال‌غرب کشور نیز می‌توان استفاده کرد.

وی گفت: دغدغه‌هایی بابت سلف سرویس‌ها در کمیسیون دانشجویی استان مطرح بود که نارضایتی‌های دانشگاه‌ها بیشتر نسبت به تفاوت در ارائه خدمات بود.

رفیعی ابراز کرد: در این راستا پیشنهاد شد تا یک آشپزخانه متمرکز دانشجویی داشته باشیم تا با استفاده از مجموعه داشته‌ها بتوان عدالت در توزیع غذا را رعایت کرد.

*‌ نگاه ویژه در مسائل مذهبی باید داشته باشیم

حجت‌الاسلام علی قره‌داغی، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان در این نشست گفت: زحمات زیادی کشیده شده و اتفاقات خیلی خوبی در حوزه‌های مختلف عمرانی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی در دانشگاه زنجان از ساخت‌وساز تا تامین امکانات افتاده اما آنچه که در 8 سال گذشته انجام نشده و انتظار حمایت از وزارت علوم را داریم، نگاه مذهبی است.

وی با بیان اینکه نگاه ویژه در مسائل مذهبی باید داشته باشیم، اظهار داشت: نگاه مذهبی و اسلامی در ایرانیِ اسلامی باید غلبه داشته باشد.

حجت‌الاسلام قره‌داغی با بیان اینکه فاصله مسجد دانشگاه تا خوابگاه‌ها زیاد است، خاطرنشان کرد: چندین نمازخانه نیز در بخش‌های مختلف وجود دارد اما نیاز به تجمیع نمازخانه‌ها در یک نمازخانه و با حضور یک روحانی توانمند داریم.

وی ابراز کرد: تقاضای حداقل بودجه برای ساخت مجتمع فرهنگی خواهران را داریم که امیدواریم حمایت شود.

*‌ دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند مکمل دانشگاه مادر استان باشد

ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان نیز گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکی از دانشگاه‌هایی است که با توجه به تولید و اشتغال مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌تواند مکمل دانشگاه مادر باشد.

وی با اشاره به رشد و توسعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان اظهار داشت: تعداد دانشجویان این دانشگاه از یک هزار نفر در سال 1395 به 3 هزار نفر رسیده و سال بعد تا 4 هزار دانشجو نیز افزایش خواهد یافت.

احمدی تصریح کرد: 95 درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان در بازار کار هستند و دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاهی است که شرکت‌داری می‌کند و دانش‌بنیان است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان با بیان اینکه نگاه آموزش و پرورشی به این دانشگاه تا سال 1390 بحران عظیمی ایجاد کرده است، گفت: خوابگاه‌ها، کلاس‌ها و کارگاه‌ها وضعیت خوبی ندارند و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان علاوه بر زنجان فقط در یکی از شهرستان‌ها (ابهر) واحد دارد.

رویا کرمی، رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان نیز با بیان اینکه رشته‌های متناسب با نیاز منطقه در برخی واحدها وجود ندارد، گفت: انتظار می‌رود تا از ردیف‌های استانی کمک شود تا رشته‌های متناسب با نیاز مناطق در مراکز پیام نور ایجاد شوند.

به گزارش موج رسا؛ محدودیت‌های اعتباری، رفاه دانشجویی، ساختار هزینه‌ها، حمل‌ونقل، تامین تغذیه مناسب برای دانشجویان، کمبود خوابگاه برادران، پایین بودن بودجه فرهنگی، مشکل در پذیرش دانشجویان برخی رشته‌ها، درخواست ایجاد برخی رشته‌های مقطع تحصیلات تکمیلی و مشکلات مربوط به پارک علم و فناوری از مهمترین موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای استان زنجان دانشگاه زنجان رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: درآمد پایدار برای موقوفات زنجان با اجرای طرح‌های موفق سرمایه‌گذاری ممکن است.

مهدی نیکویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: دو نمونه از طرح‌های موفق سرمایه‌گذاری و احیای موقوفات استان زنجان که توسط این اداره طراحی و با کمک ادارات اجرایی شهرستان‌ها به مرحله اجرا رسیده است، در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه ارائه شد.

وی با اشاره به طرح سرمایه‌گذاری عمرانی نهضت ملی مسکن در اراضی موقوفه قیدار نبی (ع) شهرستان خدابنده افزود: با الحاق ۲۰۰ هکتار از اراضی موقوفه به وسعت شهر قیدار ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی امکان‌پذیر می‌شود.

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: با توافقات صورت گرفته با نسبت ۳۵ درصد سهم موقوفه و ۶۵ درصد سهم مسکن و شهرسازی، روند الحاق به‌زودی شروع شده است و پس از آن اقدامات اولیه ساخت‌وساز نهضت ملی مسکن در این زمین‌ها آغاز خواهد شد.

نیکویی ادامه داد: این طرح علاوه بر ایجاد رونق در صنعت ساختمان باعث تأمین مسکن ارزان برای جوانان و خانواده‌ها با سطح درآمد کم و متوسط شده و همچنین ارزش افزوده موقوفه نیز به صورت فوق‌العاده افزایش پیدا می‌کند و باعث درآمد پایدار برای موقوفه شده و حتی در کاهش رشد قیمت مسکن در این شهرستان نیز مؤثر است.

وی ادامه داد: طرح دوم ارائه شده در این نمایشگاه ساخت ۵۲ واحد مسکونی در شش بلوک در اراضی وقف شده توسط مرحوم عبدالرزاق شهر آببر شهرستان طارم است که در سالیان گذشته با مبلغ ناچیزی به اجاره کشت‌وزرع واگذار می‌شد.

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: همچنین به زودی با واقع شدن در بافت شهر، متروکه مانده بود، با انتشار فراخوان عمومی موفق به جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی شدیم و با تأمین اعتبار بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان از تیرماه ۱۴۰۰ ساخت‌وساز شروع شده است و اکنون با پیشرفت ۹۵ درصدی به یاری خدا در سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: دو واحد از ۵۲ واحد برای موقوفه اختصاص داده شده و ۵۰ واحد نیز به مردم واگذار خواهد شد، نگاه اوقاف در این طرح اختصاص این واحدها با کمترین سود و نزدیک به قیمت تمام شده به خانواده‌های طارمی است تا وقف توانسته باشد قدمی در تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد بردارد.

نیکویی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، هشت طرح سرمایه‌گذاری با ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان تومان به برای تأیید نهایی به سازمان مرکزی ارسال کردیم که در صورت تصویب به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد و بیش از ۲۱ طرح شاخص با موضوع عمران، آبادانی و سرمایه‌گذاری در امامزادگان و بقاع متبرکه استان به ارزش نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان نیز از سه سال پیش تاکنون در حال پیگیری و نتیجه‌دهی است.

کد خبر 748735

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط