Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران؛ شهریار دبیرزاده، مدیر گروه تدوین برنامه‌های راهبردی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران به بررسی یک پژوهش علمی صورت گرفته در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران پیرامون ارزیابی مصوبات دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران پرداخت و گفت: این پژوهش ۸۷۸ مصوبه شورا طی ۳۱۵ جلسه را بررسی کرد که در آن به چند منظر از جمله تحلیل و تطبیق مصوبات شورای اسلامی شهر تهران با قانون تشکیلات، وظایف و اختیارات شوراها، تحلیل میزان تطابق مصوبات با اولویت‌ها و مسائل کلیدی کلانشهر تهران و دغدغه‌های شهروندان، تحلیل لایحه‌ها و طرح‌های شورا و همچنین عملکرد کمیسیون‌های تخصصی شورا و مصوبات آن‌ها پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه تدوین برنامه‌های راهبردی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران افزود: تحلیل مصوبات شورای پنجم بر اساس ماهیت آنها نشان می‌دهد که از مجموع مصوبات شهر تهران، ۲۵ درصد را مصوبات نظارتی (نظارت بر اجرای فعالیت‌ها) و ۷۵ درصد را مصوباتی تشکیل می‌دهد که ماهیت اجرایی داشته‌اند اما از نوع عمرانی و قابل پیاده شدن بر روی زمین نبوده و بیشتر فرایندهای ارائه خدمات و اداری را شامل شده اند.

دبیرزاده در ادامه گفت: با توجه به نظر سنجی‌های صورت گرفته توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در سال ۱۳۹۷ از شهروندان تهرانی، مهم‌ترین مسائل و مشکلات شهر تهران مسائلی همچون آلودگی هوا، ترافیک، محیط زیست، اشتغال و تورم، مسکن و خدمات شهری، کیفیت زندگی شهری را تحت تأثیر قرار داده اند. این در حالی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد از میان ۹ مساله اصلی مطرح شده توسط شهروندان در چهار حوزه ترافیک، بیکاری، تأمین مسکن و اجاره بها هیچ مصوبه‌ای از سوی اعضای دوره پنجم ارائه نشده است.

او تاکید کرد: نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که موضوعاتی چون معماری شهری، نمای شهری، آسیب‌های اجتماعی، آلودگی هوا، عمران شهری، محیط زیست و مانند آن کمتر از ۵ درصد از کل مصوبات دوره پنجم را به خود اختصاص داده است.

او با اشاره به این که بیشترین مصوبه در زمینه خدمات شهری و محیط زیست ارائه شده است و مجموعاً حدود یک درصد از کل مصوبات شهری را نیز شامل می‌شود گفت: در زمینه آلودگی هوا تعداد ۲ مصوبه و در زمینه اشتغال هم دو مصوبه ارائه شده است. هر دو مصوبه مرتبط با اشتغال یک موضوع واحد را نشان می‌دهد که آن هم مربوط به بکارگیری جوانان در پست‌های مدیریتی شهرداری تهران بوده است و اساساً در زمینه تأمین اشتغال شهری و نیز از بین بردن بیکاری و تسهیل اشتغال شهروندان مصوبه‌ای ارائه نشده است.

وی در این خصوص افزود: این در حالی است که بیشترین زمان طی شده در کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این دوره صرف نامگذاری خیابان‌های شهر تهران شده است و برای آسیب‌های اجتماعی و دیگر مسائل مبتلا به در این حوزه اقدامات اساسی صورت نپذیرفته است.

دبیرزاده در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: نکته حائز اهمیت دیگر این است که بیشترین زمان شورا، صرف مواردی چون، تعیین تکلیف پلاک‌های ثبتی، تعیین و انتخاب افراد اعم از اعضای شورای اسلامی شهر تهران و یا اعضا شهرداری برای حضور در مجامع و کمیته‌ها و کمیسیون‌های مختلف، تعیین بهای خدمات و نرخ عوارض شهری و نامگذاری معابر شده است.

وی معتقد است: تعیین بهای خدمات و تعیین عوارض و موضوع نامگذاری معابر در دوره پنجم از فراوانی بسیار زیادی برخوردار است و به تنهایی نزدیک به ۳۰ درصد از کل مصوبات را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 5535950 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران شهرداری تهران حج تمتع شورای شهر تهران سازمان حج و زیارت آلودگی هوا آتش سوزی عید سعید قربان ترافیک سازمان محیط زیست کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه علیرضا زاکانی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شرکت مترو تهران مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران نشان می دهد دوره پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم