Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@06:57:46 GMT

جشنواره‌ای با طعم تمشک/ برندسازی در دستور کار است

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۴۰۶۷

جشنواره‌ای با طعم تمشک/ برندسازی در دستور کار است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- الهام حیدری: غذا مقوله‌ای مهم که از زمان پیدایش انسان مورد توجه بوده است و اینکه چه نوع غذایی خورده و از چه موادی برای پخت آن بهره گرفته شود به منطقه و فرهنگ آن بستگی دارد. اما ارزش غذایی هر غذایی موضوعی است که در تمام دنیا مورد توجه افرادی بوده که به سلامت جسم خود اهمیت می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروزه با گسترش استفاده از غذاهای آماده و فست فودها که ارزش غذایی خاصی ندارند علاوه بر بروز انواع بیماری‌های گوارشی شاهد از بین رفتن برخی سنت‌های همانند دور هم نشستن خانواده و صرف غذا هستیم.

نخستین جشنواره تمشک که به همت شهرداری کیاشهر از دوازدهم تا نوزدهم تیرماه برگزار شد بهانه‌ای شد تا مردم بار دیگر با غذاهای سنتی و محلی گیلان البته این بار با طعم تمشک آشنا شوند تا شاید تلنگری باشد که غذاهای سنتی جای فست فودها و غذاهای بی نام و نشان را بگیرد.

بهره گیری از تنوع غذایی در گردشگری

ونوشه خراط یکی از شرکت کنندگان در این جشنواره در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برپایی اینگونه جشنواره برای نخستین بار در بندر کیاشهر قابل تقدیر است زیرا در هر منطقه‌ای پدیده‌های خاص همانند غذاهای سنتی و محلی بوده که منحصر به همان منطقه است.

وی با اشاره به اینکه امروز جهان به ارزش غذاهای بومی و سنتی پی برده و به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری سلامت از آن به صورت بهینه بهره برداری می‌کند، ادامه داد: باید به این موضوع توجه داشت که طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده غذای ایرانی در جهان بی نظیر است و حتی کارشناسان تغذیه جهان نیز به این امر واقف هستند.

صدف نصیری از دیگر شرکت کنندگان این جشنواره در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به غنی بودن تمشک و مواد تشکیل دهنده غذاهای بومی و محلی و جذب گردشگر، ادامه داد: برپایی این جشنواره کمک می‌کند تا ذائقه مردم شناسایی شده و غذاهای محلی و بومی به لیست غذای رستوران‌ها بازگردد.

برند سازی تمشک به نام کیاشهر

شهردار بندر کیاشهر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کیاشهر ظرفیت‌های بسیاری برای برند سازی دارد که در گام اول این جشنواره برگزار شده است.

مرتضی عاطفی با بیان اینکه با وجود ۱۵۰۰ هکتار پارک ملی که گیاه تمشک به صورت خودرو در آن رویش می‌کند، اضافه کرد: این ظرفیت بندر کیاشهر را به عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق رویش تمشک در گیلان تبدیل کرده است.

عاطفی با تاکید بر اینکه این شهر می‌تواند مقاصد و اهداف گردشگری باشد که مغفول مانده است، گفت: جشنواره تمشک با هدف معرفی صنایع دستی، غذاها شیرینی‌ها و دسرهای مرتبط با این میوه پرخاصیت راه اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه سالانه جشنواره‌های مختلفی در نقاط مختلف کشور و حتی جهان برگزار می‌شود، ادامه داد: یکی دیگر از اهداف ما این است تا جشنواره تمشک در آینده به صورت استانی و حتی بین المللی برگزار شود.

عاطفی با تاکید بر اینکه برندسازی شهری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد سرمایه‌های اجتماعی و اشتغال و فضای شاد از دیگر اهداف این جشنواره است، افزود: در این جشنواره ۶۰ نوع غذا با طعم تمشک با ۲۵ شرکت کننده به نمایش گذاشته شده است.

کد خبر 5535491

منبع: مهر

کلیدواژه: آستانه اشرفیه تمشک غذاهای سنتی عید سعید قربان بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت ویروس کرونا کرمانشاه دعای عرفه نماز عید قربان آمار کرونا سنندج خطبه های نماز جمعه حجاب و عفاف اردبیل خراسان رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم با تشکر از برگزار کنندگان این دوره از جشنواره گفت: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 اسماعیلی با بیان این مطلب، ادامه داد: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی گفت: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

اسماعیلی در همین زمینه ادامه داد: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا (ع) گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

اسماعیلی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

وی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) پیش از ظهر امروز (۸ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان