Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، محمد علی زلفی‌گل وزیرعلوم تحقیقات و فناوری در سفر یک روزه خود به زنجان و در نشست با مسؤولان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با بیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی یک دانشگاه منحصر به فردی است، اظهار کرد: دانشمندان و اساتید نام‌آوری در این دانشگاه فعالیت می‌کنند که باعث افتخار کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی هم به این دانشگاه یک نگاه ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: در این جلسه نکاتی از جمله بحث پذیرش دانشجوی خارجی و بحث سر فصل دوره‌های دکتری، بحث مهاجرت و تجهیزات و مواردی از این قبیل مطرح شد که سعی می‌کنیم که مد نظر قرار داده و توجه ویژه‌ای کنیم.

وی با بیان اینکه پیگیر یک سری اعتبارات ویژه برای وزارت علوم هستیم که در این خصوص مکاتباتی انجام شده است، تصریح کرد: اگر موفق شویم اعتبارات را اخذ کنیم، اگر چه تمامی نیازها با این اعتبارات رفع نمی‌شود، اما بخشی از آن نیز برآورده خواهد شد.

زلفی‌گل با بیان اینکه برخی از نکاتی که در این جلسه عنوان شد در هیئت دولت باید مطرح و بررسی ‌شود، گفت: یک کار شاخصی که در این دانشگاه انجام می‌گیرد، ترویج علم است، با وجود اینکه هزینه‌هایی که متحمل می‌شود، سرمایه‌داری می‌کند و این نوع نگاه بسیار ارزشمند است.

وی به المپیاد‌های دانش‌آموزی در علوم پایه اشاره کرد و گفت: این دانش‌آموزان مدال‌های خوش‌رنگی را در المپیاد‌ها صاحب می‌شوند، اما به سراغ رشته‌ها غیرمرتبط رفته و تحصیل می‌کنند که این یک فاجعه است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: طبق بررسی‌های که انجام شده است، عمده‌ترین دلیل این موضوع این است که آنها نسبت به آینده شغلی خودشان نگران هستند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به المپیاد‌های دانش‌آموزی در علوم پایه اشاره کرد و گفت: در این زمینه پیشنهادی  به بنیاد ملی نخبگان ارایه شد که خوشبختانه بنیاد ملی نخبگان پذیرفت که افراد دارنده مدال‌های طلا، نقره و برنز ملی و جهانی را از لیسانس تا دکتری بورسیه کنیم، که این افراد بعد از مقطع دکتری مستقیما عضو هیات علمی دانشگاه‌ها بشوند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: یک اقدام دیگری که شروع کردیم این است که برای تعدادی از دانشجویان المپیادی فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست شناسی، زمین شناسی و نجوم یک شرایطی را فراهم کنیم که در همان رشته ای که صاحب مدال شدند ادامه تحصیل بدهند، امیدواریم که این مورد هم تحقق پیدا کند.

انتهای پیام/۷۳۰۲۱

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سکه طلا ارز وزیر علوم زلفی گل دانشگاه تحصیلات تکمیلی المپیادهای دانش آموزی مدال هیات علمی تحقیقات و فناوری وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در مراسم آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: شهدای علمی نشان دادند که دشمن از پیشرفت علم و فناوری در هراس است. در دوران شیوع بیماری کرونا دانشمندان پزشکی، مهندسی و انسانی کمک کرده تا سلامت جسمی و روحی مردم ایران حفظ شود. 

وی ادامه داد: دنیای مدعی حقوق بشر و آزادی واردات واکسن کرونا را تحریم کرده بودند. 

زلفی گل ادامه داد: افتخار وعده صادق و اقتدار ایران خروجی دانشگاه های کشور است.علم و فناوری جدید فرهنگ تازه ای را خرق خواهد کرد. 

وزیر علوم بیان کرد: استادان سرمایه های نمادین کشور هستند و استادان در هر نقطه ای سبب ارزش بیشتر پیدا کردن آن مناطق خواهد شد. مرجعیت علمی. شاکرد پروری از جمله الویت های وزارت علوم است. 

زلفی گل تاکید کرد: کشورگشایی مشروع از طریق علم و فناوری همچنین تولید دانش است. جامعه فرهیخته دانشگاهی را باید قدر بدانیم و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری کشور است.

وزیر علوم افزود: بر اساس ابلاغیه ها ۱۵ درصد بودجه دانشگاه ها به پژوهش و ۵ درصدنیز به امور فرهنگی اختصاص پیدا کند. 

وی گفت: علامه مطهری با خون خودش رسالت انبیا را تقویت کرد و به ما آموخت که شهدا و استادان بعد از حیات نیز اقدامات سان اثر بخش است.

در ادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: در مراسم   جریان مداوم علمی در کشور بسیار درخشان بوده است. 

وی ادامه داد:  اگر بنا بر بروز اتفاقات مورد نظردر کشور هستیم باید به سمت علم و دانش همچنین تکریم استادان علمی حرکت کنیم. 

وی بیان کرد: اگر جریان علمی کشور در کنار دفاعی قرار نمی گرفت،  وعده صادق به خوبی انجام نمی گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود