Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@04:54:08 GMT

مسلم را در دنیای بازی بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۵۱۶۹

مسلم را در دنیای بازی بشناسید

‍‍‍‍‍‍

سفیر عشق نام بازی ایرانی است که روایت غربت مسلم در کوفه سال ۶۱ هجری را به زبان هنر در قالب یک بازی ویدیویی برای مخاطبان خود بازگو کرده است

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، بازی رایانه‌ای «سفیر عشق» یک بازی اکشن شمشیری (Hack ‘n’ Slash) سوم شخص است. مخاطب در این بازی، سیر رخدادهای تاریخی را از منظر شخصیت جوانی ایرانی با نام «مهران» پی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روند این بازی، علاوه بر بیان قصه مهران، تابستان گرم کوفه سال 61 هجری قمری روایت خواهد شد و بازیکن، اتفاقات تاریخی از زمان ورود مسلم ابن عقیل(ع) به کوفه و نقش افرادی مانند هانی ابن عروه، مختار ثقفی، نعمان ابن بشیر و... را در روندی تعاملی، درک خواهد کرد.

بازیکن در این بازی با استفاده از سلاح‌های متنوعی مانند شمشیر، خنجر، سپر و کمان و همچنین تکنیک‌های مختلف همچون مخفی‌کاری، اسب‌سواری، حل معما و... باید مراحل را طی کرده و دشمنان را که شامل چندین دسته (خنجر به دست، شمشیرزن، نیزه و سپر و...) با عملکرد و میزان مقاومت متفاوت هستند، از بین ببرد.

بیش از 50 دقیقه صحنه سینمایی، موسیقی حماسی اختصاصی، همکاری با دوبلورهای نام‌آشنا و همچنین استفاده از ده‌ها هزار انیمیشن دستی و موشن‌کپچر از دیگر ویژگی‌های بازی «سفیر عشق» است.

داستان بازی:

سفیر عشق روایتی است از مهران ایرانی، یکی از وفادارترین همراهان امام حسن(ع) که پس از خیانت یاران به ایشان، سرخورده به ری، شهر آباء و اجدادی‌اش بازگشته و تلاش می‌کند خود را در زندگی روزمره غرق کند تا شاید غم این بی‌وفایی را از یاد ببرد اما دست تقدیر و ظلم حاکم زمان، او را مجبور به هجرت می‌کند. مقصد او کوفه است که در آن زمان، به عنوان پایگاه شیعیان شناخته می‌شود. حضور سفیر امام حسین(ع) در کوفه برای صحت‌سنجی دعوت کوفیان، آغازگر روایتی است که در آن، مهران ایرانی بار دیگر شمشیر از نیام برآورده و برای امام زمانش تا پای جان ایستادگی می‌کند. «سفیر عشق» تجربه‌ای است متفاوت از عشق، وفاداری و آزادگی که هنرمندانه با زبان هنر برای مخاطب بازگو شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام حسین مختار مختارنامه مسلم هانی بازی جدید مسلم بن عقیل کوفه مختار ثقفی بازی آنلاین بازی اکشن سفیر عشق بازی جنگی بازی 2022 بازی های رایانه ای توابین سفیر عشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بوکایو ساکا: کریستیانو رونالدو الگوی من و بسیاری از بازیکنان دنیای فوتبال است
  • مرقد هانی بن عروه از یاران خاص امام علی(ع) مسجد کوفه
  • مقبره مسلم ابن عقیل و مختار ثقفی در مسجد کوفه
  • حال و هوای مسجد کوفه- محراب شهادت مولا امیرالمومنین(ع)
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • حواشی دنیای فوتبال
  • پیروزی شاهین‌طبع در جدال مهران‌های بسکتبال/ استیونس همچنان می‌درخشد
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • قارچ خور در دنیای واقعی! (فیلم)
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید