Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه هیئت رییسه دانشگاه، از دانشجویان نمونه دانشگاه که در سطوح ملی افتخارآفرینی کردند، تقدیر کرد و گفت: حضور دانشجویان دانشگاه در رقابت‌های کشوری نشانه شکل گیری حرکت نوین آموزشی است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در این جلسه تقارن خجسته دهه امامت و ولایت و تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاهی را به فال نیک گرفت و عنوان کرد: امروز به صورت نمادین از تلاش و ممارست ستودنی دانشجویان تقدیر شد و امیدواریم این اقدام بهانه‌ای برای ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی در میان دانشجویان علوم پزشکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه حجم بالای دروس در رشته‌های پزشکی ممکن است دانشجویان را از رقابت‌های فرهنگی و اجتماعی دور کند، اظهار کرد: حضور دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در حوزه خدمت رسانی و ارتباط با مردم جامعه، اهمیت توجه به ارایه آموزش‌های چندوجهی در زمان تحصیل را چندین برابر می‌کند.

به گفته دکتر زالی موفقیت در رقابت‌های غیرآموزشی در سطوح دانشگاهی و ملی نشان‌دهنده شکل گیری حرکت نوین آموزشی در دانشگاه است و این دانشجویان نمونه می توانند به عنوان الگو، سرسلسله تغییراتی در نسل جدید دانشگاهی باشند.

وی، دانشجویان نمونه دانشگاه در سطح کشوری را نماینده شایسته نظام سلامت و مجموعه علوم پزشکی کشور دانست و افزود: حضور دانشجویان در رشته های مختلف سلامت نشان از وجود یکپارچگی در سطح دانشگاه دارد و این ویژگی باید در فراگیران جدید هم تسری پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه هیئت رییسه از دکتر داود پیرانی دکترای تخصصی سلامت و بلایا و دانشجوی نمونه کشوری در بخش علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰، دکتر امیررضا الله قلی پور دانشجوی رشته پزشکی و دانشجوی برگزیده جایزه البرز ۱۴۰۱، آرش اکبری دانشجوی آموزش پزشکی، دبیر کانون هلال احمر دانشگاه و دانشجوی فداکار کشوری به دلیل فعالیت در عرصه واکسیناسیون کرونا، علیرضا انتظاری هروی، دانشجوی رشته پزشکی و رتبه اول ملی در حفظ و ترجمه نهج البلاغه و امیر غفاری دانشجوی رشته پزشکی و رتبه دوم تولید اپلیکیشن قرآنی در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تقدیر شد.

همچنین آرش اکبری تندیس دانشجوی فداکار را به دکتر علیرضا زالی، رییس دانشگاه تقدیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجویان نمونه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجویان نمونه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی