Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان با اشاره به اجرای طرح ملی «قربانی به نیت سلامتی امام زمان(عج)» همزمان با روز عید قربان در این استان، گفت: در این طرح هزار و ۱۸۳ رأس دام قربانی برای استفاده نیازمندان ذبح شد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان رسول شیخی‌زاده با اشاره به اینکه عدد هزار و ۱۸۳ معادل تعداد سال‌های غیبت حضرت مهدی(عج) است، اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح و با هدف تعجیل در فرج امام زمان(عج)، گوشت دام های قربانی در سطح جامعه هدف و خانوارهای محروم و نیازمند استان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جمع‌آوری نذورات و گوشت‌های قربانی مردم تنها محدود به روز عید قربان نیست و خیران می‌توانند برای شرکت در این طرح به‌ ۲۳۰ پایگاه و مرکز نیکوکاری یا ۱۵ اداره تابعه کمیته امداد امام خمینین(ره) در سطح استان همدان مراجعه کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان تصریح کرد:  همچنین شماره حساب ۰۱۰۹۵۰۰۹۵۰۰۰۵ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۱۷۷۷۷۷۷ نزد بانک ملی ایران نیز برای جمع‌آوری کمک های نقدی و نذورات خیرین استان همدان اختصاص داده شده است.

شیخی زاده با تأکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا در تمامی مراحل ذبح دام و توزیع گوشت قربانی، افزود: در تمامی قربانگاه‌های کمیته امداد، ناظران شبکه‌های دامپزشکی استان همدان به منظور رعایت موارد بهداشتی حضور داشته و ذبح دام ها نیز با نظارت و همکاری کامل شبکه دامپزشکی انجام شده است.

۱۱۵ هزار نفر در قالب ۶۱ هزار خانوار به صورت مستقیم زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان هستند که از این تعداد حدود ۲ هزار خانوار یک خدمت را دریافت می کنند.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دام قربانی نیازمندان استان همدان کمیته امداد امام استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است

سید ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد:  کمیته امداد برای  توانمند ساز کردن خانواده‌های تحت حمایت در تلاش است که بتواند خدمات مختلفی را ارائه ‌دهد.

او‌در ادامه تصریح کرد: خدمات کمیته امداد تنها معیشت، مسکن ،پوشاک،اشتغال نیست، بلکه خدمات مشاوره ای هم جزو اولویت‌های خدمت رسانی در توانمند کردن جامعه هدف تحت حمایت وجود دارد.

پرپنچی گفت: مشاوره سبب می‌شود خانواده‌هایی که از مسیر توانمندی خارج می‌شوند به این مسیر بازگردند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران بیان کرد: یکی مهم ترین و اصلی ترین  مؤلفه‌های توانمندسازی خوداتکایی، خودباوری و تقویت امور فرهنگی خانواده‌های تحت حمایت است.

او گفت: اگر راهنمایی و مشاوره نباشد به هدف مورد نظر نخواهیم رسید. یکی از موارد توانمند سازی اقتصادی بوده، اما بحث مشاوره، اجتماعی است که می‌تواند فرد را برای تحقق توانمندی آماده کند.

پرپنچی تصریح کرد: به همین دلیل برای بالا بردن کیفیت و روند مناسب اقدام به  راه اندازی برخی  مراکز کرده ایم که بتوانیم کنترل کافی را داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی