Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:16:20 GMT

مدیر مؤظفی به درد آموزش و پرورش نمی‌خورد 

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۵۵۵۸

مدیر مؤظفی به درد آموزش و پرورش نمی‌خورد 

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: آْموزش و پرورش به مدیران مؤظفی نیاز ندارد و باید در این عرصه شبانه‌روزی فعالیت کرد.

آیت‌الله سید حسن عاملی ۲۱ تیر در همایش یک روزه ائمه جمعه شهرستان‌ها با مسئولان آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: آموزش و پرورش حساس‌ترین و مهمترین نقطه تربیتی و تحولی استان به شمار می‌رود و بدون قصور باید در این حوزه کارها و اقدامات زیربنایی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خروجی آموزش و پرورش باید انسان‌های شایسته تربیت‌یافته بر اساس آموزه‌های دینی و اعتقادی باشد تا بزه و گناه به حداقل رسیده و زمینه تأمین امنیت و برقراری آرامش در جامعه را شاهد باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: اگر خروجی آموزش و پرورش درست باشد، ما شاهد دزدی، سرقت، اختلاس و سایر ناهنجاری‌ها نخواهیم بود و اگر در کشور ما با اختلاس عده‌ای بی‌آبرویی می‌شود این کم توجهی و حتی بی‌توجهی به نظام تعلیم و تربیت است که با شرایط آرمانی فاصله زیادی دارد.

آیت‌الله عاملی افزود: در کنار عدالت باید احسان و نیکی در عمل و رفتار مورد توجه قرار گرفته و شرایط مساعد تربیت نسل آینده با حساسیت به مسایل و مبانی اعتقادی و بیت‌المال به وجود آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تا زمانی که احساس جمعی را درست نکنیم و فرهنگ و مدنیت ما در عرصه‌های مختلف اعتلا نیابد، نمی‌توانیم به اهداف مورد نظر تربیتی دست پیدا کنیم.

آیت‌الله عاملی حرکت همپا با تحولات علمی دنیا را بسیار ضروری اعلام کرد و ادامه داد: به جای گزارش‌دهی بهتر است در عمل و بیان عملکرد به نحوی عمل کنیم تا نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف از بین برود.

وی ضرورت تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان را در مقاطع مختلف یادآور شد و اضافه کرد: ما در آموزش و پرورش مدیر مؤظفی نمی‌خواهیم بلکه مدیران و مسئولان دلسوزی نیاز داریم که در مسیر تربیت نسل آینده شب و روز نشناسند.

آیت‌الله عاملی از ائمه جمعه خواست تا مصلی‌ها و مساجد را در مسیر تعلیم و تربیت در اختیار آموزش و پرورش قرار داده تا با حساس کردن خانواده‌ها زمینه بهبود شرایط علمی و تربیتی را فراهم کنند.

وی بیان کرد: این جفا در حق مصلی‌ها، مراکز فرهنگی و مذهبی است که تنها برای ساعات نماز از این فضاها استفاده کنیم بلکه بهتر است مصلی‌ها و مساجد قلب فرهنگی شهرها بوده و با برگزاری کلاس‌های تقویتی به آموزش و پرورش و بهبود شرایط علمی و تربیتی آینده‌سازان کمک کنیم.

آیت‌الله عاملی به موضوع تربیتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این حوزه ما نیازمند کارهای تحول‌آفرین با هماهنگی بیشتر مدرسه، خانه و فضای مجازی هستیم تا تأثیرگذاری بیشتری را در عرصه همدلی و هماهنگی این حوزه‌ها شاهد باشیم.

وی حل مشکلات معیشتی معلمان را ضروری عنوان کرد و گفت: ما با بستن کانال‌ها و شبکه‌ها نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم بلکه بهتر است با ایجاد جذابیت و کارهای نوآور در مسیر فضای سالم تربیتی گام‌های جدی برداریم.

امام جمعه اردبیل افزود: ما به فضای سالم تربیتی به عنوان مطالبه اصلی پدران و مادران باید بها بدهیم و بیش از هر زمان دیگر در مبانی مختلف به شکل عقلانی و درست حرکت کرده و از ظواهر امر پرهیز کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش نظام آموزشی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نظام تعلیم و تربیت در کشور شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آیت الله عاملی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش