Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدحسن صافی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معلولان باید به سمت اشتغال متناسب با شرایط جسمی خود هدایت شوند و ما در سیاست گذاری جدید به سمت اشتغال‌زایی غیر از فضای تولید و کارخانه‌ای هستیم.

وی تصریح کرد: اصراری نداریم معلولان به سمت تولید کشیده شوند چون تولید کار سختی است. نگاه سنتی در حوزه اشتغال افراد دارای معلولیت این است که آنها باید فقط در مراکز خدمات تلفنی (کال سنتر) فعالیت کنند اما تلاش ما این است که افراد دارای معلولیت متناسب با بازار روز کار و در حوزه دیجیتال، مهارت‌های رسانه‌ای جدید، مهارت‌های نرم افزاری و آی تی آموزش ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت مطالبه‌گری برای معلولان دستفروش

سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد بهزیستی این است که افراد دارای معلولیت حتی المقدور با توجه به نیازهای خود، شغلی را داشته باشند  و در واقع شغل خود را با حداکثر آرامش و مناسب‌سازی‌های موجود به دست آورند. این رویکردی است که دنبالش هستیم و این موضوع تابحال مغفول مانده است.

صافی افزود: نهادهایی مانند شهرداری‌ها، فرمانداری ها و مشابه اینها مکلف هستند خدماتی را به مددجویان بهزیستی ارائه دهند مثلا خدمتی که قبلا وجود داشت در بحث دکه های مطبوعاتی بود که اولویت واگذاری با افراد دارای معلولیت بود.

وی اضافه کرد: بنابراین اگر افراد دارای معلولیتی هستند که دستفروشی دارند باید مطالبه گری انجام دهیم و حتی المقدور از منابعی که شهرداری دارد برای فروش محصولات معلولان کمک بگیریم.

استفاده از ظرفیت ۱۵۳۰ مرکز مثبت زندگی برای اشتغال معلولان

سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: بهزیستی ایجاد کننده شغل نیست بلکه تسهیل گر است و باید مطالبه گر باشد.

صافی افزود: برای اشتغال افراد دارای معلولیت برای مراکز استان ها و مدیران کل خود، دستورالعمل هایی داریم که با برنامه های جدید برای اشتغال افراد دارای معلولیت تصمیم‌گیری شود.

وی ادامه داد: مقرر شده است که بخشی از ظرفیت ۱۵۳۰ مرکز مثبت زندگی در حوزه اشتغال افراد دارای معلولیت شناسایی شوند و محلات تحت پوشش این مراکز به نحوی ظرفیت ها و جمعیت را احصا کنند تا براساس آن برای اشتغال تصمیم‌گیری شود.

برچسب‌ها معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور دیجیتال سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دیجیتال سازمان بهزیستی کشور دیجیتال سازمان بهزیستی کشور اشتغال افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور برای اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است