Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان گفت: برای رفع مشکل پرداختی اساتید حق التدریس که با تاخیر انجام می‌شود، از طریق جذب بیشتر دانشجو می‌توان عمل کرد، تا به این صورت درآمد دانشگاه افزایش یابد و مشکلات دانشگاه در پرداخت حق الزحمه‌ها برطرف شود.

اساتید حق‌التدریس دانشگاه‌ها، ناکافی بودن میزان دستمزد و طولانی شدن زمان بازپرداخت حقوق، فقدان قوانین حمایتی بیمه و نبود قانون حمایتی استخدامی و مبحث کسر مالیات از حقوق را به‌عنوان چالش‌های اساسی مطرح می‌کنند و معتقدند که اساتید حق‌التدریس در حوزه‌های مختلفی دچار مشکل هستند و در حق آنها اجحاف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز آموزشی دانشگاه‌های علمی و کاربردی از جمله دانشگاه‌هایی هستند که با مدرسان خود به‌صورت حق التدریس همکاری دارند. بر اساس آخرین آمار، تعداد ۳۸ هزار استاد حق التدریس در دانشگاه‌های علمی و کاربردی مشغول به ارائه خدمت هستند. 

بهزاد رضایی، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص وضعیت اساتید حق التدریس این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه علمی و کاربردی پایین‌ترین شهریه را در میان دانشگاه‌های کشور در نظام آموزش عالی دارد و این درحالی است که ۷۰ درصد دروس رشته‌های این دانشگاه به‌صورت عملی است.

وی افزود: برای رفع مشکل پرداخت حق الزحمه اساتید، ۲ بحث وجود دارد، یکی اینکه شهریه را بالا ببریم که با توجه به جامعه هدف راهکار مناسبی نیست، چراکه جامعه هدف به دنبال تحصیل در این دانشگاه و یافتن شغل هستند که در این حالت امکان افزایش شهریه وجود ندارد. راهکار دیگر نیز جذب بیشتر دانشجو است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان، تاکید کرد: باید از طریق فرهنگ‌سازی و جهت دهی، جامعه را به سمت تحصیل در دانشگاه‌های علمی و کاربردی سوق داد. ذهن جوانان و خانواده‌ها باید به سمت تحصیل در رشته‌های مهارتی آماده شود و اصحاب رسانه باید این روشنگری را در جامعه انجام دهند.

رضایی با بیان اینکه نظام مهارتی در کشور باید تقویت شود، بر لزوم توجه و حمایت بیشتر از دانشگاه‌های علمی و کاربردی تاکید کرد و گفت: سعی ما این است حق الزحمه به موقع پرداخت شود، درحالی که بدون توجه و کمک دولت این دانشگاه اداره می‌شود. 

وی از تاسیس باشگاه مربوط به مدرسین خبر داد و گفت: نیاز به حمایت دولت داریم و قصد داریم از طریق این باشگاه، مشکلات این دسته از مدرسان را پیگیری و در رفع آن عمل کنیم.

بهرام زمانی، سرپرست مرکز آموزش علمی و کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان نیز به‌عنوان یکی از روسای مراکز علمی و کاربردی در پاسخ به این پرسش، به چالش‌های دانشگاه علمی و کاربردی در پرداخت به موقع حقوق اساتید اشاره و اظهار کرد: اداره کردن مراکز علمی و کاربردی در شرایط فعلی بسیار سخت شده است. 

وی افزود: نداشتن یارانه دولتی در دانشگاه جامع علمی و کاربردی از یک سو و تنوع دانشگاه‌ها و پایین بودن شهریه دانشگاه علمی و کاربردی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها از سوی دیگر، منجر به سخت شدن پرداخت به موقع حق الزحمه اساتید حق التدریس شده است. از سویی دیگر هزینه‌های جاری دانشگاه نیز در میان است که همه این عوامل دست به دست هم داده تا گاهی پرداخت‌ها سر وقت نباشد. 

سرپرست مرکز آموزش علمی و کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان، راهکار رفع این مشکل را جذب بیشر دانشجو اعلام کرد و گفت: در حال حاضر حمایت‌های ما صرفاً در سطح استان است و حمایت از مراجع بالاتر وجود ندارد. لازم است به منظور کمک به مراکز علمی و کاربردی، حمایت‌ها به‌صورت عملی اجرا شود.

زمانی بر لزوم حمایت بیشتر ارگان‌ها از مراکز علمی و کاربردی تاکید کرد و افزود: متاسفانه حمایت‌ها در حد حرف است. برای مثال مجموعه قراردادهای آموزشی به منظور حمایت از مرکز آموزشی علمی و کاربردی بهتر است با مرکز آموزشی این دانشگاه بسته شود، اما در عمل چنین اتفاقی نمی‌افتد. 

غلامرضا مالکی، معاون علمی دانشگاه علمی و کاربردی استان اصفهان نیز به‌عنوان یکی از مدرسان این دانشگاه در پاسخ به این سوال، گفت: دانشگاه علمی و کاربردی به لحاظ پرداخت وضعیت بهتری نسبت به دیگر دانشگاه‌ها به‌صورت حق‌التدریس دارد. 

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی علمی و کاربردی مجاز نیستند کمتر از قیمت مصوب به اساتید حق‌التدریس پرداخت کنند، توضیح داد: در حال حاضر بر اساس نرخ سال گذشته در مقطع کارشناسی ارشد، مبلغ ۳۰ هزار تومان و در مقطع دکتری ۴۰ هزار تومان است. 

این مدرس دانشگاه علمی و کاربردی گفت: مراکز دارای کیفیت آموزشی بهتر، در پرداخت‌ها وضعیت بهتری دارند، اگرچه این حرف به‌صورت مطلق صدق نمی‌کند. مراکزی که دارای تعداد دانشجوی کمتری هستند، عموماً با مشکل در پرداخت مواجه هستند، چراکه مراکز به لحاظ خصوصی بودن، هیچ بودجه دولتی ندارند.

مالکی تاکید کرد: از ۲۲ مرکز فعال در سطح استان اصفهان، حدود ۱۶ مرکز پرداخت به موقع دارند و چند مرکز محدود در استان اصفهان در بحث پرداخت‌ها مشکل دارند که با تاخیر چند ماهه انجام می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اساتید حق التدریس دانشگاه جامع علمی و کاربردی علمی و کاربردی استان اصفهان دانشگاه های علمی و کاربردی دانشگاه علمی و کاربردی مراکز علمی و کاربردی اساتید حق التدریس دانشگاه ها حق الزحمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین معارفه مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با حضور استادان هیئت علمی و کارکنان در سالن اجلاس علامه جعفری این دانشگاه برگزار و محمدمهدی مجلسی‌آذر به‌عنوان رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان منصوب شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بوکان در این نشست ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان از همکاری همه‌جانبه با بسیج گفت: رسالت بسیج و اساتید بسیجی در حفظ و صیانت از سنگر‌های اعتقادی نظام و مقابله با هجمه‌های همه جانبه دشمن بسیار مهم است.

هوشنگ وجدی در ادامه افزود: تأثیر دانشگاهیان در روشنگری‌های علمی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و بسیج اساتید می‌تواند بازوی توانمندی در رسیدن به این هدف باشد.

وی در ادامه به تأثیر عملیات «وعده صادق» بر ایجاد انگیزه در کشور‌های دیگر در امید داشتن به مقاومت و ایستادگی در برابر متجاوز اشاره کرد و افزود: حرکت جمهوری اسلامی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی دنیا را به حرکت واداشت که پاسخ رژیم کودک‌کُش را بدهد و امروز مشاهده می‌کنیم که حرکات در کشور‌های مختلف و همچنین واکنش‌ها در فضای مجازی در حمایت از مردم غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی منتشر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم در این نشست اظهار کرد: بسیج اساتید بخشی از نیرو‌های پیش رو در خدمت به انقلاب و دانشگاه، همواره نقش مؤثری داشته‌ و این واحد دانشگاهی از همراهی‌ استادان همواره بهره‌مند بوده است.

شیرزاد نادری افزود: تعامل بسیج اساتید با دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی، گامی مؤثر در تکامل و پویایی فضای فرهنگی دانشگاه و پیشبرد و حفظ انقلاب و دستاورد‌ها آن بسیار کارآمد است.

وی با آرزوی موفقیت برای مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه ابراز امیدواری کرد که پس از این حضور پررنگ‌تر بسیج اساتید در فعالیت‌های دانشگاهی را شاهد باشیم و با همکاری استادان بسیجی و برگزاری برنامه‌های علمی و پژوهشی به رفع نیاز‌های جامعه کمک کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی هم تشریح کرد: انقلاب اسلامی با وجود جانفشانی شهدای بزرگوار شکل گرفت و ما در مقابل آنها وظیفه بسیار سنگینی داریم، چراکه شهیدان از بزرگ‌ترین داشته‎ خود گذشتند تا ما در امنیت و آرامش زندگی کینم و باید در انتقال یاد و نام شهدا به این نسل تلاش کنیم.

حسن حیدری به ویژگی‌های آثار شهید مطهری اشاره و تبیین کرد: محور کتب و آثار شهید مطهری هماهنگ با نیاز‌ها و اولویت زمان، مستند به آیات قرآن و سراسر شور و حماسه است.

وی در ادامه توضیح داد: شهید مطهری در تمام عمر خود دنبال کسب علم و دانش و رشد بود و هیچ‌گاه برای به دست آوردن منافع در جمهوری اسلامی تلاش نکرد و هدف ایشان رسیدن به جامعه رشد یافته متدین و انقلابی بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی تأکید کرد: استادان و دانشجویان به اندازه‌ای که می‌توانند باید سبک زندگی این مرد بزرگ را برای خود الگو قرار دهند.

حیدری در ادامه به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه اشاره و بیان کرد: امروز عوامل صهیونیستی دیگر نمی‌توانند تظاهر به انسان دوستی کنند و افکار عمومی در جهان پی به ماهیت و خوی جنایت‌کار این رژیم بردند.

وی افزود: همراهی بسیج اساتید با مسئولان دانشگاه بیش‌ از پیش و باکیفیت و کمّیت بیشتر برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت.

محمدمهدی مجلسی‌آذر مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه‌های بوکان هم متذکر شد: بسیج فارغ از دسته‌بندی‌های سیاسی، مجموعه‌ای متعلق به‌ نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش آنا، مجلسی‌آذر عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان است و در حال حاضر مدیریت گروه معارف این واحد دانشگاهی را برعهده دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین