Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برقراری حق عائله مندی برای کلیه زنان شاغل و افزایش مبلغ آن برای زنان شاغل با توجه به تورم موجود در جامعه و لزوم افزایش جمعیت کشور از جمله درخواست های این گروه است.

وی اضافه کرد: تقاضای برقراری حق عائله مندی از سوی دختران شاغل در دستگاه های اجرایی استان مطرح شده است چون براساس بند چهار ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری کارمندان زن شاغل و بازنشسته و وظیفه بگیر مشمول این قانون که دارای همسر نبوده یا از کارافتاده کلی می باشند یا خود به تنهایی متکفل مخارج فرزندان هستند از مزایای کمک هزینه عائله مندی موضوع این بند بهره مند می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی گفت: تاسیس مهدکودک ارزان قیمت و نزدیک محل کار بانوان شاغل ذیل حمایت دولت از دیگر درخواست های زنان شاغل در دستگاه های اجرایی استان است، چرا که زنان برای حضور در محل کار خود فرزندان را به افراد غیر یا مهد کودکهایی با فاصله زیاد از محل کار خود بسپارند که هم از لحاظ عاطفی و هم مالی هزینه های زیادی را به دنبال دارد.

این مسوول با اشاره به دیگر درخواست های بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی استان قزوین،گفت: برقراری حق مهدکودک در حکم کارگزینی، جلوگیری از تعدیل نیروی کار دارای سه فرزند یا چهار فرزند به ویژه بانوان شاغل در بخش های خصوصی و کارگری، اتخاذ تدبیر جهت برقراری مرخصی زایمان ۱۲ ماه کامل برای مادران باردار دارای فرزند دوقلو، اعطای دورکاری به مادران باردار حداقل به مدت چهارماه طبق ماده ۱۷۰ قانون حمایت از خانواده و جمعیت از دیگر درخواست ها بوده است.

کریمی افزود: اختیاری بودن شیفت شب برای مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار تا دوسال در بخش های غیردولتی، تامین فضای مناسب جهت رفع نیاز کودک و مادر باردار جهت استراحت، شیردهی یا تامین مهد کودک، تعیین بازنشستگی پیش از موعد برای مادران به مدت یکسال به ازای تولد هرفرزند، برقراری حق بیمه ویژه بانوان شاغل بالای ۳۰ سال جهت معاینه سالانه سلامت جسمی، اعطای وام های قرض الحسنه کم بهره، تقلیل ساعات کاری کلیه بانوان شاغل از ۴۴ ساعت به ۳۶ ساعت، به کارگیری نکردن بانوان در روزهای تعطیل و غیرساعات اداری در بخش های خصوصی از دیگر این درخواست ها می باشد.

وی با اشاره به چالش های زنان شاغل در دستگاه های اجرایی، گفت: وجود تعارض بین کار و زندگی، دلواپسی بابت نقش های خانگی، اجرا نشدن قوانین مرتبط برای بانوان دارای فرزند زیر ۶ سال، نداشتن سواد فرزند پروری و سایر مهارت های زندگی به میزان لازم از جمله این چالش ها به شمار می رود.

کریمی در خصوص عمده مشکلات، مخاطرات و آسیب ها در محیط کار بانوان کارگر نیز گفت: انتظار جهت انجام حجم کاری زیاد و فراتر از نقش توسط رییس و همکاران، استرس های شغلی، مواجهه با بی عدالتی به لحاظ محدودیت فرصت ها و حیطه های شغلی به ویژه در رده های بالای شرکت و احساس سرخوردگی، نگرانی های مستمر در خصوص همسر و فرزندان، حقوق پایین، خستگی مفرط، بی انگیزگی، نداشتن سواد مهارت های ارتباطی، نبود فضای مهد کودک در محیط کار، مشکلات ارگنومی، نداشتن فرصت کافی برای ورزش های روزانه، نداشتن فرصت برای رسیدن به علایق شخصی خود، ساعت طولانی کار، نداشتن وقت کافی برای امر خانه داری و رسیدگی به شرایط جسمی و روحی از جمله این مشکلات است که باید با همکاری و هم افزایی دستگاه های اجرایی برای حل آنها اقدام شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی استان قزوین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی استان قزوین وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی استان قزوین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شاغل در دستگاه های اجرایی بانوان شاغل برقراری حق درخواست ها زنان شاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • لحظه شناسایی جسد فرزند در گور جمعی | ببینید