Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ستاد ملی کرونا با بیان اینکه سرعت انتقال سویه‌های جدید بسیار بیشتر از سویه‌های قبل است و به سرعت افراد را مبتلا می‌کند، گفت: براساس تخمین‌ها و پیش‌بینی‌ها در مرداد و شهریورماه به پیک جدید کرونا خواهیم رسید.

مینو محرز در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: به علت انتشار سویه‌های BA.4 و BA.5 که در اروپا و آمریکا نیز شایع است، هر روز به سرعت بر تعداد بیماران مبتلا به بیماری کرونا افزوده می‌شود، سرعت انتقال سویه‌های جدید بسیار بیشتر از سویه‌های قبل است و به سرعت افراد را مبتلا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علائم و تأثیر ابتلاء به این سویه‌ها برای افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای شدیدتر است، افزود: افرادی که به نوبت یادآور واکسن رسیده‌اند، برای تکمیل واکسیناسیون خود با واکسن‌های در دسترس اقدام کنند.

عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا با بیان اینکه کشور آمادگی انجام و تکمیل واکسیناسیون کرونا را دارد، ادامه داد: درحال حاضر دوز چهارم واکسن کرونا برای همه افراد و افراد با سن بالا یا دارای بیماری زمینه‌ای تزریق می‌شود.

تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز سوم اولویتی مهم

وی تصریح کرد: افرادی که فاصله زمانی زیادی از تزریق دوز دوم آنها می‌گذرد اما دوز سوم را تزریق نکرده‌اند، ابتدا برای تزریق دوز سوم مراجعه کنند.

محرز با بیان اینکه تعداد افراد مبتلا به بیماری کرونا طی هفته آینده بیشتر خواهد شد، اضافه کرد: براساس تخمین‌ها و پیش‌بینی‌ها در مرداد و شهریورماه به پیک بعدی کرونا خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه بیشتر بیماران سرپایی از افرادی هستند که واکسن تزریق کردند اما دارای بیماری زمینه‌ای هستند، گفت: این افراد به علائم خود توجه زیادی ندارند و تفکر آنها بر ابتلاء به سرماخوردگی است.

لزوم توجه به رعایت دستورات بهداشتی

وی با بیان اینکه در صورتی که واکسیناسیون در مقابل بیماری کرونا انجام نمی‌شد ابتلاء به سویه امیکرون در کشور بیشتر می‌شد، ادامه داد: درحال حاضر باید اصل پیشگیری از ابتلاء در دستور کار قرار گیرد و افراد واکسیناسیون و تکمیل مراحل آن و استفاده از ماسک، رعایت اصول بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه با افزایش تعداد ابتلاء تعداد بستری‌ها و فوتی‌ها نیز افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: این یک اصل است که با افزایش بیماران مبتلا به بیماری کرونا، افراد با سن بالا و دارای بیماری زمینه‌ای که نسبت به واکسیناسیون اقدام نکرده‌اند، متوجه خطر بیشتری هستند.

کد خبر 587576

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مینو محرز ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در ایران وضعیت سویه های جدید کرونا در ایران وقوع پیک جدید کرونا وضعیت کرونا در ایران وضعیت سویه های جدید کرونا در ایران واکسن کرونا در ایران دوز چهارم واکسن کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کرونا دارای بیماری زمینه ای سویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی