Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعیت اتحادیه اروپا برای دومین سال متوالی در سال ۲۰۲۱ کاهش پیدا کرده که بخشی از آن به دلیل همه گیری کووید-۱۹ است.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس آخرین آمار منتشر شده، جمعیت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۱ برای دومین سال متوالی کاهش یافته که بخشی از آن به دلیل تاثیرات طولانی مدت همه گیری کووید-۱۹ است.

اداره آمار اروپا اعلام کرد: کل جمعیت ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا از ۴۴۷ میلیون نفر در اول ژانویه ۲۰۲۱ به ۴۴۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون نفر در اول ژانویه ۲۰۲۲ کاهش یافته است که کاهش خالص حدود ۱۷۲ هزار نفری را نشان می دهد.

از دهه ۱۹۶۰ که اتحادیه اروپا کاهش جمعیت را ثبت کرده، اولین بار در سال ۲۰۱۱ بود که کاهش جمعیت ثبت شد اما سال بعد به دلیل مهاجرت خالص، این روند افزایشی شد.

اتحادیه اروپا ساکنان بیشتری را که از خارج از این بلوک آمده اند را جذب کرده و میزان مهاجرت خالص حدود ۱.۰۶ میلیون نفر بوده و این درحالیست که این رقم در سال ۲۰۲۰، ۸۰۰ هزار نفر بوده است. با این حال، این افزایش جمعیت برای جبران عدم تعادل بین نرخ تولد و مرگ کافی نیست.

در سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۲۰، ۱۱۳ هزار مورد مرگ و میر بیشتر ثبت شده، در حالی که نرخ تولد تقریبا مشابه سال قبل باقی مانده است.

به گزارش یورونیوز، همچنین در این گزارش تاکید شده است: با توجه به تاثیر همه‌گیری کووید-۱۹ از سال ۲۰۲۰، انتظار می‌رود تعداد مرگ و میرها به دلیل پیری جمعیت بیشتر شود و با فرض اینکه نرخ باروری در سطح نسبتا پایینی باقی بماند، تغییرات طبیعی منفی می‌تواند ادامه پیدا کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اتحادیه اروپا ، جمعیت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اتحادیه اروپا جمعیت اتحادیه اروپا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس