Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، این ستاد در تازه ترین نشست خود که مصوباتش را امروز سه شنبه ابلاغ کرد ، همچنین تاکید کرده است : به منظور جلوگیری از گسترش شیوع کرونا ، از حضور افراد علامت دار در ادارات و صنوف شامل کارکنان و گیرندگان خدمات هم به طور جدی جلوگیر شود.

 یکی از مصوبات این ستاد هم تاکید بر نظارت بر برگزاری عروسی و مراسم در تالارها با حساسیت و دقت بیشتر از سوی دستگاه های متولی و ناظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ستاد  مقابله با کرونا مازندران همچنین بر ضرورت واکسیناسیون نوبت سوم تمامی ارائه دهندگان خدمات و کارکنان ادارات که بیش از سه ماه از نوبت دومشان گذشته و تزریق واکسن یادآور برای همین ا فراد که بیش از ۶ ماه از نوبت سومشان گذشته باشد ، تاکید کرده است . 

این ستاد همچنین از فرمانداران شهرستان های مازندران خواسته است تا با توجه به تغییرات رنگ بندی کرونایی در مناطق مختلف استان و احتمال وقوع جهش جدید کرونایی نسبت به تشکیل جلسات ستاد کرونا اقدام کنند.

بازگشت ستاد مقابله با کرونا مازندران به مصوبات سختگیرانه کرونایی در حالی رخ داده است که بر اساس نتایج تازه ترین رنگ بندی کرونایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، وضعیت کرونایی مازندران طی یک هفته گذشته با شیوع شتابان این ویروس در حال ورود به مرحله جدید و خطرناک است.

طبق این ارزیابی ، وضعیت کرونایی شهرستان کلاردشت در غرب مازندران به رنگ نارنجی یا پرخطر رسیده است که به معنای بستری روزانه بیش از ۶ نفر در یکصد هزار نفر جمعیت است.

همچنین تعداد شهرستان‌های با رنگ زرد کرونایی مازندران هم به ۹ شهرستان رسیده است. در حال حاضر رامسر، تنکابن، عباس‌آباد، چالوس، آمل، قائمشهر، سوادکوه، ساری و نکا اکنون در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند. یعنی در این شهرستان‌ها آمار بستری روزانه بابت ابتلا به کرونا بین چهار تا ۶ نفر از هر یکصد هزار نفر است.

به گفته مقامات دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تعداد مراجعات به مراکز درمانی این استان هم طی یک هفته اخیر به بیش از ۷۰۰ نفر در روز رسیده است.

مشاهدات میدانی هم درمانگاه ها و محافل خانوادگی هم نشان می دهد که تقریبا در همه خانواده‌های مازندرانی طی دو هفته اخیر می‌توان افرادی را یافت که علائمی از سرماخوردگی در آن‌ها دیده شده است. اگر چه بسیاری از این افراد با وجود برخوردی عادی‌انگارانه با بیماری‌شان در مدت کوتاهی بهبود یافتند ، اما این حجم از عادی‌انگاری نسبت به بیماری نگرانی‌هایی را هم بابت افزایش سرعت شیوع کرونا در جامعه ایجاد کرده است.

مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران می گویند اگر چه تزریق واکسن جامعه را به ضریب قابل توجهی از ایمنی رسانده است  ، ولی با توجه به سرعت گرفتن دوباره شیوع کرونا این خطر وجود دارد که در  صورت رعایت نکردن پروتکل های بهد اشتی بویژه عدم توجه به تزریق واکسن نوبت های بعدی و یادآور ، استان دچار چالش جدی شود.

طبق آمار رسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکنون  ۶ میلیون و ۲۴ هزار و ۳۴۳ دُز واکسن به شهروندان استان تزریق شد که از این تعداد یک میلیون و ۳۳۳ هزار و ۹۷ دُز سوم بوده است.

در همین حال دبیر قرارگاه عملیات پیشگیری و مقابله با کرونای مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه مصوبات جلسه اخیر این ستاد امروز به دستگاههای اجرایی ابلاغ تا اجرایی شود ، گفت : کم یا تشدید هر یک از این مصوبات ستاد منوط به رعایت نکات و پروتکل های بهداشتی از سوی شهروندان می باشد که در صورت هر گونه تغییر در شرایط رنگبندی ها و اوج گرفتن بیماری این مصوبات تغییر خواهد کرد .

حمید بخشی افزود : در حال حاضر در شهرستان ها یک یا ۲ مرکز بهداشتی برای تزیرق واکسن فعال است که با افزایش استقبال مردم برای تزریق واکسن تعداد این مراکز افزایش خواهد یافت تا امکان دسترسی بهتر و آسان تر شهروندان از این خدمات فراهم شود .

برچسب‌ها پدافند غیر عامل ویروس کرونا استانداری مازندران پروتکلهای بهداشتی مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل ویروس کرونا استانداری مازندران پدافند غیر عامل ویروس کرونا استانداری مازندران پروتکلهای بهداشتی مازندران تزریق واکسن شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۰۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس ستاد انتخابات استان مازندران در جلسه ستاد انتخابات استان که با حضور دکتر نوری استاندار مازندران برگزار شد با بیان اینکه انتخابات مرحله دوم در قائم شهر برای رقابت ۲کرسی در خانه ملت با ایجاد ۴۰۸ شعبه برگزار می‌شود یادآور شد: انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری بصورت تمام الکترونیک در حوزه انتخابیه قائم شهر برگزار خواهد شد.

عزیززاده گرجی به آمادگی ستاد انتخابات استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه قائم شهر اشاره کرد و گفت: صندوق‌های الکترونیکی دریافت شد و آموزش‌های لازم در حال ارائه به مسئولان اجرایی است.

وی از هماهنگی با صدا و سیمای مرکز مازندران برای ضبط تبلیغات کاندیدا‌های حوزه انتخابیه قائم شهر خبر داد و افزود: تمهیدات لازم برای تامین امنیت انتخابات در این حوزه انتخابیه اندیشیده شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه ۴۳.۵ درصد مازندرانی‌ها در دور اول انتخابات سال گذشته رأی دادند، گفت: تمامی افرادی که در دیگر حوزه‌های انتخابیه رأی ندادند و افرادی که در حوزه انتخابیه قائم شهر رأی دادند فقط می‌توانند در مرحله دوم انتخابات شرکت کنند.

وی اضافه کرد: تبلیغات از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۷صبح ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه عوامل اجرایی و نمایندگان فرمانداران حوزه انتخابیه قائم شهر نیز مشخص شدند، گفت: سلامت انتخابات بسیار مهم و صیانت از آرای مردم را وظیفه خود میدانیم.

رییس ستاد انتخابات استان با بیان اینکه هزار و ۴۵۳ نفر در دور اول برای کسب کرسی در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیش ثبت نام کردند اظهار کرد: ۷۴۸ نفر ثبت نام نهایی کردند.

وی با بیان اینکه انتخابات در ۹حوزه انتخابیه استان برگزار شد، افزود: ۵۲۲ نفر در هیات اجرایی تایید صلاحیت شدند و نهایتا هیات نظارت استان ۳۷۸نفر را از این تعداد تایید و در نهایت شورای نگهبان ۳۳۲نفر را تایید نهایی اعلام کرد.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه هشت حوزه انتخابیه استان در دور اول نمایندگان خود را شناخت، گفت: حوزه انتخابیه قائم شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی با ۵ فرمانداری نیز به دور دوم کشیده شده است.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای و ۵۹ شعبه انتخابیه اصلی و فرعی در استان فعال بوده ادامه داد: ۳۰ هزار نفر مستقیم در هیات اجرایی برای برگزاری انتخابات فعالیت داشتند که مجموعا ۶۰ هزار نفر در حوزه‌های مختلف برای برگزاری انتخابات استوار بر چهار راهبرد کلیدی مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت فعالیت نمودند.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه برای انتخابات خبرگان رهبری نیز در مازندران ۲۲نفر نام نویسی کردند، افزود: ۵ نفر از این تعداد تایید شدند و با آرای مردم استان چهار نفر راهی مجلس خبرگان شدند.

دیگر خبرها

  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • هم‌افزایی با ادارات استان و شهرستان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • حمایت دانشگاهیان مازندران از خیزش جهانی دانشجویی
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند