Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، علی جهانی در جلسه شورای برنامه ریزی نورآباد افزود: با توجه به بازدید صورت گرفته از بنگاه های تولیدی و صنعتی این منطقه، این واحدها تعداد زیادی فرصت شغلی ایجاد کرده اند اما با مشکلاتی از قبیل نیاز به تسهیلات سرمایه در گردش، مشکل گاز و بیمه کارگران مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت راه اندازی واحدهای راکد تصریح کرد: انتظار می رود با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط، مساعدت لازم به این واحدهای اقتصادی صورت گیرد.

وی با اشاره به کمک به واحدهای تولیدی استان از طریق پرداخت اعتبارات اختصاص یافته خاطر نشان کرد: در این راستا تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان حوزه های ورزشی، سلامت و فرهنگی هنری که مجوز آنها از طریق دستگاه های اجرایی صادر شده است پرداخت می شود.

جهانی با تاکید بر اینکه اولویت اعطای تسهیلات به طرح های نیمه تمام و راکد است گفت: این وام ها به احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکت های دانش بنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است.

وی اضافه کرد: تسهیلات تبصره ۱۸ در استان های با اولویت نرخ بیکاری بالاتر، به طرح های کارآفرینی، ایجادی، توسعه ای، تکمیلی و سرمایه در گردش پرداخت می شود.

منابع بند الف تبصره ۱۸ و تبصره ۱۶ وام های ارزان قیمت است که به صورت تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی قرار می گیرد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی نورآباد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی نورآباد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تسهیلات بانکی نورآباد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • جزئیات دور جدید فروش خودرو‌های وارداتی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات | ثبت نام جدید انجام می‌شود؟
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد