Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق محبی نظر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نرخ بهای گاز مصرفی یکی از دغدغه‌ های جدی صنعتگران سفال شهر لالجین بود که در نتیجه پیگیری های استاندار همدان، تعرفه سوخت گاز کارگاه‌های سفال از تعرفه صنعتی به تعرفه تجاری کاهش یافت.

وی اظهار داشت: بر اساس بند (ط) تبصره یک قانون بودجه، گازبهای صنایع سفال از ابتدای سال ۱۴۰۰ برابر ۱۰ درصد نرخ متوسط خوراک گاز تحلیلی به شرکت‌های پتروشیمی و فلزی به صورت ماهیانه و شناور بود که از ۶ بهمن ۱۴۰۰ به صورت ثابت و به میزان هر متر مکعب پنج هزار ریال محاسبه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبی نظر ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ و در راستای حمایت از صنایع حوزه گردشگری، گازبهای صنایع مرتبط از جمله صنایع دستی (سفال)، هتل ها و مراکز آب درمانی معادل تعرفه بخش تجاری برابر با هر متر مکعب هزار و ۴۹۵ ریال محاسبه می شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان تاکید کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱، صنایع دستی از جمله سفال از بخش تعرفه صنعتی خارج شدند.

محبی نظر ادامه داد: تعرفه گاز طبیعی تأسیسات گردشگری، هتل‌ها، آب‌درمانی‌ها و صنایع دستی برابر گازبهای بخش خدمات تجاری است که از ابتدای امسال با نرخ هزار و ۴۹۵ ریال محاسبه، اعمال، اصلاح و در صورتحساب ها منظور شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به صنایع سفال نیز افزود: از آنجایی که سفال در گروه صنایع دستی قرار می‌گیرد در حال حاضر تعرفه ۰۷ همان پنج هزار ریال است، اما چنانچه پروانه‌های صادره را از طریق اتحادیه ها تغییر دهند، طبق بند ط تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به صورت تعرفه تجاری هزار و ۴۹۵ ریال محاسبه و تعدیلات انجام خواهد شد.

برچسب‌ها لالجین نمایشگاه سفال شرکت گاز استان همدان استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لالجین نمایشگاه سفال شرکت گاز استان همدان لالجین نمایشگاه سفال شرکت گاز استان همدان استانداری همدان ریال محاسبه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث