Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@13:10:52 GMT

دیدار مجله بخارا با همایون امامی

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۲۷۵۹

دیدار مجله بخارا با همایون امامی

دویست و سی و هفتمین نشست از سلسله جلسات صبح پنجشنبه‌های بخارا اختصاص دارد به دیدار و گفتگو با همایون امامی، مستندساز، محقق، منتقد و استاد دانشگاه.

به گزارش عصر ایران، این نشست در ساعت نه و نیم صبح پنجشنبه بیست و سوم تیرماه ۱۴۰۱ با حضور: آزاده بیزارگیتی، اُرد زند، مهرداد فراهانی و علی دهباشی در مدرسه فیلم‌سازی و پژوهش‌های سینمایی هیلاج (به نشانی: خیابان ایرانشهر، کوچه سمندریان (مهاجر)، پلاک ۲۲) برگزار می‌شود و به صورت مستقیم پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همایون امامی (متولد ۱۳۳۳ ـ کرمانشاه) فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشکده سینماتئاتر دانشگاه هنر است. پایان‌نامه ایشان، فیلم مستند «حکایت همچنان باقیست» و رساله نظری «بررسی ساختار دراماتیک در سینمای مستند» (۱۳۷۰) بود که به عنوان یکی از ده رساله تحصیلی برتر دو دهه پس از انقلاب اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت. از فعالیت‌های ایشان در حوزه فیلم‌سازی می‌توان به فیلم‌های «خوزستان سیل ۷۳» (۱۳۷۳)، «بچه‌های چایی بویی» (۱۳۷۵)، «چشم هزار چشمه» (۱۳۸۳)، «بی‌بی مراد» (۱۳۸۵)، «صادان صیدِ پره» (۱۳۹۱) و «دهکده پرملال» (۱۳۹۲) اشاره کرد. همچنین کتاب‌های «نقدی بر سیر تحولی گفتار در سینمای مستند ایران» (۱۳۸۰)، «یک عمر، یک عشق، یک راه: نقد و بررسی آثار مستند خسرو سینایی» (۱۳۹۶)، «نقدی بر قوم‌پژوهی در سینمای مستند ایران» (۱۳۸۳)، «جستاری در گونه‌شناسی سینمای مستند ایران» (۱۳۸۴) و «پیشگامان سینمای مستند ایران» (در دست نگارش) ازجمله آثار پژوهشی ایشان در حوزه سینما است.


عضویت در دو دوره هیأت مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران، و عضویت در هیأت انتخاب جشنواره‌های مستند کیش (۱۳۷۸)، میراث مشترک کشورهای حاشیه دریای خزر (۱۳۸۵)، جشنواره مهندسی آب (۱۳۸۶)، جشنواره بین‌المللی فیلم شهر (۱۳۹۰) و... و نیز تدریس مستندسازی و عکاسی در دانشکده‌های سوره، صدا و سیما، تربیت‌ دبیر فنی و حرفه‌ای دختران تهران، و برگزاری کارگاه‌های مستندسازی تخصصی در شهرهای سمنان، ایلام، بم، یزد، سیمای مرکز دنا، چهارمحال بختیاری، فارس و... از دیگر فعالیت‌های فرهنگی ایشان است.

این نشست در ساعت نه و نیم صبح پنجشنبه بیست و سوم تیرماه ۱۴۰۱ (توجه داشته باشید، در نشانی جدید: خیابان ایرانشهر، کوچه سمندریان (مهاجر)، پلاک ۲۲) برگزار می‌شود و از صفحه مجله بخارا در اینستاگرام پخش خواهد شد:

http://Instagram.com/bukharamag

تماشاخانه ببینید| نظر مقام معظم رهبری درباره سرمربی تیم ملی فوتبال ببینید| هزار تن سنگ‌ریزه‌های رمی جمرات به کجا می‌رود؟ فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سینمای مستند ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمساز برجسته و برنده نخل طلای کن درگذشت

به گزارش همشهری آنلاین،‌ این فیلمساز تحسین شده قصد داشت فیلم بعدی خود را به نام «انزو» با نویسندگی مشترک «رابین کامپیلو» در اواخر امسال فیلمبرداری کند.

«ایزابل د لا پاتلیر» نماینده کانته، به رسانه‌های فرانسوی اعلام کرد که این فیلمساز در پاریس و بر اثر بیماری درگذشت."

«کلاس درس» یک فیلم مستند-درام بر اساس کتابی نیمه خود زندگینامه از «فرانسوا بگودو» است که داستان آن درباره معلمی در محله‌ای در پاریس است و در آن بازیگرانی عمدتاً غیرحرفه‌ای بازی کرده‌اند.

به گزارش اسکرین، آخرین فیلم این کارگردان «آرتور رمبو» بود، درباره نویسنده‌ای که به خاطر محتوای رسانه‌های اجتماعی تحریک‌آمیزش به دردسر می افتد. این فیلم در جشنواره تورنتو ۲۰۲۱ نمایش داده شد. او همچنین فیلم «فاکس‌فایر: اعترافات یک دختر تبهکار» که در تورنتو ۲۰۱۲ رونمایی شد و فیلم «بازگشت به ایتاکا» که در سال ۲۰۱۴ در جشنواره ونیز انتخاب شد.

مرگ «لوران کانته» شوک بزرگی برای صنعت فیلم فرانسه است و با ادای احترام سینماگران همراه شده است. «ژیل ژاکوب» رئیس پیشین جشنواره فیلم کن، در پستی در X (توئیتر)، کانته را «فیلمساز خوب و با احتیاط و سرشار از انسانیت توصیف کرد که از برنده شدن نخل طلای خود اشباع نشد.

کد خبر 847192 منبع: ایسنا برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان خبر مهم

دیگر خبرها

  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»
  • فیلمساز برجسته و برنده نخل طلای کن درگذشت
  • «دیدار در سنگلج» محصول شبکه مستند