Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - پس از استنکاف ۹ ماهه هیات‌مدیره بیمه ملت از برگزاری مجمع، سرانجام نهاد ناظر وارد عمل شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اعضای هیات‌مدیره بیمه ملت که پس از کش‌وقوس‌های فراوان مجدداً در ساختمان برزیل این شرکت مستقر شدند؛ پس از استنکاف ۹ماهه از انجام فرایند برگزاری مجمع فوق‌العاده، جهت تعیین تکلیف هیات‌مدیره شرکت -با توجه به پایان مدت ۲ ساله تصدی‌گری مدیریت اعضای دولتی بیمه ایران در بیمه خصوصی ملت- سرانجام با ورود نهاد ناظر و “اخطار کتبی بیمه مرکزی” ملزم به انتشار آگهی طی هفته جاری و برگزاری مجمع عمومی جهت انتخاب اعضای جدید هیات‌مدیره شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به این گزارش، شنیده‌ها حاکی از آن است این اعضا که از سوی نهاد ناظر، نسبت به برگزاری سریع مجمع ملزم شده‌اند، تنها به انتشار آگهی مجمع عمومی عادی سالیانه جهت تصویب صورت‌های مالی خود اکتفا کرده‌اند؛ درصورتی‌که بنا به روال قانونی، تقدم برگزاری «مجمع‌عادی به طور فوق‌العاده جهت انتخاب اعضای هیات‌مدیره جدید» الزامی به نظر می‌رسید.

این گزارش می‌افزاید: این‌جاست که باید ببینیم -پس از استنکاف ۹ ماهه هیات‌مدیره از برگزاری مجمع-اکنون که بیمه مرکزی با اخطار کتبی به دلفراز و دیگر اعضای هیات‌مدیره وارد عمل شده، آیا آنها را ملزم به اقدام فوری برای انتشار آگهی و برگزاری «مجمع عمومی عادی جهت انتخاب اعضای هیات‌مدیره جدید» می‌کند یا خیر؟

افزون برآن، فعالان و دست‌اندرکاران مرتبط این حوزه، منتظرند که ببینند؛ “شاغلان بیمه ایران” -مشمول ماده ۱۷ قانون خدمات کشوری -«صلاحیت حرفه‌ای» خود، موضوع آیین‌نامه شماره ۹۰ بیمه مرکزی را “با حضور چند صباح بیشتر در بیمه ملت»- با وجود اخطار کتبی بیمه مرکزی- به چالش می‌کشند یا سرانجام در برابر قانون تمکین خواهند کرد؟

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: اعضای هیات مدیره برگزاری مجمع بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۲۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • جزئیات حضور دو هیات دولتی ایران در عربستان
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران