Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیردرمان سازمان تأمین اجتماعی استان سمنان بااشاره به آخرین وضعیت پرداخت بدهی سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد در این استان گفت: پرداخت بدهی به مراکز درمانی دولتی طرف قرارداد از مهر و آبان سال ۱۴۰۰ تاکنون به تعویق افتاده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدکاظم امیدیان بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: باوجوداینکه تأمین اجتماعی استان سمنان در پرداخت بدهی به مراکز آزمایشگاهی و مراکز درمانی بخش خصوصی و همچنین نسخ الکترونیکی تقریباً به‌روز است؛ پرداخت بدهی به مراکز درمانی دولتی مانند دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان سمنان مربوط به مهر و آبان سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به چرایی این مهم اضافه کرد: متمرکز شدن اعتبارات برای پرداخت به مراکز درمانی دولتی از سوی سازمان تأمین اجتماعی در تهران و به‌صورت کشوری، عملاً امکان مدیریت زمان برای پرداخت مطالبات طرف‌های قرارداد را از تأمین اجتماعی استان‌ها گرفته است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه عموماً تا 6 ماه تأخیر در پرداخت مطالبات در حوزه بهداشت و درمان از سوی طرف‌های قرارداد طبیعی است عنوان کرد: اکنون حدود 9 ماه است که پرداخت مطالبات مراکز درمانی دولتی طرف‌ قرارداد با تأمین اجتماعی در استان سمنان به تأخیر افتاده است.

پرداخت علی‌الحساب به عنوان بخشی از مطالبات
امیدیان در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره آخرین پیگیری‌ها برای پرداخت بدهی‌های معوقه مراکز دولتی طرف قرارداد با تأمین اجتماعی استان سمنان، از مکاتبه با سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت علی‌الحساب به این مراکز به‌منظور کاهش بخشی از مطالبات مراکز طرف قرارداد خبر داد و افزود: در صورت صدور مجوز این مهم، بخشی از مطالبات طرف‌های قرارداد دولتی با تأمین اجتماعی استان سمنان به‌صورت علی‌الحساب پرداخت می‌شود.

وی با اشاره آخرین وضعیت پرداخت بدهی‌های دیگر مراکز طرف قرارداد با تأمین اجتماعی استان سمنان تصریح کرد: پرداخت نسخ الکترونیک در استان سمنان از سوی تأمین اجتماعی تقریباً به‌روز بوده و صورت‌حساب‌های مربوطه تا اردیبهشت‌ماه امسال پرداخت‌شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان اضافه کرد: درباره پرداخت بدهی به مراکز درمانی خصوصی طرف قرارداد با تأمین اجتماعی استان سمنان نیز هیچ مشکلی وجود نداشته و این بدهی به‌صورت تهاتر با آنان پرداخت می‌شود و اکنون نیز پرداخت این بدهی به‌صورت به‌روز در جریان است.

امیدیان در خصوص پرداخت مطالبات آزمایشگاه‌ها، مطب‌ها و خدمات پیراپزشکی خصوصی نیز از پرداخت بدهی‌های این مراکز تا دی، بهمن و اسفندماه خبر داد و گفت: در این زمینه نیز مشکل چندانی در استان سمنان وجود ندارد.

قرارداد متخلفان با تأمین اجتماعی لغو می‌شود

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا در اجرای طرح نسخ الکترونیک در استان سمنان، تخلف یا سوءاستفاده‌هایی صورت گرفته است یا خیر تصریح کرد: برخی موارد و حتی سوءاستفاده در این زمینه وجود داشته که با آن برخورد شده است.

امیدیان با اشاره به مصادیقی از تخلفات صورت گرفته در این زمینه خاطرنشان کرد: قراردادهای متخلفانی که تخلف آنان در اجرای این طرح و ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی محرز شده است؛ به‌صورت یک‌طرفه فسخ‌شده است.

وی با اشاره به اینکه تیم رصد و پایش ارائه خدمات در مراکز طرف قرارداد با تأمین اجتماعی استان سمنان به‌صورت مستمر در حال نظارت بر فرایند ارائه خدمات است عنوان کرد: این نظارت‌ها به دو صورت بررسی گزارش‌های مردمی و بازدیدهای مستقیم و اتفاقی از مراکز طرف قرارداد صورت می‌گیرد.

انتقاد از یک قانون؛ فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور اصلاح شود

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان نیز با انتقاد از فرایند اجرای برخی قوانین درباره شمولیت بیمه‌شدگان در فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور افزود: باید فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور در کشور اصلاح شود.

کمال نیک اقبال در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر چرایی این انتقاد، با بیان اینکه تعدد مشاغل سخت و زیان‌آور بدون رعایت تناسب در میزان سختی و زیان‌آوری حرفه‌ها یک آسیب در نظام تأمین اجتماعی است بیان کرد: فهرست مشاغل مشمول سختی و زیان‌آوری در کشور باید بر اساس عدالت، پالایش شود.

وی با اشاره به حجم بالای پرونده‌های بازنشستگی از مشاغل سخت و زیان‌آور در استان سمنان تصریح کرد: سال گذشته 25 درصد از بازنشستگان در استان سمنان از طریق استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شدند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان سمنان با اشاره به صراحت‌های قانونی درباره مشاغل سخت و زیان‌آور و عدم اجرای آن از سوی برخی کارفرمایان یادآور شد: ماده 3 آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور صراحت دارد که کارفرمایان مشاغل سخت و زیان‌آور باید در یک بازه زمانی مشخص زمینه‌های سختی و زیان‌آوری این مشاغل در کارگاه خود را رفع کنند.

تأمین اجتماعی در ساوجبلاغ بیمارستان می‌سازدتکمیل واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعیپرداخت افزایش حقوق خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

نیک اقبال همچنین از کاهش نسبت پشتیبانی بیمه‌پردازان تأمین اجتماعی به‌عنوان یکی دیگر از چالش‌های این سازمان در سطح کلان یاد کرد و افزود: هم‌اکنون میانگین نسبت پشتیبانی بیمه پردازان تأمین اجتماعی در کشور 3.92 است و این نسبت در استان سمنان 4.2 بوده که نشان می‌دهد وضعیت این استان از متوسط کشوری کمی بهتر است.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری سمنان بهداشت و درمان استانداری سمنان بهداشت و درمان طرف قرارداد با تأمین اجتماعی استان سمنان پرداخت بدهی به مراکز درمانی مراکز درمانی دولتی مشاغل سخت و زیان آور مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی پرداخت مطالبات استان سمنان برای پرداخت فهرست مشاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند