Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران-  مدتی قبل طی مطلبی به معرفی شاسی بلند جدید بنتلی یعنی بنتایگا EWB پرداختیم که جزئیاتش اینجا در دسترس قرار دارد. همانطور که اشاره شد؛ ای دبیلو بی در واقع نسخه ویژه با فاصله بین محورهای طولانی تر است که طبیعتا فضای بیشتری را در اختیار کابین قرار داده و با توجه به کلاس تولیدی خودرو، می توان از آن به منظور ارتقا ویژگی های لوکس کابین استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنتلی بنتایگا

در بنتلی بنتایگا نسخه EWB برابر با 180 میلیمتر به فاصله بین محورها در مقایسه با نسخه استاندارد افزوده شده که این به مفهوم فضای بیشتر قسمت مقابل پای سرنشین ردیف عقب است. بدین ترتیب طول خودرو به 5322 میلیمتر رسیده است. صندلی های جدید نیز کیفیتی در حد صندلی هواپیما را وارد کابین این شاسی بلند انگلیسی کرده که دارای امکان تنظیم 22 جهته هستند. همچنین صندلی ها تا 40 درجه امکان تغییر وضعیت رو به پشت دارند.

اکنون اطلاعات بیشتری در رابطه با کیفیت بالای این صندلی ها منتشر شده که جذاب ترین بخش آن به استفاده از 12 موتور الکتریکی و 3 والو پنوماتیک با کنترل الکتریکی مربوط می شود. تمامی این سامانه الکترونیکی توسط ECU کنترل می شوند که البته منظورمان ای سی یو زیر درپوش موتور نیست بلکه این صندلی ها دارای یک واحد کنترلی ECU اختصاصی هستند!

همچنین صندلی های بنتایگا مجهز به سیستم اتوکلایمیت هستند که سطح جدید و پیشرفته ایی از تنظیم حرارتی صندلی ها را مدیریت می کنند.

علاوه بر این سیستم ماساژور صندلی ها نیز پیشرفت چشمگیری داشته، بدین ترتیب که سنسورهای نصب شده با الگوریتم‌های کایروپراکتیک هماهنگ شده‌ اند تا بهترین برنامه‌ ماساژ را در اختیار سرنشین قرار دهند.

در صندلی های بنتلی بنتایگا، از ساختار ماساژور سه بعدی استفاده شده که با ایجاد تغییرات کوچک در پستی و بلندی صندلی‌ها، بیشترین گردش خون را در اختیار بدن سرنشینان قرار می‌دهد.

با انتخاب حالت ویژه در منوی تنظیمات، صندلی های خلبانی بنتلی بنتایگا مقداری به عقب خم می‌شوند، مانیتور ردیف عقب کمی به سمت جلو می‌آید و زیرپایی صندلی هم باز می‌شود. دقیقا شبیه به صندلی های ردیف فرست کلاس در هواپیما...

تماشاخانه ببینید| نظر مقام معظم رهبری درباره سرمربی تیم ملی فوتبال ببینید| هزار تن سنگ‌ریزه‌های رمی جمرات به کجا می‌رود؟ فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بنتلی بنتایگا صندلی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)