Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد گفت: در حال حاضر هزینه‌های تولید غذا حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و اگر کاهش فروش رستوران‌ها ادامه پیدا کند، باید منتظر باطل شدن پروانه‌ کسب حدود ۵۰ درصد از رستوران‌داران باشیم چرا که ارائه خدمات به این شکل غیر از ضرر چیز دیگری برای آنان به دنبال ندارد.

حسن امیریان در گفت‌وگو با ایسنا در مورد میزان و نحوه نظارت بر قیمت منوی رستوران‌ها اظهار کرد: علاوه بر نظارت اتحادیه، اتاق اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این بررسی‌ها سهیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرخ‌های قبلی ما زمانی تعیین شد که هر کیلوگرم برنج حدود ۱۱۰ هزار تومان بود اما در حال حاضر قیمت برنج به کیلویی ۱۴۵ هزار تومان رسیده است. این موضوع و افزایش قیمت منوها باعث جریمه شدن رستوران‌ها شده است؛ در حالی که افزایش پیدا نکردن قیمت‌ منوها نیز باعث ضرر و ورشکستگی‌شان می‌شود.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد در پاسخ به این سوال که آیا امکان دریافت کالاهای اساسی با قیمت پایین‌تر توسط رستوران‌داران وجود دارد یا خیر، بیان کرد: در قانون نظام صنفی گفته شده تبدیل یک فرآوری به فرآوری دیگر تولید محسوب می‌شود اما سازمان صنعت، معدن و تجارت تولیدکننده بودن ما را قبول ندارد و ما توزیع‌کننده محسوب می‌شویم. به همین دلیل زمانی که می‌خواهیم وارد سامانه‌ تجارت شده و درخواست کالایی مثل روغن کنیم، این کالا به ما تعلق نمی‌گیرد. در نتیجه ناچاریم کالای مورد نیاز را از بازار آزاد تهیه کنیم. از طرف دیگر اجازه‌ افزایش نرخ به ما داده نمی‌شود و در نهایت ضرر می‌کنیم.

امیریان در خصوص تاثیر گرانی کالاهای اساسی بر کیفیت یا کمیت غذاها خاطرنشان کرد: در حال حاضر افزایش قیمت‌ مواد اولیه بر کیفیت غذا تاثیری نداشته چرا که مبلغ مورد نیاز برای ارائه‌ غذای با کیفیت از پس‌انداز رستوران‌دارها کسر می‌شود. اگر بنا باشد همچنان سهمیه‌ای به  صنف ما تعلق نگیرد و یا به نرخ‌ها افزوده نشود، حدودا ۳۰ الی ۴۰ درصد از اعضا باید به دلیل ورشکستگی از کار کناره‌گیری کنند.

وی در پاسخ به این سوال که با شروع فصل تابستان و افزایش میزان حضور زائران در مشهد آیا شرایط رستوران‌داران بهتر خواهد شد، گفت: با توجه به حضور زائران در مشهد اگر نرخ‌های جدید منوها اعلام شود، وضعیت رستوران‌ها بهتر خواهد شد؛ در غیر این صورت رستوران‌داران به ازای هر سرویسی که به یک مشتری ارائه می‌دهند، ضرر می‌کنند.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد گفت: در حال حاضر شاهد کاهش ۳۰ درصدی فروش رستوران‌ها هستیم. اگر بنا به سرویس‌دهی تحت شرایط کنونی باشد، میزان پخت غذا را کمتر می‌کنیم تا حداقل واحدهای صنفی اتحادیه فعال بمانند و بتوانیم حقوق کارگرها را بپردازیم.

امیریان گفت: از ۱۵ فروردین تا اول تیر امسال حدود ۳۵ رستوران در مشهد اخطار دریافت کرده‌ و ۱۲ رستوران هم به دلیل نداشتن پروانه‌ کسب پلمب شده‌اند. همچنین در این مدت حدود ۱۲ رستوران به دلیل کاهش فروش پروانه کسب خود را باطل کرده‌اند.

وی افزود: قرار بود تا در یک بازه‌ ۲۰ روزه نرخ‌های جدید اعلام شود اما تاکنون نرخی دریافت نکرده‌ایم. با توجه به وضعیت کنونی رستوران‌ها به دلیل اتمام پس‌اندازهای‌شان نهایتا ۲ ماه دیگر بتوانند با قیمت‌های گذشته به کارشان ادامه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اصناف رستوران رستوران داران حال حاضر رستوران ها نرخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳