Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رحمان دوست روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس هدف گزاری انجام شده برای سال جاری ۴۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان باید حدنگاری یا کاداستر می شد که در سه ماهه نخست امسال ۱۵ هزار هکتار آن عملیاتی و محقق شد.

وی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح حدنگاری به موجب قانون باید اطلاعات دقیق اراضی از جمله وضعیت کاربری و مساحت و حدود آنها از طریق استفاده از داده های مربوط به نقشه برداری های زمینی و هوایی تعیین شده و به اداره کل ثبت اسناد و املاک ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: حدنگاری از آن جهت دارای اهمیت است که وضعیت دقیقی از اراضی کشاورزی را در اختیار تصمیم گیران و دست اندرکاران قرار می دهد و می توان در راستای پایداری کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه برنامه ریزی بهتری داشت.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: فایده دیگر حدنگاری اراضی کشاورزی کمک به پیشگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز و تثبیت مالکیت زمین های زراعی و باغی است.

وی با بیان اینکه صدور سند برای اراضی کشاورزی از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می رود، افزود: با انجام طرح حدنگاری شرایط صدور اسناد تک برگی اراضی برای کشاورزان فراهم می شود.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه تاکنون ۱۹۳ هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان حدنگاری شده است،اظهار داشت: تلاش داریم تا سال ۱۴۰۵ پرونده حدنگاری اراضی کشاورزی استان را به پایان برسانیم.

استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

برچسب‌ها كاداستر استان قزوین اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: كاداستر استان قزوین اراضی کشاورزی كاداستر استان قزوین اراضی کشاورزی کشاورزی استان اراضی کشاورزی استان قزوین هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌هد.


محمد هادی‌زاده با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد آب‌بندان‌های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، گفت: این شهرستان دارای هزار و ۳۵۰ هکتار آببندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنش‌های ناشی از خشکسالی احتمالی است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه آب رودخانه‌ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل‌های غیرکاشت از طریق کانال‌ها و پمپاژ به آببندان‌ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان در ۴۸ روستا است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.


هادی‌زاده با بیان اینکه آببندان‌های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه بارش‌های خوب پاییزی و هدایت آب‌های روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشت، به کشاورزان توصیه کرد ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزار‌های خود هرچه سریعتر اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد