Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود گذشت یک ماه از برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری، این فدراسیون با شرایط مبهمی مواجه است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست، فدراسیون سوارکاری یکی از رشته‌هایی است که در هفته‌های اخیر با چالش‌هایی مواجه شده و این چالش‌ها، حواشی زیادی را نیز به دنبال داشته است.

* دستور وزارت ورزش برای تعویق انتخابات

روز 20 خرداد، یعنی یک روز قبل از برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری بود که وزارت ورزش و جوانان از تعویق این انتخابات به روز 31 خرداد ماه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی دلیل این تعویق 10 روزه را بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایات واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون اعلام کرد.

* بی‌‌اعتنایی فدراسیون به وزارت ورزش

با این وجود انتخابات روز شنبه 21 خرداد در کمیته ملی المپیک برگزار شد؛ آن هم در حالی که نماینده کمیته در جلسه شرکت کرد، هیچ نماینده‌ای از وزارت ورزش در مجمع حضور نداشت. این مجمع برگزار و مسعود خلیلی با کسب 45 از 47 رأی ماخوذه به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری انتخاب شد.

* وزارت، انتخابات را تایید نکرد

انتخاب خلیلی، شروعی یک حاشیه بزرگ بود. روز یکشنبه 22 خرداد ماه محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: «ما در انتخابات نبودیم و این انتخابات را  تأیید نمی‌کنیم. این انتخابات از نظر ما روال قانونی را طی نکرده است».

پولادگر روز دوشنبه 23 خرداد در اظهار نظر دیگری عنوان کرد: «آقای مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نامه‌ای را به وزیر ورزش و جوانان ارسال کرد و طی این نامه درخواست داشت به دلیل تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری و بررسی برخی از شائبه‌ها زمان برگزاری انتخابات به تعویق بیفتد. سجادی نیز طی نامه‌ای که به فدراسیون ارسال کرد، این موضوع را یادآور شد که زمان انتخابات می‌بایست تغییر کند. ضمن اینکه دو تن از کاندیداها هم شکایاتی را داشتند. همه این موضوعات دلایلی بود که ما می‌خواستیم انتخابات را 10 روز به تعویق بیندازیم و در دو خبرگزاری رسمی کشور این موضوع منتشر شد و هیچکس نمی‌تواند عنوان کند که از تعویق انتخابات بی‌خبر بوده است. ما نیز طبق وظیفه‌ای که داریم در محاکم قضایی طرح دعوی خواهیم کرد. متاسفانه با این حرکت بدعت نابجا و نادرست در ورزش کشور گذاشته شد».

* تقاضای تحقیق و تفحص از سوارکاری

روز 25 خرداد تقاضای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری مطرح شد؛ تقاضایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز 21 تیر ماه با آن موافقت کردند و 6 محور نیز داشت.

* اختلاف وزارت ورزش و کمیته المپیک

آنچه در ماجرای انتخابات سوارکاری به نمایش درآمد، اختلاف دو نهاد اصلی ورزش بود. آن زمان که وزارت ورزش تعویق انتخابات را اعلام کرد، هیچ‌کس تصور نمی‌کرد که این انتخابات در یکی از سالن‌های کمیته المپیک برگزار شود. اختلاف وزارت و کمیته شاید قبل از این موضوع در حد حرف بود، اما پس از آن تبدیل به یک واقعیت غیر قابل انکار شد. رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در این باره گفت: «به عنوان کمیته نظارت بر انتخابات فدراسیون‌ها حضور داریم و موظف به ارائه گزارش به کمیته بین المللی المپیک هستیم و به طور طبیعی دبیرکل یا نواب رئیس کمیته در انتخابات فدراسیون‌ها هستند. چون لغو رویداد مربوط به سوارکاری کتبا و شفاها به کمیته ملی المپیک اعلام نشده بود طاهریان در انتخابات سوارکاری شرکت کرد.»

* وزارت ورزش: مشکل به زودی حل می‌شود

آرش فرهادیان سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی در وزارت ورزش نیز یکی دیگر کسانی بود که پیرامون این انتخابات صحبت کرد و گفت: «انتخابات این فدراسیون طبق مقررات و قوانین برگزار نشد. طبق اساسنامه فدراسیون‌ها و اختیارات وزارت ورزش، نظارتی روی انتخابات صورت نگرفت و هیچ‌کدام از مسئولان حراست نظارتی نداشتند. فکر کنم عزیزانی که در این جلسه حضور داشتند به این نتیجه رسیدند که انتخابات باید در شرایط قانونی و بهتری انجام شود. نهادهای نظارتی نیز در حال کنترل هستند و به‌زودی مشکل فدراسیون سوارکاری حل خواهد شد».

* یک ماه گذشت، خبری از تعیین سرپرست نشد

از روزی که انتخابات فدراسیون سوارکاری برگزار شد، بیش از یک ماه گذشته و این فدراسیون به نوعی بلاتکلیف است. پولادگر پس از انتخابات درباره انتصاب سرپرست برای فدراسیون گفته بود: «با رعایت قوانین و برای اینکه مشکلی پیش نیاید، تدبیر خواهیم کرد و جلو خواهیم رفت».

با وجود این اظهار نظر، هنوز هیچ اقدامی پیرامون فدراسیون صورت نگرفته و وزیر ورزش هم حکمی برای خلیلی صادر نکرده و از سوی دیگر گفته می‌شود احتمال تعیین سرپرست هم همچنان وجود دارد. همزمان با این موضوع و با وجود عضویت کریمی فیروزجایی در هیئت رئیسه فدراسیون سوارکاری؛ مجلس، تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری را تصویب کرده تا همه چیز در این فدراسیون در حالت ابهام قرار داشته باشد. اکنون همه در انتظار تصمیم وزارت ورزش و البته نتیجه تحقیق و تفحص مجلس هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انتخابات فدراسیون فدراسیون سوارکاری تحقیق و تفحص وزارت ورزش فدراسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست

رییس کمیته المپیک از برنامه های برای المپیک پاریس و همینطور ناگویا گفت

طرفداری | محمود خسروی وفا به انتقادات درخصوص کوچک بودن کاروان اعزامی المپیک پاسخ داد.

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش صبح روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رییس و سیدمناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی، رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه ضمن بر شمردن پاره ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت های مستمر و موثر کمیسیون های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت:

از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش هایی مواجه بودیم اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست های کلان ​ورزش کشورحرکت کرد.اینکه بسیاری از فدراسیون ها در گذشته با سرپرست اداره می شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد:

در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی،پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آنها آماده سازی و اعزام به رقابت های قاره ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد:

در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات،با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون ها باشیم.

خسروی وفا افزود:

باید قبول کنیم ​در برهه ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون ها با سرپرست اداره می شدند که همین موضوع کار را سخت می کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون ها به این موضوع اشاره کنم که  پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون ها به حداقل رسیده اما برخی تنش ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد:

ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه های خوبی کسب شد البته عده ای به تعداد اندک کاروان اعزامی  پاریس اشاره می کنند حال آنکه اگر تیم های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت:

امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش بینی می کنم ​در بازیهای آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن)نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم.البته اگر مثل امسال،  یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم  بزودی این مسئله را حل کنیم .

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • ابهام در اعزام تیم ملی گلبال مردان به پارالمپیک
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم