Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان با انتقاد بر اینکه در ایران برند پوشاک نداریم، گفت: حجم بازار نساجی و پوشاک دنیا ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار است، اما نزدیک یک سوم این بازار هم در اختیار ایران است.

سید آرش امامی امروز (چهارشنبه، ۲۲ تیرماه) در نشست هم‌اندیشی که با حضور فعالان صنعت مد و پوشاک در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: حجم بازار نساجی و پوشاک دنیا ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار است، اما نزدیک یک سوم این بازار هم از نظر عدد و هم از نظر محتوا هم در دست ما نیست و در اختیار خارجی ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعتقاد بر اینکه پوشاک یک منظومه است و برای اعتلای آن باید تلاش کنیم، گفت: ۷۰ درصد نساجی کشور و شاید بیش از ۶۰ درصد پارچه های تخت بافت و ۶۰ درصد ریسندگی‌های کشور در استان اصفهان فعال هستند.

به گزارش ایسنا، دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به سهم ۱.۹ درصدی استان اصفهان در صنعت نساجی کشور، افزود: برای اعتلای صنعت پوشاک ابتدا زیرساخت های آن را مهیا کنیم که شهرک پوشاک یکی از زیرساخت‌هاست که شامل سالن‌های مد، پوشاک، دفاتر منطقه‌ای فروش است.

وی با بیان اینکه بازار پوشاک دنیا ۴۰۰ میلیارد دلار است که ۲۸ میلیارد دلار آن در اختیار ترکیه است، اظهار کرد: در شهرک پوشاک اصفهان دیگر تولید پوشاک به روش های قدیمی به صلاح نیست و اگر بخواهیم بازارهای دنیا را بگیریم باید به روش های مدرن تولید کنیم.

امامی تاکید کرد: امروز باید به روش مدرن و نو تولید پوشاک کنیم، بنابراین در شهرک پوشاک، تولید مدرن پوشاک خواهیم داشت.

وی در ادامه یکی دیگر از منظومه های صنعت پوشاک را برند پوشاک دانست و تصریح کرد: متاسفانه ما در ایران برند پوشاک نداریم و تنها تولیدکنندگان بزرگ پوشاک داریم.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: اگرچه تفاوت بین تولیدکنندگان پوشاک در کشور داریم، اما روی برندسازی پوشاک اصلا کار نشده است، بنابراین ما امروز به دنبال ایجاد برند پوشاک در کشور هستیم.

وی تاکید کرد: نمی‌توانیم بازار منطقه پوشاک را دست بگیریم در حالیکه برندسازی نکرده ایم.

امامی با بیان اینکه یکی دیگر از سیاره‌های پوشاک کشور هویت است، توضیح داد: حدود ۹ هزار سال است که در این سرزمین پوشاک داریم که هویت هر کدام متفاوت بوده است و به نوعی هیچ تمدنی همچون ایران این هویت را ندارد.

وی اظهار کرد: لباس‌هایی که می‌پوشیم نشاندهنده هویت ملی ما است، اما امروز لباسی که می‌پوشیم هویت ایرانی را ندارد.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان یکی دیگر از منظومه‌های صنعت پوشاک را کیفیت دانست و گفت: باعث تاسف است که تمام برچسبی که بر یقه لباس ها زده می شود، تقلبی است، البته برای جلوگیری از قاچاق دوخت شناسه پوشاک اجباری شده است.

وی گفت: کشورهای منطقه اجاره ورود و فروش لباس بدون شناسه نمی‌دهند، بنابراین ایران چگونه می‌تواند پوشاک خود را صادر کند.

امامی همچنین به نشان تضمین کیفیت محلی پوشاک اشاره کرد و افزود: از امروز هر تولید کننده‌ای که این نشان را دارد، اتحادیه پوشاک، این نشان را به آنها می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه ما در ایران استاندارد پوشاک را نداریم، گفت: سازمان استاندارد تمام توان خود را برای استانداردهای اجباری گذاشته، اما هنوز برای استانداردهای تشویقی هزینه نکرده است.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: حتی در سایز لباس نیز استاندارد پوشاک در کشور نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پوشاك قاچاق پوشاک و لباس برند میلیارد دلار برند پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با صعود به فینال برند ایران حفظ شد/ قهرمانی نیاز فوتسال ایران است

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال ایران در دیدار نهایی رقابت‌ها جام ملت‌های ۲۰۲۴ فوتسال آسیا روز یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف میزبان مسابقات، تیم ملی تایلند خواهد رفت. فوتسالیست‌های ایرانی در حالی به دیدار نهایی صعود کردند که در بازی نیمه نهایی برابر ازبکستان با مشکل مواجه شدند و پس تساوی در وقت‌های قانونی و اضافه، در ضربات پنالتی به برتری رسیدند. مسأله‌ای که موجب نگرانی بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتسال شد.

اسماعیل تقی پور کارشناس و پیشکسوت فوتسال در گفت و گو با خبرنگار مهر به بررسی شرایط تیم ملی در این بازی‌ها پرداخت و گفت: پیش از این هم گفته بودم که ازبکستان جدی ترین رقیب ما در جام ملت‌ها خواهد بود ژاپن نمی‌تواند برای ما خطرساز باشد و در دیدار برابر ازبکستان دیدیم که ازبکستان ما را به دردسر انداخت. بازی ازبکستان در همان دقایق اول نشان داد که با برنامه به مصاف ایران آمده است و روی نفرات ما شناخت کامل داشتند و سرمربی ازبک ها هم روی تیم خودش و هم روی تیم ما اشراف کامل داشت.

با صعود به فینال برند ایران را حفظ کردیم

این پیشکسوت فوتسال گفت: تیم ملی ایران با تیم ملی ازبکستان قابل قیاس نیست و نفرات ما به مراتب برتر از آنها است و ازبکستان هیچ گاه حریف قدری برای ایران نبوده است و هیچکدام از بازیکنان این تیم در حد و اندازه‌های بازیکنان ما نیستند. اما وقتی «ژوزه اوناسیو لوپز» هدایت این تیم را برعهده گرفت طوری از بازیکنان استفاده می‌کند که می‌تواند تیم ما را به دردسر بیاندازد و در این دیدار باید بگوییم که «مردیم تا بردیم!».

وی ادامه داد: اگر این بازی را نمی‌بردیم و به فینال نمی‌رفتیم برای فوتسال ایران اتفاق خیلی بدی می‌افتاد و شاید تا ۲-۳ سال نمی‌توانستیم این تیم را بلند کنیم و این اتفاق را به سختی فراموش می‌کردیم. خدا را شکر که با این پیروزی توانستیم برند خود را حفظ کنیم.

اسماعیل تقی پور بر اهمیت بهره گیری از سرعت تاکید کرد و گفت: در هر بازی باید با سبک خاصی بازی کرد. در این دیدار برخلاف دیداری مثل کویت نمی‌توانستیم با حرکات فردی به نتیجه برسیم و باید سرعت بازی را بالا می‌بردیم و هر گاه به بازی سرعت دادیم ازبکستان را با مشکل مواجه کردیم. اما مشکلی که وجود داشت این بود که در زمان‌های کمی از بازی از تاکتیک سرعت بهره گرفتیم. نفرات تیم ما برتر از سطح آسیا هستند اما حریف ما توانست طوری بازی را ببندد که نتوانستیم از روی حرکات فردی کار خاصی انجام دهیم و باید بتونیم در دیدارهایی که به این شکل به مشکل می‌خوردیم به سرعت تغییر تاکتیک دهیم.

باید کار تایلند را در نیمه اول تمام کنیم

وی ادامه داد: تایلند هم تیم خوبی است اما در حالی که از حضور تماشاگران بهره می‌گرفتند و در زمین خود بازی می‌کردند در دیدار برابر تاجیکستان به مشکل خوردند وضعیت ما و تایلند در مرحله نیمه نهایی به یک شکل دنبال شد. اما تایلند تیمی نیست که بتواند حریف ایران باشد. بازی فینال سختی‌های خودش را دارد و طبیعی است که هر دو تیم با استرس وارد زمین شوند. باید بتوانیم در دیدار برابر تایلند بتوانیم در همان ابتدای کار نتیجه را به سود خودمان تغییر دهیم و ممکن است هرچه به لحظات پایانی بازی نزدیک شویم کار برای ما سخت‌تر شود. قهرمانی نیاز فوتسال ایران است و همه باید برای شکست تایلند همت کنند. نباید با ترس به مصاف حریف برویم و در ضربات آخر باید نهایت دقت را داشته باشیم.

او در پایان به تمجید از بازیکنان جوان تیم ملی پرداخت و گفت: بازیکنان جوانی مثل بهروز عظیمی یا اکرمی بازیکنان خیلی خوبی هستند و آینده روشنی دارند. اینکه در این بازی‌ها حضور دارند و وحید شمسایی هم به آنها بازی می‌دهد که به افزایش تجربه آنها کمک می‌کند و می‌توانند در سال‌های آینده به بازیکنانی پخته و باتجربه تجربه شوند.

کد خبر 6089917

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • با صعود به فینال برند ایران حفظ شد/ قهرمانی نیاز فوتسال ایران است
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است