Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، منابع انسانی را از سرمایه‌های ارزشمند و مهم در تولید و توسعه دانست و گفت: با تکیه بر دانش و تخصص نیروی انسانی و مهندسان ایران خودرو و همچنین طبق نقشه راه توسعه، در پنج سال آینده در زمره خودروسازان رده دوم جهان و در ۱۰ سال آینده در زنجیره ارزش جهانی تولید خودرو قرار خواهیم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا، مهدی خطیبی در دومین نشست هم‌اندیشی معاونان و مدیران منابع انسانی گروه صنعتی ایران‌خودرو، با بیان این‌که منابع انسانی موتور رشد و تعالی هر سازمان است، اظهار کرد: کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو از جمله منابع انسانی سرآمد در کشور هستند و این گروه صنعتی با تکیه بر دانش و تخصص کارکنان توانسته در نظام اقتصادی کشور همواره به عنوان شرکتی پیشرو و موثر مطرح باشد. 
وی درعین حال تصریح کرد: هر چند  کاستی هایی در موضوع توسعه و تولید با کیفیت وجود دارد، اما در تلاش هستیم با مدیریت صحیح در ساختار، زمینه هم‌افزایی بیش‌تر و بهره‌وری بالاتر منابع انسانی را در مسیر توسعه فراهم کنیم.  
خطیبی، علت پیشرو بودن ایران‌خودرو در طول زمان را جذب نیروهای متخصص، کارآمد و خلاق دانست و گفت: در سال‌های گذشته و تولید اقتصادی که به دور از سیاست های قیمت‌گذاری تکلیفی صورت گرفته، نیروی انسانی متخصص و نخبه جذب شده که این ظرفیت می‌تواند به سمت بهره‌وری و توسعه این شرکت هدایت شود. 
وی با تاکید بر انتخاب مدیران شایسته در حوزه منابع انسانی گروه صنعتی ایران خودرو، تصریح کرد: باید در افزایش بهره‌وری و همچنین حفظ و نگه‌داری این سرمایه عظیم دقت و هماهنگی لازم به عمل آید. 
خطیبی از افزایش چهار درصدی رضایت کارکنان در ماه های اخیر خبر داد و گفت: با سنجش مستمر نگرش کارکنان، شاخص‌های توسعه و رضایت منابع انسانی رصد می‌شود و نتایج اخیر ارزیابی‌ها حکایت از بهبود داشته و مسیر شکل گرفته ادامه دارد، اعتقاد راسخ داریم افزایش رضایتمندی کارکنان منجربه افزایش کیفیت محصول و در نهایت رضایتمندی مشتریان خواهد شد.
وی با بیان این‌که متناسب‌سازی تخصص و شغل کارکنان با هدف افزایش بهره‌وری با دقت دنبال می‌شود، گفت: تناسب این دو، رضایتمندی کارکنان، رضایت از فعالیت‌ها و ارتقای بهره‌وری را به دنبال خواهد داشت. 
خطیبی با تاکید بر رفع مسایل و مشکلات کارکنان و تکریم آنان گفت: برنامه‌ریزی لازم برای چرخش شغلی براساس علاقه، تخصص و تجربه کارکنان انجام شود تا امکان افزایش خلاقیت در انجام فعالیت‌ها فراهم شود. 
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، به نقش موثر آموزش کاربردی به کارکنان تاکید کرد و گفت: تدوین راه روشن، شفاف و قابل دسترس برای ارتقای شغلی کارکنان در دستور کار قرار گیرد.
خطیبی ضمن تاکید بر امنیت و سلامت جسمی و روانی کارکنان در طول دوران خدمت و بازنشستگی ادامه داد: ۸۱ درصد وفاداری و داشتن حس خوب به ایران خودرو در بین کارکنان نشان از موفقیت در برنامه های توسعه منابع انسانی دارد و باید با برنامه ریزی در آینده این میزان از حس وفاداری افزایش یابد. 
وی بر ایجاد وفاداری میان کارکنان شبکه خدمات پس از فروش و نمایندگی های فروش ایران خودرو نیز تاکید کرد و گفت: ارایه خدمات اخلاق مدارانه و شفافیت در حوزه‌های مختلف سبب موفقیت بیش‌تر در کسب و کار خواهد شد.
گفتنی است، در این نشست معاون توسعه منابع انسانی گروه صنعتی ایران خودرو، گزارشی از روند برنامه‌های این حوزه و دستاوردهای حاصله ارایه کرد.
در پایان این نشست نیز که در شرکت محورسازان برگزار شد، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و هیات همراه از خطوط تولید این شرکت بازید و از نزدیک در جریان روند تولید قرار گرفتند. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو جهان خودرو خودروسازان نیروی انسانی گروه صنعتی ایران خودرو منابع انسانی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت

اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، سال گذشته ۱۲ اقدام انگیزشی را برای سرمایه انسانی انجام داد.

به گزارش شانا به‌نقل از اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، پارسال ۱۲ اقدام مهم در حوزه منابع انسانی به‌منظور افزایش انگیزش میان کارکنان صنعت نفت انجام شد که به نظر می‌رسد أخذ مجوز پرداخت سقف حقوق از شورای حقوق و دستمزد متناسب با منطقه و شغل کارکنان صنعت نفت، از همه این اقدام‌ها مهم‌تر و تأثیرگذارتر بوده باشد.

بر این اساس، با رویکرد عدالت پرداخت، سقف خالص حقوق در تمامی مناطق صنعت نفت مشابه سایر کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲ اجرایی شد و تنها برای شاغلان سکوهای دریایی، جزایر نفتی و سایر مناطق خشکی نظیر عسلویه، خوزستان، بوشهر و تأسیسات نفتی غرب کشور که کاملاً شرایط شغلی متفاوت از سایر کارکنان دولت دارند، افزایش سقف حقوق انجام شد. از این رو، در جریان این اقدام مهم نباید از اهمیت اصلاح نحوه محاسبه مالیات حقوق کارکنان صنعت نفت در سال ۱۴۰۲ غافل بود.

اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

یکی دیگر از اقدام‌های اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت در سال ۱۴۰۲، تدوین و ابلاغ تکالیف عمومی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بود. به‌منظور تحقق سیاست‌های کلی جمعیت و خانواده، ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون جوانی جمعیت، همه تکالیف اداری و استخدامی قانون مذکور، به همراه مشوق‌های دیگر برای کارکنان زن، و پاداش‌های ازدواج و فرزندآوری ابلاغ و اجرایی شد.

ابلاغ مزایا و خدمات رفاهی کارکنان صنعت نفت

تدوین و ابلاغ آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان تابع قانون کار صنعت نفت و ابلاغ نبود امکان تغییر ارزشیابی ترفیعی و شایستگی کارمندان، از دیگر اقدام‌های مهم انجام‌شده در منابع انسانی صنعت نفت در سال گذشته است. اما اقدامی که اواسط پارسال توانست نظر خیلی از کارکنان صنعت نفت را به خود جلب کند این‌ها نبود، بلکه ابلاغ مزایا و خدمات رفاهی کارکنان صنعت نفت بود. به‌منظور ایجاد عدالت پرداخت در تخصیص مزایای جانبی به کارکنان صنعت نفت مشابه سایر دستگاه‌های اجرایی، مصوبه شورای حقوق و دستمزد کشور در صنعت نفت تصویب و اجرایی شد.

افزایش درصد سالانه هزینه غذای روزانه ورزشکاران اعزامی به مسابقات، تمدید فوق‌العاده کارانه پزشکان، افزایش مبالغ وام‌های تهیه، تبدیل به احسن و تعمیرات مسکن، کمک‌هزینه اعزام بازنشستگان، بازخرید مرخصی مازاد سالانه مدیران صنعت نفت، و سرانجام تسری فوق‌العاده سکونت به کارکنان ساکن و شاغل مرکز منطقه جنوب شرق شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران (رفسنجان) و تأسیسات همجوار، از دیگر اقدام‌های اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟