Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رییس مجلس سنای ازبکستان باید موضوع تسهیل صدور روادید برای رانندگان،‌ تجار و توریسم در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به تاشکند، محمدباقر قالیباف در ادامه سفر به ازبکستان با حضور در مجلس سنا این کشور، دیدار دوجانبه‌ای با تنزیله ناربای آوا رئیس مجلس سنای این کشور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار دوجانبه گفت: بیش از ۳۰ سال است که ارتباطات رسمی بین ایران و ازبکستان وجود دارد منتها به هر دلیلی ارتباطات عمیقی بین پارلمان‌ها وجود نداشته است؛ لذا توقع می‌رود که این ارتباطات بیشتر شود.

وی با ابراز خشنودی از سفر به ازبکستان، به سفر دو ماه آینده رئیس جمهور کشورمان به ازبکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای اشاره و اظهار کرد:‌ همه این اتفاقات نشان می‌دهد که رخداد جدید در روابط ایران با ازبکستان در حال شکل‌گیری است و پارلمان‌های ایران و ازبکستان می‌توانند این روابط را ارتقا دهند. 

وی تاکید کرد: البته که لازم است در ادامه راه وارتقاء همکاری‌ها، روابط تجاری بین دو کشور از ۵۰۰ میلیون دلار به دو میلیارد دلار افزایش یابد. 

قالیباف با بیان اینکه تلاش می‌کنیم همکاری‌های نزدیکی در حوزه پارلمانی و اقتصادی داشته باشیم، افزود: همکاری‌های پارلمانی می‌تواند بسیار موثر باشد. ایران و ازبکستان می‌توانند برای امنیت و ثبات منطقه و آسیای میانه همکاری نزدیک داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط سخت کردم‌ افغانستان تأکید کرد که موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران تشکیل یک دولت فراگیر با حضور همه گروه‌ها در افغانستان است تا شاهد برقرار صلح در این کشور و منطقه باشیم.

وی همچنین تأکید کرد که باید موضوع تسهیل در صدور روادید برای رانندگان،‌ تجار و توریسم در اولویت قرار گیرد. 


تشکیل دولت فراگیر در افغانستان ضروری است

به گزارش ایسنا، تنزیله ناروای آوا رئیس مجلس سنا ازبکستان با ابراز خشنودی از سفر هیئت پارلمانی ایران به ازبکستان و سفر رئیس جمهور کشورمان در آینده نزدیک به این کشور گفت: ازبکستان و ایران باید با یکدیگر همکاری کنند و می‌توانیم برای توسعه روابط دو کشور در حوزه‌های اقتصادی، بازرگانی، حمل و نقل به یکدیگر کمک کنیم. در نظر دارم زمینه‌های جدید همکاری برای خود ایجاد کنیم که در این راستا وظایف گروه دوست و پارلمانی ایران و ازبکستان بسیار مهم است.

 رئیس مجلس سنا ازبکستان درباره موضوع افغانستان با بیان اینکه ما از صحبت‌های شما درباره افغانستان  حمایت می‌کنیم، ضمن تاکید بر لزوم تشکیل دولت فراگیر در افغانستان گفت: لازم است در این دولت همه گروه‌های اجتماعی و سیاسی افغانستان حضور داشته باشند. 

رئیس مجلس سنا ازبکستان با تأکید بر لزوم تبادل تجربه بین ایران و ازبکستان با وجود اشتراکات فرهنگی بین دو کشور گفت: باید حجم تبادلات تجاری بین دو کشور افزایش پیدا کند و ما در این زمینه همکاری‌ های را  در نظر داریم. مجلس ازبکستان طرفدار گسترش روابط با ایران است و آمادگی داریم که به سمت توسعه روابط گام برداریم.

به گزارش ایسنا، بعد از نشست دوجانبه، قالیباف به همراه هیئت پارلمانی و رئیس مجلس سنای ازبکستان از محل برگزاری جلسات مجلس سنای ازبکستان بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ازبكستان محمدباقر قاليباف توريسم بازرگانی ایران و ازبکستان رئیس مجلس سنا مجلس سنای دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند

آفتاب‌‌نیوز :

 شاید فکر کنیم شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران مانع از سفر توریست سلامت به ایران می‌شود، ولی واقعیت تلخ این است که حتی افراد مقید و مذهبی عراقی هم در حال کج کردن مسیرشان از مشهد و تهران به سمت مسقط هستند. چرایی این اتفاق درحالی‌که مسئولان وزارت بهداشت دائما بر جذب توریست سلامت تاکید می‌کنند قابل تامل است.

واقعیت این است که متاسفانه بعضی انجمن‌های پزشکی تخصصی با پوشیدن قبای مردم‌دوستی و دلواپسی برای سلامت مردم قصد دارند انحصار خاصی در فعالیت‌های پزشکی به‌خصوص حوزه زیبایی ایجاد کنند. بخواهیم یا نخواهیم هزاران پزشک عمومی و متخصص در ایران وارد حوزه زیبایی شده‌اند که به‌شدت مورد توجه توریست‌های سلامت است. اما متاسفانه شاهد هستیم گروه‌های خاص بعضا با لابی و فشار و نفوذ بر وزارت بهداشت می‌خواهند محدودیت‌های بیش از پیش برای پزشکان شاغل ایجاد کنند. درواقع می‌توان گفت انجام کار‌های زیبایی غیرعلمی و غیرقانونی برای آرایشگران به‌غایت راحت‌تر است تا یک پزشک عمومی یا متخصص!

«هرکس این شرایط را قبول ندارد بگوید بلیت هواپیمایش را هم می‌گیرم برود.» این واکنش یکی از استانداران کشور به گلایه‌های پزشکان است. از قضا استاندار مورد نظر پزشک هم هست! کج‌سلیقگی‌های مسئولان و رسانه‌ها در قبال کادر درمان و پزشکان و پرستاران شاید یکی از دلایلی باشد که توریسم سلامت را تحدید و تهدید می‌کند.

طبق بررسی‌های آماری، پرستاران که یکی از ستون‌های مهم امر توریسم سلامت هستند، طی چند سال گذشته در کنار پزشکان به صدرنشین‌های خروج از کشور تبدیل شده‌اند. آیا پزشکان متبحر در حوزه زیبایی و پوست و مو وقتی با موج رسانه‌ای انبوه علیه عمل‌های زیبایی در رسانه‌ها مواجه می‌شوند باید امیدوار به بقای این صنعت در کشور باشند؟ محدودیت برای کلینیک‌های زیبایی در شهر‌های توریستی و حتی زیارتی از سوی افراد خارج از حوزه سلامت باعث جذب توریست سلامت می‌شود یا دفع آن؟

چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم اقتصاد سلامت و درمان‌محور یکی از راه‌های کسب درآمد و رونق و جهش اقتصادی است. این جهش و رونق بدون شک با جذب سرمایه امکان‌پذیر است. سرمایه‌هایی که حتی محدودیت‌های مالی و تحریمی وضع‌شده بر ایران نمی‌تواند مانع واردات آن شود. عایدی سرمایه وارداتی برای انجام فعالیت‌های درمانی تنها به رونق حوزه سلامت منجر نمی‌شود. یک توریست سلامت می‌تواند همراه داشته باشد و از صنعت‌های هتل‌داری و گردشگری و... ایران هم بهره‌مند شود.

برنامه‌ریزی فوری و عاجل برای امر توریسم و گردشگری سلامت باید در اولویت قرار بگیرد تا ایران از توانایی تبدیل شدن به هاب حوزه سلامت عقب نماند! یادمان نرفته چند سال پیش صف‌های ایرانی‌هایی که برای تزریق واکسن در مرز‌های شمال‌غربی و شمالی کشور ایجاد شده بود. این صف‌ها باید معکوس شود؛ و صد البته اگر خودمان را با آمار‌های درمان اتباع افغانستانی در ایران به‌عنوان گردشگر سلامت گول نزنیم!

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود