Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: اقتدار نیروهای نظامی و انتظامی باید حفظ شود و جرأت و جسارت اقدام به موقع را داشته باشند. - اخبار استانها -

️به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی بعد از ظهر امروز در دیدار حسینعلی نیر دادستان نظامی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: کار سازمان قضایی نیروهای مسلح حساس و مهم است که گستردگی استان و کمبود نیروهای تحت اختیار به سختی کار اضافه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان افزود: با همت بلند و تلاش خالصانه خداوند به کار برکت خواهد داد و بیشتر به اهداف مد نظر خواهید رسید. موقعیت مرزی سیستان‌وبلوچستان، انجام قاچاق‌های متعدد و نیز ردوبدل شدن حجم زیادی از پول باعث آلوده شدن سیستم‌های مختلف خواهد شد که طبعا نیروهای نظامی و انتظامی از این جهت مستثنی نیستند و باید توجه داشت که آلوده شدن سیستم نظامی و قضایی به مراتب آسیب‌زا‌تر است.

وی ادامه داد: یک بخش کار این است که اگر تخلفی صورت گرفت بر اخبار محرمانه تحفظ و به تناسب جرم برخورد صورت گیرد و در ادامه بدون ذکر نام اطلاع رسانی شود زیرا ممکن است ذکر نام افراد محدودیت قانونی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: شاید بتوان مشخص کرد که در طول یک سال چه میزان پرونده رسیدگی و با چه تعدادی از افراد برخورد شده است که حسن انجام اینکار بازدارندگی دیگران از وقوع جرم و نیز احساس امنیت و عدالت در بین مردم است و اینگونه نیست که چون فرد منتسب به یک دستگاه نظامی و انتظامی است طرف او را بگیرند و حق مردم ضایع شود.

امام جمعه زاهدان: از ظرفیت حج برای افزایش وحدت و قدرت جامعه اسلامی استفاده شودامام جمعه زاهدان: دشمنان با جنگ نرم دنبال ترویج فرهنگ ابتذال در جامعه ما هستندامام جمعه زاهدان: بحران آب در سیستان و بلوچستان جدی است

وی خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها با رعایت انصاف شد و ادامه داد: اگر یک تخلف توسط فرد نظامی بر علیه مردم صورت می‌گیرد نباید با فشار به دنبال گرفتن رضایت از افراد شاکی باشید. اقتدار نیروهای نظامی و انتظامی باید حفظ شود و جرئت و جسارت اقدام به موقع را داشته باشند اما از طرفی باید ترس هم وجود داشته باشد که خلاف قانون عمل نکنند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: گاهی در بدنه دستگاه‌ها یک رقابت ناسالم ایجاد می‌شود به گونه‌ای که گاهی در درون بخش‌های مختلف نیروها و گاهی بین نیروهای انتظامی، مرزبانی، ارتش و سپاه است و باید به نحوی در این خصوص تدبیر شود.

آیت‌الله محامی خواستار اقدام برای پیشگیری از وقوع تخلف شد و عنوان کرد: بخشی از کار با برگزاری جلسات توجیهی و اطلاع‌رسانی هاست و بخش دیگر نیز سرمایه‌گذاری در زمینه‌های انگیزشی، معنوی و دینی است که تقویت تعهد دینی از وقوع تخلفات جلوگیری خواهد کرد و بخش دیگر نیز حفاظت و صیانت فیزیکی درون سازمانی است و باید به گونه ای تدبیر شود که زمینه خلاف کمتر‌ وجود داشته باشد.

انتهای پیام/393/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان نیروهای نظامی و انتظامی سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • وزیر کشور : عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد
  • وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد