Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نتیجه سیلاب‌های ویرانگر در روزهای اخیر در افغانستان ده‌ها تن جان باخته، هزاران خانه و زمین های زراعی تخریب و صدها رأس دام نیز تلف شده‌اند.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از منابع افغانی،  وزارت امارت اسلامی در امور رسیدگی به حوادث طبیعی با انتشاراعلامیه‌ای گفته است که بارش شدید باران و سرازیر شدن سیلاب‌های ویرانگر در روزهای اخیر، خسارتهای مالی و جانی در کشور برجای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این وزارت گفته است که در نتیجه سیلاب‌ها در یک هفته گذشته در ۱۲ ولایت، ۱۲ هزار جریب زمین زراعی با محصولات آن از بین رفته است.
بر اساس اعلامیه این وزارت، نزدیک به ۱۲ هزارو ۲۵۰ خانه مسکونی به صورت کامل یا بخشی از آنها تخریب شده اند.

در اعلامیه گفته شده که بیش از ۲ هزار رأس دام نیز در اثر سرازیر شدن سیل تلف شده است.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی همچنین اعلام کرده که در نتیجه سیلاب‌ها در یک هفته گذشته، ۶۳ تن جان باخته و ۸۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

مسئولان محلی در ولایت‌های قندهار و زابل هم گفته‌اند که سیلاب‌های اخیر در این دو ولایت ۵۳ کشته و بیش از ۷۰ زخمی در پی داشته است.

این در حالی است که در اثر زلزله ویرانگر چند هفته پیش در ولایت‌های خوست و پکتیکا، خسارات فراوان مالی و جانی بر مردم وارد شده بود.

**احتمال بارندگی و سیلاب در ۲۴ ساعت آینده 

در همین حال ریاست هواشناسی از احتمال بارندگی نسبتاً شدید همراه با رعدوبرق، سیلاب های آنی در ولایات نورستان، کنر، لغمان، ننگرهار، لوگر، پکتیا، خوست و پکتیکا خبر می‌دهد.


ریاست هواشناسی از احتمال بارندگی نسبتاً شدید همراه بارعدوبرق، سیلاب های آنی در ولایات  نورستان، کنر، لغمان، ننگرهار، لوگر، پکتیا، خوست و پکتیکا خبر می‌دهد که مقداربارندگی درنقاط مختلف بین  (۱۰ الی ۲۰) ملی متر پیش بینی شده است.
 
این در حالی است که در نتیجه سیلاب ناشی از باران‌های شدید در جریان هفته گذشته تلفات و خسارات هنگفت مالی به شهروندان کشور وارد شد.
 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: افغانستان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افغانستان نتیجه سیلاب سیلاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • متعهد به برق رسانی یکسان در افغانستان هستیم
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • توزیع بیش از ۲۶ هزار پاسپورت در پکتیا