Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پنجشنبه ایرنا، بهمن نقی پور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای طرح های عمرانی این حوزه اعتباراتی در حدود ۷۰۰ ملیایرد تومان به هیات دولت پیشنهاد داده است، افزود: این میزان اعتبار بنا بر اعلام و نظر هیات دولت تنها برای طرح های عمرانی نیمه تمام اختصاص دارد که با جذب آن می توان بخش مهمی از مشکلات عمرانی بهداشت و درمان استان را حل و فصل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اخذ مجوز فروش املاک بلااستفاده دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یکی از ثمرات مهم سفر هیات دولت به آذربایجان شرقی بیان و اضافه کرد: این مجوز به شرط استفاده از منابع مالی آن در پروژه‌های عمرانی دریافت شده است که هم اکنون در حال جمع اوری اطلاعات و جمع بندی این املاک هستیم.

نقی پور، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری را یکی از مهمترین اقدامات و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالجاری و سال های آینده بیان کرد و ادامه داد: بر همین اساس از ماه ها قبل موضوع صرفه جوئی و جلوگیری از اتلاف منابع در دستور کار قرار گرفته است تا با کاهش هزینه ها در بخش های مختلف نسبت به ارایه خدمات مناسب به مردم گام های موثرتری برداشته شود.

وی صرفه جوئی ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان از محل ترمیم و ساماندهی سیستم آبرسانی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را از جمله اقدامات عملی در راستای کاهش هزینه های جاری بیان کرد که به گفته وی چنین برنامه هایی در سایر بخش ها نیز شروع شده و ادامه دارد.

نقی پور، عدالت اجتماعی در حوزه سلامت را یکی دیگر از برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام و با تاکید بر اینکه برنامه های مختلفی در این زمینه شروع و اجرا شده است، افزود: تمامی تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بر این اصل مهم استوار است که مردم تمامی شهرها و روستاهای استان برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی کمترین هزینه ها را متحمل شوند و با رضایت کامل مراکز بهداشتی و درمانی را ترک کنند.

وی افتتاح چندین مرکز جامع سلامت و خانه های بهداشت را بر همین مبنا تعریف کرد و یادآور شد: طی هفته های اخیر مرکز جامع روستایی در روستاهای شهرستان های هشترود، بستان آباد، اسکو، هریس و ورزقان که دارای پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۴۰ درصدی بودند تکمیل شده و به بهره برداری رسیده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره آخرین وضعیت شیوع دوباره ویروس کرونا در آذربایجان شرقی، گفت: متاسفانه طی هفته های اخیر شاهد اوج گیری مختصر این ویروس در استان هستیم که دلیل اصلی آن بی توجهی به پروتکل های بهداشتی از جمله نزدن ماسک و ناقص ماندن واکسیناسیون بوده است.

نقی پور با تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونایی و از یاد نرفتن دریافت دز یادآور، اظهار داشت: وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی با جهش شاخه‌ای از اُمیکرون در حال تشدید است و طی روزهای اخیر در آمارهای مربوط به بستری ها و موارد شناسایی شاهد رشد بوده ایم که این آمارهای نشان می دهد به احتمال زیاد طی هفته های آینده موارد فوتی نیز افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه با تلاش کادر درمان و بهداشت پیک قبلی کرونا با کمترین عارضه و تلفات طی شد، ادامه داد: اما اکنون با افزایش تعداد بیماران کرونایی روبرو هستیم و امیدواریم مردم با دریافت واکسن یادآور و استفاده از ماسک در فضای بسته شرایط را بهبود بخشند.

نقی پور با بیان این‌که طی سه هفته گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به صفر رسیده بود، از فوت یک مرد اهری ۸۹ ساله مبتلا به کرونا در روز گذشته خبر داد و افزود: آخرین زمان دریافت واکسن کرونای این مرد کهنسال مربوط به ۸.۵ ماه قبل بود.

وی با بیان این‌که تاکنون نمونه‌ای از بیماری وبا، آبله میمونی و تب کنگو در آذربایجان شرقی گزارش نشده است، اظهار داشت: نگرانی‌ اصلی ما در خصوص کرونا است که سرایت بیشتری از اُمیکرون دارد و در حال حاضر تعداد ۹۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی ستان بستری هستند که تعداد ۲۴ نفر از آن‌ها در بخش‌های ویژه به سر می برند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تبریز سفر استانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز سفر استانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز سفر استانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذربایجان شرقی هزینه ها نقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات