Web Analytics Made Easy - Statcounter

بختیاری گفت: یکی از اهداف اصلی تشکیل کلان‌منطقه ۶ آمایش کشور، یافتن راهکار مشترک برای حل مسائل و مشکلات است که در این راستا استفاده از توان و پتانسیل دانشگاه‌ها و دانشکده‌های این کلان‌منطقه در انجام بهتر اقدامات و فعالیت‌ها و نیز صرفه‌جویی در هزینه‌ها موثر خواهد بود.

او می گوید: موضوع آزادسازی ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی، موضوع جدیدی است که قطعاً چالش‌های خاص خود را دارد و این مهم، افزایش هم‌گرایی و همکاری دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها، به ویژه کلان‌منطقه ۶ آمایش کشور را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته رئیس دبیرخانه کلان منطقه ۶ آمایش کشور حل مسائل کلان‌منطقه ۶ آمایش کشور به صورت مشترک، راهکار معقول، منطقی و به صرفه است؛ تهیه و توزیع دارو و نظارت بر آن، جزو چالش‌ها خواهد بود و در این خصوص با اخذ تدابیر بهتر در کلان‌منطقه ۶ آمایش کشور، می‌توان بهتر از میانگین کشوری عمل کرد.

بختیاری با اشاره به مشکلات مشترک زیست‌محیطی در کلان‌منطقه ۶ آمایش کشور، گفت: اگر قرار است به سمت دانشگاه‌های نسل پنج حرکت کنیم، باید به حفظ سلامت محیط‌زیست و انسان توجه کنیم.

او می گوید: یکی از موضوعات مهم در این حوزه، سلامت غذایی بوده و با توجه به اینکه ما هر روز غذا مصرف می‌کنیم؛ بنابراین باید توجه به سلامت غذایی را بیش از پیش مد نظر قرار دهیم.

رئیس دبیرخانه کلان منطقه ۶ آمایش کشور گفت: باید با شناسایی ایراد‌ها نسبت به برطرف کردن آن در دانشگاه‌ها از طریق آموزش و به صورت بنیادین عمل کنیم؛ چراکه اگر اصلاحات اساسی در حوزه آموزش صورت نگیرد، حوزه بهداشت، درمان، غذا و دارو نیز اصلاح نمی‌شود.

رئیس دبیرخانه کلان منطقه ۶ آمایش کشور می گوید: دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان با همه امکانات خود در خدمت کلان‌منطقه است تا با تفکرات مثبت و اساسی برای حل مشکلات مشترک گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز ترجیحی دارو تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کلان منطقه ۶ آمایش کشور دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان