Web Analytics Made Easy - Statcounter

یلدا راهدار در جلسه کمیسیون فناوری، اطلاعات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه عمده فعالیت فریلنسر‌ها یا آزادکاران در حوزه تولید نرم افزار و خدمات رایانه‌ای‌ست، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از خدمات این آزادکاران صادر می‌شود و برای کشور ارزآور است.

او با بیان اینکه فریلنسر‌ها عمدتا جذب پروژه‌هایی می‌شوند که کارفرمایان آن‌ها خارجی است، افزود: در جلسات تخصصی مشکلات این بخش را احصاء کردیم که یکی از مشکلات اصلی آن‌ها از منظر نظام حقوقی کشور است که برای فعالان این بخش هویت شغلی در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریلنسر‌ها درآمد ارزی عاید کشور می‌کنند، اما متاسفانه اثبات کردن انجام پروژه و همکاری با شرکت‌های خارجی و به رسمیت شناختن مبدا ورود مالی شناخته نشده است.

راهدار اظهار کرد: علاوه بر موضوع شناسنامه دار شدن فریلنسرها؛ مشکلات در حوزه ارز و به رسمیت نشناختن مبدا ارزی در داخل کشور، مسائل مالیاتی و تامین اجتماعی از دیگر مشکلات فعالان این بخش است که دغدغه‌های متعددی را برای فعالان این بخش ایجاد کرده است و سد راه فعالیت آنهاست.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: متاسفانه در کشور ما به دلیل عدم حمایت قانونی از اشتغال فریلنسری، رشد و فعالیت این بخش را محدود کرده این درحالی است که وجود نیروی متخصص، نرخ پایین ارز و هزینه‌های پایین اجرای پروژه‌های فریلنسری شرایط مناسب و رقابتی نسبت به سایر کشور‌ها ایجاد کرده است.

راهدار با تاکید بر اینکه با هدف تسهیل فرآیند فعالیت اقتصادی فریلنسرها، مشکلات آن‌ها را در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مطرح خواهیم کرد عنوان کرد: با توجه به توانمندی استان در حوزه فریلنسرها، تلاش می‌کنیم این بخش در اقتصاد استان بتواند موثرتر و کارآمدتر فعالیت کند و نظاره گر رشد سریع پروژه‌های آزادکاران باشیم.

او تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های ما برای آزادکاران، برگزاری دوره آموزشی آشنایی فریلنسر‌ها با مقررات سازمان تامین اجتماعی با همکاری کارخانه نوآوری شیراز و سازمان تامین اجتماعی است.

راهدار با تاکید بر روحیه مطالبه گری در بخش‌های دیگر حوزه اقتصاد افزود: فضای کسب و کار متاثر از مواردی است که در اختیار فعالان اقتصادی نیست و با وجود رهبری در سازمان و وجود زیرساخت‌های خوب، قادر به مدیریت این فضا نیستیم لذا انتظار می‌رود فعالان اقتصادی حوزه فناوری و اطلاعات نیز مانند حوزه‌های دیگر اقتصادی روحیه مطالبه گری را در خود تقویت کنند و مسایل و مشکلات خود را بیان کنند.

در ادامه این جلسه حمید سلیمان پور، سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس نیز گفت: تقویت شرکت‌های فعال در حوزه ICT از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت ارتباطات در استان‌ها است که در این زمینه حمایت‌هایی از جمله پرداخت وام وجوه اداره شده به شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها از این شرکت‌ها حمایت می‌کنیم.

سلیمان‌پور با بیان جزئیات حمایت‌های مالی سازمان فاوا از کسب و کار‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد: وزارت ارتباطات از محل منابعی که از طریق قانون بودجه در اختیار دارد، می‌تواند تسهیلاتی به حوزه کسب و کار‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات اعطا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس درآمد ارزی فریلنسر ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی

رئیس اتاق ایران در نشست با سفیر جمهوری کره در تهران گفت: بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند روابط تجاری دو کشور را تقویت کنند. در این راستا لازم است روند صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی تسهیل شود.

به گزارش مشرق، رئیس اتاق ایران و سفیر جمهوری کره در تهران ضمن دیدار با یکدیگر درباره آنچه در مسیر تقویت مناسبات تجاری بین ایران و کره‌جنوبی ضرورت دارد، صحبت کردند. در این جلسه تسهیل شرایط صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی مورد توجه قرار گرفت. در این ملاقات مدیر سازمان توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی(کترا) نیز حضور داشت.

در ابتدای جلسه صمد حسن‌زاده - رئیس اتاق ایران - با بیان اینکه اقتصاد کره‌جنوبی توانسته با کمک چهار برند سامسونگ، LG، دوو و هیوندا به خوبی جایگاه خود را بین خانواده‌های ایرانی پیدا کند، تصریح کرد: برنامه‌های سفارت کره‌جنوبی و کترا در مسیر تقویت مناسبات تجاری این کشور بسیار علمی و دقیق است. همواره ایران در ارتباط با کترا توانسته در گسترش روابط بین دو کشور قدم بردارد.

او ادامه داد: البته تحریم‌های ظالمانه علیه ایران موجب شد تا روابط بین دو کشور تحت تاثیر قرار بگیرد. در این بین انتظار بخش خصوصی ایران این است که با وجود فشارهای ناشی از تحریم، فعالان بخش خصوصی کشورهای دیگر به همکاری‌های خود با ایران ادامه دهند.

بر اساس اظهارات حسن‌زاده، ایران ظرفیت‌های خوبی در بخش‌های خدمات فنی-مهندسی، ساخت پالایشگاه، صنایع غذایی، صنایع ساختمانی، قطعات خودرو و دارو دارد و دو کشور می‌توانند با تمرکز بر این حوزه‌ها با یکدیگر همکاری کنند.

حسن‌زاده افزود: ظرفیت‌های موجود در ایران و کره‌جنوبی با ۸۰۰ میلیون دلاری که حجم روابط بین ایران و کره‌جنوبی است، هماهنگی ندارد و باید برای افزایش سطح تعاملات تلاش کنیم.

رئیس اتاق ایران با نگاهی به توانمندی‌های صادراتی ایران، تصریح کرد: هفته گذشته نمایشگاه ایران‌اکسپو را برگزار کردیم و ۸۰ کشور با اعزام هیات تجاری از نزدیک با ظرفیت‌های صادراتی ایران آشنا شدند و اذعان داشتند که زمینه‌های همکاری خوبی در ایران وجود دارد.

او رفت‌وآمد هیات‌های تجاری را با همکاری سفارت‌خانه و اتاق‌های بازرگانی دو کشور مورد تاکید قرار داد چراکه فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در ایران وجود دارد.

حسن‌زاده بر لزوم ارائه تسهیلات لازم برای صدور روادید به ویژه برای فعالان اقتصادی ایرانی تاکید کرد.

وی از مدیر کترا نیز درخواست کرد: این نهاد اختلافات تجاری بین شرکت‌های دو کشور را به صورت منطقی و قانونی حل‌وفصل کند. تعدادی از شرکت‌های ایرانی پیش از شروع تحریم‌ها علیه ایران، منابعی را در پروسه تجارت خود به طرف کره‌ای پرداخت کردند که با آغاز تحریم‌ها مواجه شدند و نتوانستند در مقابل وجوه پرداخت شده، کالا را دریافت کنند. درخواست رسیدگی به این مسئله را داریم.

او از رئیس اتاق و فعالان اقتصادی کره‌جنوبی دعوت کرد به ایران سفر کنند.

راهکارهای تقویت روابط تجاری بین ایران و کره‌جنوبی را بررسی می‌کنیم

در ادامه کیم جون پیو، سفیر جمهوری کره‌ در تهران آینده روابط تجاری بین دو کشور را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: در نمایشگاه ایران‌اکسپو و در مراسم افتتاحیه حضور داشتم و با وجود اینکه متاسفانه شرکت‌های کره‌ای در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشتند؛ اما توانایی ملی ایران را از نزدیک دیدم.

او ادامه داد: به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، شرکت‌های کره‌ای نمی‌توانند به راحتی در بازار ایران وارد شوند، با این حال شیوه‌ای وجود دارد که به کمک آن بتوان سطح روابط را تقویت کرد. ارتباط بین شرکت‌های خصوصی را باید افزایش دهیم.

سفیر جمهوری کره در تهران افزایش سطح اطلاعات نسبت به یکدیگر و شناخت بیشتر را برای روابط بیشتر ضروری دانست و افزود: مطمئن هستم امکان افزایش سطح تبادلات وجود دارد و فقط باید راهکار آن را پیدا کنیم.

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم