Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، موسوی تاکامی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در آیین بارگیری از بزرگ‌ترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز یکپارچه ایران در پست ۲۳۰/۴۰۰ کیلوولت ناریوران شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، همزمان با دهه امامت و ولایت، این اقدام را پُرقدرت‌ترین اقدام عملی این شرکت در دهه اخیر توصیف کرد و گفت: با نصب این ترانسفورماتور  با ظرفیت ۳۸۵ مگاولت آمپر همراه با فیدرها و تابلوهای کنترل و حفاظت مرتبط طی سه ماه گذشته، مشکل افت ولتاژ مناطق وسیعی از مرکز مازندران از جمله بابل، آمل، بابلسر، محمودآباد و قائمشهر مرتفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، عملکرد رله‌های ریزش بار ولتاژی را یکی از عوامل مهم خاموشی در سال گذشته دانست و اعلام کرد: این شرکت در دولت مردمی با تکیه بر توان داخلی، با برنامه‌ریزی دقیق و با هدف بهره‌گیری از حداقل منابع و انتفاع‌رسانی حداکثر در قالب اندیشه و استفاده از نیروی متخصص، توانست این ترانسفورماتورغول پیکر سنگین وزن را که بالغ بر ۲۱۰ تن وزن دارد را با احداث چندین کنارگذر روی رودخانه‌های استان مازندران که امکان عبور این ترانسفورتور از روی پل‌های موجود به سبب سنگینی و وزن زیاد میسور نبود، از فروردین ماه به سمت محل پست حمل و در ماه گذشته به روی ریل ترانسفورماتور انتقال داد.

موسوی تاکامی در ادامه سخنان خود گفت: با احداث یک بی ۵.۱ کلیدی ۴۰۰ کیلوولت و یک بی ترانسفورماتور ۲۳۰کیلوولت، این ترانسفورماتور عظیم و پُرقدرت بارگیری شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، تنها در استان‌های مازندران و گلستان، حدود ۹۰۰ مگاولت آمپر ترانسفورماتور قدرت انتقال نصب شد که معادل حدود ۲۳ درصد ظرفیت پیک استان‌های مازندران و گلستان بوده و که عددی تحسین برانگیز است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان در حوزه فوق توزیع نیز، گفت: با افزایش ظرفیت حدود ۵۰۰ مگاولت آمپر ترانسفورماتور، ظرفیت پست‌ها ارتقاء یافته است؛ به‌طوری.که خوشبختانه در سال جاری باوجود بارگیری بالا از ترانسفورماتورهای قدرت، مشکل عملکرد رله‌های ریزش بار و یا خاموشی مرتفع شده و عدد خاموشی در دو استان مازندران و گلستان در عدد صفر باقی مانده است.

موسوی تاکامی با بیان اینکه نیاز مصرف امسال استان‌های مازندران و گلستان حدود ۵۲۰۰ مگاولت آمپر پیش‌بینی می‌شود، اضافه کرد: نصب این میزان ظرفیت از ترانسفورماتورهای قدرت که رشد ۱۰ درصدی کل شبکه را به همراه داشت، در این مدت کوتاه نشان از توانمندی این شرکت دارد.

وی خاطرنشان کرد: با بازطراحی و نصب دو بی ۲۳۰ کیلوولت در پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت فجر گنبد مشکل محدودیت انتقال خط علی‌آباد – فجر گنبد رفع و ولتاژ در سطح نامی تثبیت و وابستگی منطقه به تامین برق ازپست بالکان کشور ترکمنستان مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان افزود: در طی این هفته پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت بهشهر نیز با ظرفیت ۳۲۰ مگاولت آمپر، دو بی خط ۲۳۰ کیلوولت و ۹ فیدر خط و ترانسفورماتور ۶۳کیلوولت به‌بهره‌برداری می‌رسد و با ورود کامل این پست به شبکه سراسری مشکل تامین بار و افت ولتاژ مناطق شرق مازندران و غرب استان گلستان از جمله کردکوی، بندرگز و بندرترکمن بهمراه بهشهر و گلوگاه و هزار جریب مرتفع می‌شود.

موسوی تاکامی با اشاره به اینکه برای تامین برق مطمئن منطقه گمیشان و بندر ترکمن، پست کامل ۲۰.۶۳ کیلوولت گمیشان با ظرفیت ۸۰ مگاولت آمپر نیز تا پایان هفته جاری وارد مدار می‌شود، گفت: هرچند که افزایش ظرفیت  پست‌های فوق توزیع ۲۰.۶۳ عطاآباد گرگان، علی‌آباد گلستان و کردکوی وتبدیل هادی لینکس به هادی پر

ظرفیت در خطوط استان گلستان و متناسب‌سازی بیش از ۱۱ فیدر ۶۳ کیلوولت در استان گلستان، مشکلات منطقه را مرتفع کرده است.

وی با بیان اینکه پست ۲۰.۶۳ کیلوولت مهر گرگان به‌صورت کامل نصب شده است، گفت: با رفع معارض بخشی از خط تغذیه کننده آن که ۸۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بزودی این پست مهم هم وارد شبکه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان اضافه کرد: با تامین و نصب ۲۵ سوئیچ‌گیر فشار متوسط در پست‌های فوق توزیع که تا پایان ماه به اتمام می‌رسد، اندک مشکلات فیدرهای پربار هم مرتفع خواهد شد.

موسوی تاکامی با اعلام اینکه به‌زودی ترانسفورماتورهای ۳۱۵ و ۲۰۰ مگاولت آمپر پست ۶۳/۲۳۰/۴۰۰ کیلولت مرکز مازندران و ترانسفورماتور ۱۲۶ مگاولت آمپر پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت رویان و تا اواسط ماه آینده وارد مدار می‌شوند، افزود: ما بر اهریمن عملکرد رله‌های ریزش بار ولتاژی فائق آمدیم و توانستیم با بازتوانی نیروگاه بزرگ نکا و نصب واحدهای تولید پراکنده نیز نسبت به سال گذشته حدود ۷۰۰ مگاوات افزایش توان داشته باشیم که این مهم نیز کمک کرد تا رله‌های ریزش بار فرکانسی و جریانی نیز در تابستان امسال بیکار شوند.

وی، اهداف بعدی را نصب نیروگاه‌های حرارتی ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی نیروگاه نکا، تکمیل بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی علی آباد به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات و پیگیری احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی محمودآباد و ۱۵۰ مگاواتی زیم‌آور ساری به همراه احداث خطوط و پست‌های انتقال و فوق توزیع منطقه از جمله پست انتقال ۴۰۰ مگاولت آمپر ۶۳/۴۰۰ کیلوولت آزادشهر، پست انتقال۴۰۰ مگاولت آمپر ۶۳/۴۰۰ کیلوولت مریم آباد گرگان، ۲۰/۶۳/۲۳۰ کیلوولت به ظرفیت ۴۶۰ مگاولت آمپردر منطقه قلعه حسن خانگرگان، پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت شهرک صنعتی اترک استان گلستان، پست ۲۰/۶۳کلاله ۲به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۲۰/۶۳ کیلوولت گنبد ۵ به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۲۰/۶۳ کیلوولت فاضل آباد گلستان به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۲۰/۶۳ آزادشهر۲ به ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر، پست ۶۳/۴۰۰ کیلوولت شهرک صنعتی بهشهر، پست ۶۳/۲۳۰ کیلوولت محمودآباد، الغدیر آمل و بابل ۲ هر کدام به ظرفیت ۳۶۰ مگاولت آمپرو تبدیل پست ۶۳/۲۴۰ کیلوولت زاغمرز و هزار سنگر آمل از موقت به دائم و نیز پست های ۲۰/۶۳ طبیعت گرگان، گرگان ۸، پرورش میگوی استان گلستان، ساری ۷، چمستان ۲، پرچیکلا، رستمکلا، قائمشهر۵ ، آمل ۶، بابلسر ۲ هر کدام به ظرفیت تا ۱۰۰ مگاولت آمپر بهمراه خطوط فوق توزیع تغذیه کننده این پست‌ها در اولویت‌های بعدی عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با بیان اینکه هدف‌گذاری ما نصب ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی بزرگ و نیز نصب ۱۵۰۰ مگاوات واحدهای تولید پراکنده حرارتی طی ۱۰ سال آینده است، افزود: در همین راستا ظرفیت واحدهای تولید پراکنده را به میزان ۳۰درصد ظرفیت تولید منطقه مازندران و گلستان خواهیم رساند تا تامین کننده مازاد مصرف بار پایه تا پیک در شبکه باشند.

موسوی تاکامی اضافه کرد: با همراهی ساتبا ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در استان‌های مازندران و گلستان تا ۱۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

وی در پایان با بیان اینکه عامل اقتدار ما بهره‌گیری از مثلث خردورز ایثارگران، متخصصان و نخبگان است که با این مثلث ولایی، هرم قدرت در شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان و منطقه ما در حال شکل‌گیری است، گفت: با تأسی از رهنمودهای بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران که فرمودند ما می‌توانیم، در این مسیر ایستاده‌ایم و پیروز خواهیم شد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: موسوی تاکامی رفع مشکل افت ولتاژ استان های مازندران و گلستان پست ۶۳ ۲۳۰ کیلوولت ۲۰ ۶۳ کیلوولت موسوی تاکامی استان گلستان ۴۰۰ کیلوولت ۵۰۰ مگاوات فوق توزیع پست ۲۰ ۶۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهم اردیبهشت ماه هر سال به مناسبت روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است. در همین راستا، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی نشستی با چند رسانه محدود برگزار کرد.

دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در این نشست گفت:  ما کشور دریایی هستیم که با اقیانوس هند ارتباط داریم و همین باعث می شود که رابطه تمدنی قوی با کشور‌های حاشیه اقیانوس هند تقوین شود.

وی با بیان اینکه چهار مرکز چابهار، نوشهر، بوشهر و بندر عباس، حوزه انحصاری پژوهشگاه است که رقیبی از این بابت نداریم، افزود: در ایام نوروز، کاوشگر خلیج فارس موفق شد در اقیانوس هند و دریای عمان در عمق ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متر نقشه برداری را برای اولین بار در کشور انجام دهند.

به گفته توکلی، این نوع نقشه برداری در این عمق کار بسیار نادری بوده که در انحصار چند کشور است. این مسئله اهمیت زیادی برای ما دارد زیرا با اقدامات پژوهشی می توانیم به سمت ناشناخته ها به خصوص تنوع زیستی، معادن و ذخایر زیر آبی برویم.

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی با بیان اینکه ۷۰ درصد سطح کره زمین را آب فرا گرفته و صورتی که نتوانیم در این عرصه به مطالعه و اکتشاف و کاوش بپردازیم دستمان از این ۷۰ درصد منابع دریایی کوتاه است، عنوان کرد: در حوزه خلیج فارس که منابع نفتی و گازی است که ۹۰ سال بهره برداری می‌کنیم، اما حوزه‌های جدید که مثلا چین تا عمق دوازده هزار را مورد مطالعه قرار می‌دهند و از ذخایرش استفاده می‌کنند، دست شان را باز گذاشته تا بتوانند در آینده از منابعی که در این حوزه وجود دارد به خصوص در فلزات ارزشمند و سایر منابع معدنی که ذی‌قیمت هستند استفاده بیشتری ببرند. 

وی در تشریح برنامه‌های ۱۰ اردیبهشت و روز خلیج فارس گفت:  پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به مناسبت روز ملی خلیج فارس برنامه‌های خاصی دارد، برگزاری کارگاه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با تغییرات اقلیمی و اقیانوس نگاری خلیج فارس در چند هزار سال گذشته، ارزیابی میزان کربن در کل آب‌های خلیج فارس، آلایندگی‌های نوظهور در حوزه میکرو پلاستیک‌ها که برای محیط زیست دریای خلیج فارس ضرر دارد و بررسی اثر النینو روی سفید شدن مرجان هاست که معضلی جهانی از جمله این برنامه هاست.

42 پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی

وی با اشاره به اطلس اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای عمان گفت: این اطلس قبلا تهیه شده و در آن حدود ۱۶۰ نقشه در ۸۸ صفحه تهیه شده است. در این اطلس فاکتور‌های مختلفی در فاکتور فیزیکی مثل دما، شوری، چگالی، کدورت و اکسیژن محلول، کلروفیل و سرعت صوت، عمیق شفافیت، مصرف اکسیژن ظاهری، و در حوزه شیمیایی مواد مغذی محلول در آب شامل نیترات‌ها، فسفات، سیلیکات، ذرات معلق در آب، نیتروژن و ... و در حوزه زیستی هم فیتوپلانکتون‌ها و داینوفلاژ‌ها در حوزه کفزیان ساکن این خلیج فارس مورد مطالعه قرار گرفته اند.

وی افزود: در این اطلس بیش از ۴۲ پارامتر اقیانوس شناسی در حوزه خلیج فارس به معرض نمایش قرار می‌دهد که هیچ کشور انجام نداده است. یک سفر تابستانی و یک سفر زمستانی داشتیم که ۷۶ ایستگاه را در سفر زمستانی و ۶۷ ایستگاه در طول سفر دریایی تابستانه بررسی کردیم که با کاوشگر و از دهانه رود اروند تا کنار چابهار انجام شد. 

وی با اشاره به اینکه این گزارش مورد استفاده محققان و حوزه سیاستگذاری و دانشگاه‌ها قرار بگیرد گفت: ارزش و اهمیت این گزارش از این نظر است که قبلا داده‌های خلیج فارس توسط کویت جمع آوری می‌شد که به سختی در اختیار ما قرار می گرفت.

وی گفت: در اطلس انجام شده با توجه به سورس داده‌ها در کشور خودمان است قدرت مانور و تصمیم گیری راهبردی مان را افزایش داده، اما قبل از این پروژه در کویت انجام می‌شده است و دیتا‌ها را در اختیار ما قرار نمی‌دادند. 

وی در پاسخ به اینکه این اطلس به استناد کشور‌های منطقه هم رسیده است گفت: کشور‌ها از وجود اطلس مطلع نبودند و مدت زمان زیادی از انتشار این اطلس نگذشته است.

وی گفت: پارامتر‌های این اطلس برای مطالعات علمی  و در حوزه سیاست‌گذاری مورد استفاده قرار می گیرد. هدف ما استفاده از مشارکت مردمی بود به خصوص اینکه از ظرفیت بسیج در کاشت درخت‌ها و پرورش و نگهداری شان استفاده کنیم. در حوزه کشت مانگرو‌ها متولی خاصی نداریم و سازمان جنگل‌ها و مراتع و حفاظت محیط زیست مدنظرشان است و سازمان حفاظت محیط زیست پروتکل‌هایی دارد که برای این اقدامات محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند، اما بسیاری از مکاتبات اداری که در این حوزه انجام می‌شود و کسی به روی خودش نمی‌آورد این اتفاق خوشایندی می‌تواند باشد.

وی درباره مکران گفت: مکران که نام اصلی آن مکوران است، جمعیت آنچنانی ندارد و جز چند شهری است که به تازگی توسعه پیدا می‌کنند و سواحل بکر و بی نظیری دارد. هیچ کجای دنیا وجود ندارد یک منطقه ساحلی به این اندازه ظرفیت اما پس کرانه فقیری داشته باشد.

توکلی گفت: در این منطقه، بیشترین ظرفیت مشارکت مردمی و جهش تولید را دارد. مضافا اقتصاد دریا یکی از ناشناخته‌ترین بخش هاست که بیشترین سنخیت را با این شعار دارد. در حوزه اقتصاد بازار مصرف جمعیت ۸۵ میلیون نفری است، یا در حوزه تولید باغات و شیلات و رودخانه‌ای ظرفیت محدود است، اما انچه ظرفیت جهش تولید را دارد حوزه دریایی است.

وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه نهاد تحقیقاتی است، اما در مورد سیاست‌های توسعه اقتصادی که رهبری سال گذشته اعلام کردند چه کار‌هایی انجام داده اند یا مشاوره‌هایی به دستگاه‌های اجرایی داده شده است، گفت: با توجه به رسالتی که در حوزه پژوهشی و تحقیقاتی داریم اولین گام مان این بوده که ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های اساسی را برای تصمیم گیری فراهم کنیم.

مرکز ملی فراداده دریایی راه اندازی می شود

وی افزود: به عنوان مثال، شورای عالی صنایع دریایی به ریاست رئیس جمهور این ظرفیت را برای ما قائل شدند که مرکز ملی فراداده‌های دریایی را داشته باشیم. مجوز اعطا شده و برای بودجه در حال پیگیری هستیم. سازمان‌های مختلف مشارکت خوبی داشتند و انتظار داریم بیشتر شود، داده هایشان را در اختیار قرار دهند تا بتوانیم در تصمیم گیری‌ها موثر باشد. 

وی ادامه داد: مسئله بعدی مطالعات مربوط به قطب جنوب بوده که ارتباط خوبی با نیروی دریایی داریم و موضوع را جلو می‌بریم تا بتوانیم به اهدافی که مدنظرمان است برسیم.

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی گفت: در مورد سونامی که مربوط به مدیریت بحران است ارتباطات خوبی با مرکز سونامی جنوب شرق آسیا که در اندونزی داریم. با نهاد‌های امنیتی مانند نیروی دریایی ارتش و نیروی دریای سپاه فعالیت‌هایی داشتیم به خصوص درباره دیتا‌هایی که برای رفع نیاز‌های راهبردی کشور کمک می‌کند. در زمینه‌های آر او وی و زیردریایی با د انشگاه صنعتی اصفهان مشارکت داشتیم.

اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه اندازی می شود

توکلی از اخذ مجوز اولین مرکز رشد حوزه اقیانوسی تخصصی دریایی خبر داد و گفت: این مجوز را وزارت علوم به ما داده و در نوشهر ایجاد خواهد شد. در زمینه‌های مختلف سعی کردیم به نوعی با توجه به توانایی پژوهشی که داریم سهم داشته باشیم.  در سند ابلاغی مقام معظم رهبری که در حوزه تولید و توسعه دریا محور مطرح شده به صورت ترویجی و راهبردی در حوزه علمی و پژوهشی گام‌هایی را برداشته ایم که امیدواریم در این زمینه فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • بازدید وزیر نیرو از پست‌های ۴۰۰ کیلوولت برق باغستان کرج و چهارباغ
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده