Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان رئیس بنیاد نخبگان کردستان از تمدید ثبت نام در طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان تا ۲۹ تیرماه خبر داد و گفت: برندگان در این طرح از حمایت همه‌جانبه بنیاد نخبگان بهره‌مند خواهند شد.

دکتر جمال سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با طرح شهید وزوایی و مزایای آن برای دانشجویان نخبه و سرآمد، اظهار کرد: طرح شهید وزوایی از مجموعه طرح‌های ۱۵ گانه‌ای است که بنیاد نخبگان برای حمایت از سرآمدان، نخبگان و مستعدان در مقاطع مختلف تحصیلی اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حمایت‌های بنیاد از افراد سرآمد و نخبه از دوران ابتدایی آغاز می‌شود، افزود: علاوه بر حمایت‌هایی که در مقاطع مختلف تحصیلی از نخبگان می‌شود، دانشجویان نیز می‌توانند با شرکت در طرح شهید وزوایی که با عنوان توسعه فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد کشور شناخته می‌شود، شرکت کنند و بر این اساس از اعتبارات و تسهیلاتی که برای دانشجویان برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در نظر گرفته شده، بهره‌مند شوند.

وی هدف از اجرای این طرح را حمایت و پشتیبانی از دانشجویان سرآمدی دانست که در حوزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی جزو دانشجویان مستعد به شمار می‌آیند.

دکتر سلیمی جامعه هدف این طرح را کلیه دانشجویان دوره کارشناسی و دارندگان مدال طلا یا نقره کشوری در المپیادهای دانش آموزی اعلام کرد و افزود: دارندگان رتبه یک تا ۱۰۰ کشوری در آزمون سراسری، برگزیدگان دوره ارشد تا ترم سوم و دکتری تا ترم ششم و همچنین دانشجویان سال‌های دوم و چهارم دوره کارشناسی را بر اساس امتیازات ذکر شده در شیوه‌نامه طرح می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

وی در رابطه با مزایای این طرح برای دانشجویان، عنوان کرد: امتیازاتی که این طرح برای دانشجویان مقاطع مختلف دارد، متفاوت است اما اعتبارات و تسهیلاتی که دریافت می‌کنند شامل کمک‌هزینه توانمندی آموزشی، کمک‌هزینه توانمندی کارآفرینی، کمک‌هزینه امکانات علمی، کمک‌هزینه اجرای پایان‌نامه، مجوز خروج از کشور بدون سپردن وثیقه نظام وظیفه برای دانشجویان سال‌های سوم و چهارم، کمک‌هزینه شرکت در رویدادهای رقابتی مسئله‌محور، کمک‌هزینه اجاره مسکن، ازدواج و تولد فرزند خواهد بود.

رئیس بنیاد نخبگان کردستان ادامه داد: برای مقطع ارشد علاوه بر موارد ذکر شده، کمک‌هزینه هسته‌های مسئله‌محور فناورانه، کمک‌هزینه شرکت در کنفرانس‌ها و مجامع علمی داخل کشور و برای دانشجویان دکتری نیز کمک هزینه شرکت در مجامع علمی خارجی، کمک‌هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی و کمک‌هزینه استفاده از تجهیزات شبکه آزمایشگاهی به سایر امتیازات افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح از ۱۷ خرداد شروع و تا ۱۵ تیر ادامه داشت، اعلام کرد: ثبت نام در این طرح تا ۲۹ تیر ماه تمدید شد و دانشجویان می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و همچنین اساتید نیز می‌توانند دانشجویان توانمند را به شرکت در این طرح ترغیب کنند.

سلیمی خاطرنشان کرد: نخبگی اکسیری نیست که به دست کسی داده شود بلکه بر اساس نگاه بنیاد ملی نخبگان، یک فرآیند تدریجی است که طی زمان اتفاق می‌افتد و کمک می‌کند به اینکه فرد مستعد از زمانی که به عنوان فرد مستعد تحصیلی شناخته می‌شود تا زمانیکه به بالاترین مرحله سرآمدی و نخبگی می‌رسد، در این پروسه هدایت و کمک شود.

وی شناسایی استعداد، توانمندسازی، جذب و بکارگیری را مراحل شناسایی افراد نخبه دانست و گفت: پس از بکارگیری نخبگان که حلقه مفقوده نظام نخبگی است، نخبه حس تاثیرگذاری پیدا خواهد کرد و به این ترتیب بی شک تبدیل به یک فرد سرآمد می‌شود که باید تکریم و الگوسازی شود.

سلیمی با اشاره به اینکه استفاده از این طرح مقدمه‌ای است تا فرد منتخب بتواند از سایر تسهیلات و اعتبارات و جوایز بنیاد استفاده کند، گفت: وقتی فرد وارد این مسیر می‌شود اگر بتواند از تسهیلات و اعتبارات استفاده کند، فرآیند نخبگی را به سرعت طی می‌کند و در این مسیر می‌تواند از سایر طرح‌ها و امتیازات بنیاد نخبگان استفاده کند.

وی از دانشجویان خواست اگر شرایط و امکانات اولیه ثبت نام در این طرح را دارند، برای ثبت نام اقدام کنند تا این طرح سرآغازی برای ورود آنها به چرخه نخبگانی کشور باشد.

رئیس بنیاد نخبگان کردستان در پایان یادآور شد: دانشجویان قبل از ثبت نام شیوه‌نامه را که نحوه محاسبه امتیازات و نوع اعتبارات و تسهیلات را شامل می‌شود و در سایت بنیاد نخبگان موجود است، مطالعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی طرح شهید وزوایی برای دانشجویان بنیاد نخبگان کمک هزینه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • توضیحات وکیل بابک زنجانی از احتمال آزادی او
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • بابک زنجانی آزاد هم می‌شود؟/ توضیحات وکیل
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • حمایت دانشجویان دانشگاه شهید مقصودی همدان از دانشجویان آمریکایی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها