Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مریم جلالی در سفر به استان گلستان و در نشست صمیمی با هنرمندان صنایع‌دستی این استان که با حضور رحمان فرمانی سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، ویدا توحدی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج و حسین خواجه‌بیدختی مشاور در امور استان‌های معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی حکیم جرجانی گرگان برگزار شد، گفت: در سفرهای استانی به دنبال شنیدن مسائل، مشکلات و دغدغه هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی کشور هستم تا بتوانیم با شناسایی کامل این مشکلات برای رفع آن تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: با همفکری و تعامل فعالان صنایع‌دستی سطح کشور، برنامه عملیاتی پنج‌ساله حوزه صنایع‌دستی هر استان بر اساس آمایش سرزمینی و توانمندی‌های هر منطقه تدوین می‌شود.

وی با بیان این‌که صنایع‌دستی و هنرهای سنتی قلب تپنده اقتصاد و فرهنگ کشور است، تصریح کرد: اگر بخواهیم آینده‌ای برای کشور متصور باشیم قطعاً صنایع‌دستی یکی از حوزه‌هایی است که در آینده اقتصاد و فرهنگ کشور نقش پررنگی خواهد داشت.

جلالی بیان کرد: برای رسیدن به جایگاه واقعی صنایع‌دستی راه طولانی را در پیش داریم اما می‌بایست با تلاش و یاری‌گرفتن از فعالان این حوزه گذر از این راه طولانی را تسریع کنیم.

تبدیل صنایع‌دستی به صنایع زیستی لازمه رونق این حوزه

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در ادامه گفت: اگر بخواهیم حوزه صنایع‌دستی به جایگاه واقعی خود دست یابد می‌بایست صنایع‌دستی را به صنایع زیستی تبدیل کنیم و تولیدات این حوزه همچون گذشته در زندگی روزمره خانوار به کار گرفته شود.

جلالی با تأکید بر این‌که یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های ضرغامی در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مقررات‌زدایی است، تصریح کرد: در حوزه صنایع‌دستی مقررات دست‌وپا گیر بسیاری داریم که در حال تلاش برای رفع این موانع هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: هنرمند صنایع‌دستی نباید دغدغه فروش، بازاریابی و برندینگ داشته باشد اما می‌توان با همکاری و تعامل و با توسعه خانواده محور بخش زیادی از کمبودهای بر سر راه هنرمندان و صنعتگران حوزه صنایع‌دستی جبران کنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: توسعه خانواده محور یعنی همه اعضای خانواده به یکدیگر برای تکمیل و رفع نواقص کمک کنند.

صد بازار طرحی برای رونق بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی کشور

جلالی با اشاره به طرح معاونت صنایع‌دستی در حوزه بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی، خاطرنشان کرد: در بخش ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی طرحی با عنوان «صد بازار» در معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در حال پیگیری است.

وی اضافه کرد: در این طرح بازارچه‌های صنایع‌دستی به بسته کامل فرهنگی تبدیل می‌شود و در آن صرف فروش تولیدات صنایع‌دستی اتفاق نمی‌افتد بلکه میراث ناملموس هر شهر و منطقه در این مکان منعکس می‌شود تا جاذبه آن برای مسافران و گردشگران افزایش یابد.

کد خبر 5538276

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی گردشگری شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی شورای شهر تهران سازمان محیط زیست حج تمتع قوه قضاییه آلودگی هوا علیرضا زاکانی ترافیک آتش سوزی متروی تهران سازمان تامین اجتماعی گرد و غبار سازمان حج و زیارت صنایع دستی و هنرهای سنتی گردشگری و صنایع دستی حوزه صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است

محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای متعددی انجام شده است.

وی افزود: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی ندارند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه ها معرفی می شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته یک هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه های برتر کنکور بورسیه شدند.

زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیادها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها استخدام می شوند.

وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است . با اتاق بازرگانی هم نشست هایی برگزار کردیم و تلاش می کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.

زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می کنیم دانشگاه فنی و حرفه ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن ها تربیت بکند.

وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

برخورد سریع با تخلفات کنکوری

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امسال با چند مورد از تخلفات کنکور بلافاصله برخورد شد و این تخلفات به هیات های نظارت و مرتبط خودشان معرفی شدند.

زلفی‌گل اظهار کرد: کنکور در کمال صحت و امنیت برگزار شد و بر اساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در هر سال باید ۲ بار کنکور برگزار شود.

این باعث شده که اضطراب داوطلبان کاهش پیدا کند.

او گفت: در یک منطقه که به دلیل سیل مشکل پیش آمده بود کنکور را تکرار خواهیم کرد و مردم و خانواده ها نگران نباشند.

روز پنجشنبه و جمعه شاهد برگزاری کنکور پنج زیر نظام علوم انسانی، تجربی، ریاضی، زبان و هنر بودیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود