Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@20:44:59 GMT

ارتباطات موثربین فردی و رسانه ای در پرتو فرهنگ رضوی

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۸۱۸۶

ارتباطات موثربین فردی و رسانه ای در پرتو فرهنگ رضوی

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ظهر امروز در اختتامیه دومین جشنواره رسانه ای بین المللی امام رضا(ع) با بیان این مطلب که تولیدات رسانه ای موثر با منطق ارتباطات موثر و ارتباطات خوب اتفاق می افتد، افزود: ارتباطات موثر باید به درستی رمز گذاری و از طریق کانال مناسبی ارسال شوند و همینطور باید از طریق کانال مناسب دریافت و توسط گیرنده نیز به درستی رمزگشایی و درک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر ارتباطی موثر نیست گفت: در پرتو مکتب رضوی و فرهنگ امام رضا (ع)، به دنبال ارتباطات بین فردی و رسانه ای موثر هستیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: رسانه ی با عظمتی مثل سردار سلیمانی به پشتوانه یک عمل خالصانه و مجاهدت چند دهه ای برای خدا، قلمرویی از تاثیر را برای همگان فراهم کرده که ذیل این ارتباط موثر همه احزاب سیاسی در پیوند با او قرار می گیرند.

دبیر کنگره بین المللی امام رضا(ع) گفت: ما در این کنگره، عدالت برای همه و ظلم و تبعیض برای هیچ کس را مورد توجه قرار دادیم و امیدواریم این موضوع، به عنوان محوری برای تمام محصولات سال آینده جشنواره قرار بگیرد.

وی افزود: امروز ما در شرایطی در دنیا زندگی می کنیم که علیرغم تکنولوژی های برتر و پر رنگ شدن زندگی صنعتی، انسان خسته و وامانده است و احساس آرامش ندارد که علت آن ضعف سرمایه ایمان است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: سرمایه ایمان از عناصر مهمی مانند سرمایه توحید، باور به زندگی جاودانه و خدای عادل و عدالت گرایی و همینطور سرمایه حقیقت گرایی و پرهیز از تصنع و زندگی ساختگی و... تشکیل شده است.

عاملی با اشاره به مسئله توان تشخیص حق و باطل و اصرار بر حقیقت گفت: اگر در عرصه رسانه بتوانیم قدرت تشخیص جامعه را بالا ببریم، کار خود را انجام داده ایم.

وی با بیان این مطلب که جهاد تبیین گفتن ناگفته ها و بیان شنیده هاست، گفت: در مدل "تمایل به دریافت پیام درست" بر این معنا تاکید می شود که انسان به دلیل فطرتش، به دنبال دریافت پیام درست است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تفاوت رسانه های سنتی و جدید گفت: رسانه های سنتی به منزله پنجره جذاب رسانه ای برای تسخیر مخاطب هستند ولی رسانه های جدید به عنوان پنجره های متکثر پیام رسانه ای و سرگردانی خبری عمل می کنند.

عاملی ادامه داد: در عصر همه پیام رسان شدن مردم، تقویت قدرت پردازش اطلاعات، ضرورتی برای آرامش زندگی است.

وی با بیان اینکه رسانه جدید به فرد اهمیت داده است گفت: رسانه های جدید منشا پرکردن جعبه شخصی پیام متناسب با انگیزه های متنوع زندگی است. رسانه اگر قدرتمند باشد باید طبیعت زندگی واقعی را بازنمایی کند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره بین المللی امام رضا ع امام رضا ع جشنواره بین المللی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!

ایتنا - یک ستاره شناس معروف با ارائه نظریه‌ای جدید احتمال می‌دهد موجودات فضایی در اثر انفجارهای پرتو گاما منقرض شده باشند.
دکتر فردریک والتر، استاد نجوم دانشگاه استونی بروک نیویورک، معتقد است که انفجارهای پرانرژی پرتو گاما که در کهکشان‌های دوردست مشاهده شده‌اند، می‌توانند دلیل اصلی عدم برقراری ارتباط میان موجودات فضایی و انسان‌ها باشند.

بر اساس گزارش روزنامه دیلی میل، والتر در نظریه جدید خود می‌گوید: محتمل ترین سناریو این است که تمدن‌های فضایی در اثر انفجارهای پرتوگاما نابود و منقرض شده اند.

انفجارهای پرتو گاما یا GRB که ناسا آنها را قوی ترین انفجارهای جهان می نامد، هنگامی رخ می دهند که سوخت هسته ای قلب ستارگان غول پیکر پایان می یابد و آنها زیر فشار وزن خود فرو می‌ریزند و انرژی گرانشی عظیمی را آزاد می کنند.

والتر توضیح می دهد: این پرتوها بسیار متمرکز هستند و اگر در سطح یک کهکشان گسترش یابند، می توانند تقریباً ۱۰ درصد از سیارات آن کهکشان را تحت تاثیر قرار دهند.

وی معتقد است که این تنها یکی از تفسیرهای ممکن است و آن را "نوعی بیماری" توصیف می کند.

بر اساس مطالعات چندین دهه رصدخانه پرتو گامای کمپتون ناسا، این انفجارها در کهکشان راه شیری که زمین در آن قرار دارد، نسبتاً نادرند. اما در کهکشان‌های دوردست، این پدیده بسیار رایج‌تر است.

به گفته والتر، برآوردها نشان می دهد که هر ۱۰۰ میلیون سال یا حدود آن، یک انفجار پرتوگاما در هر کهکشان رخ می دهد.

وی اضافه کرد: در فاصله یک میلیارد سال، می توان انتظار داشت که تعداد زیادی از تمدن ها، در صورت وجود، نابود شوند.

دیگر خبرها

  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب