Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل روز پنجشنبه در این زمینه گفت: به صورت همزمان نمایشگاه و جشنواره جاذبه‌های گردشگری استان اردبیل از ۲۱ تا ۲۷ تیرماه در صحن قیزیل‌باشلار مجموعه جهانی شیخ صفی و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر از ۲۲ تا ۲۴ تیرماه در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادر فلاحی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های مختلف در استان در ماه‌های منتهی به رویداد اردبیل ۲۰۲۳ گفت:‌ جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها فرصت مغتنمی برای معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان است و ما با برگزاری همزمان دو جشنواره در اواخر تیرماه و برنامه‌ریزی برای سایر برنامه‌ها در ماه‌های آینده به استقبال رویداد اردبیل ۲۰۲۳ می‌رویم.

وی ادامه داد: جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر که پانزدهمین دوره خود را با حضور ۶۰ غرفه از ۱۵ استان تجربه می‌کند یکی از مهم‌ترین رویدادهای حوزه گردشگری استان اردبیل است و کارکرد مهمی در معرفی استان به مخاطبان حوزه گردشگری دارد.

او گفت: همزمان در این روزها نمایشگاه و جشنواره جاذبه‌های گردشگری استان اردبیل در محل صحن قیزیل‌باشلار مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی نیز دایر است و ما معتقد هستیم که تعدد این برنامه‌ها تاثیر مثبتی در رونق گردشگری و نشاط جامعه خواهد داشت.

وی رویداد اردبیل ۲۰۲۳ را فرصت بزرگی دانست که باید از این فرصت به منظور برندسازی گردشگری و رونق اقتصادی استان استفاده شود.

فلاحی ادامه داد: برگزاری رویداد بین‌المللی کشورهای عضو اکو در ۲۰۲۳ جهشی عظیم در تعریف محور جدید گردشگری در شمالغرب کشور خواهد بود.

او خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما معرفی استان اردبیل در حوزه گردشگری با توجه و تکیه بر داشته‌های طبیعی و تاریخی آن است که تاکنون آنگونه که باید در سطح ملی و بین‌المللی معرفی نشده است.

اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان‌شرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این استان به شمار می‌رود؛ به طوری که پیش از شیوع ویروس کرونا سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی بود.

پل معلق مشگین‌شهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمه‌های بهشتی از جاذبه‌های پر بازدید این استان به شمار می‌رود.

سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با ۱۰ عضو شامل کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان با هدف گسترش تجارت درون‌منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و نیز ارتقای شرایط برای توسعه اقتصادی پایدار و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم، تشکیل شد.

برچسب‌ها گردشگری جشنواره اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری جشنواره اردبیل گردشگری جشنواره اردبیل رویداد اردبیل ۲۰۲۳ گردشگری استان استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با انتقاد از عملکرد وزارت میراث فرهنگی به دلیل کوتاهی در معرفی استان کرمان گفت: وظیفه وزارت میراث فرهنگی است که کرمان را معرفی کند و سوال اینجاست که کرمان با این همه ظرفیت‌های گردشگری چه جایگاهی دارد؟ 

سیدمهدی طبیب زاده ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کرمان و ظرفیت‌های آن متاسفانه آنگونه که باید معرفی نشده است.

وی با بیان این مطلب که کرمان نسبت به سایر استان‌های دیگر ناشناخته‌تر است، تصریح کرد: باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و رسانه‌ها کرمان را با آنچه که هست، معرفی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تصریح کرد: به دنبال معرفی متفاوت و واقعی استان کرمان هستیم و کرمان را به عنوان مقصد گردشگری و سرمایه‌‍گذاری قرار دهیم.

وی ادامه داد: رونق اقتصاد گردشگری کرمان مستلزم ورود توریست داخلی و بین المللی است و جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌تواند در این زمینه کمک کند.

طبیب زاده عنوان کرد: رسانه‌های استان در برگزاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بسیار موثر خواهند بود.  

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: برای برگزاری این جشنواره باید همه نهادها و سازمان‌ها همکاری کنند زیرا میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی به تنهایی نمی‌تواند آن را برگزار کنند.

وی اظهار کرد: صاحب نظران بگویند که تولید محتوای کرمان چگونه باشد تا گردشگران به استان جذب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک