Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: ۲۶ ماه از رواج کرونا گذاشته بود که استان سمنان وارد وضعیت آبی کرونایی شد و مهدی شهر که تا همین اواخر نیز جلوی آبی شدن مقاومت می‌کرد بالاخره تسلیم شد تا بعد از مدت‌ها بالاخره استان سمنان لباس آبی کرونایی بر تن کند و مردم نفسی بکشند.

مردمی که هم از وضعیت ماسک و رعایت پروتکل‌ها و نداشتن مهمانی و تجمع‌ها خسته شده بودند و هم شرایط برایشان از لحاظ اقتصادی و کاری و معیشتی دشوار پیش می‌رفت در نتیجه سال ۱۴۰۱ با امید از بین رفتن کرونا برای مردم دیار قومس آغاز و به پیش آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش پروتکل‌ها

دو ماه از ابتدای سال ۱۴۰۱ که گذشت آمار واکسیناسیون کرونا در سه دز بین مردم استان سمنان تغییری نمی‌کرد و مراجعان نیز بسیار اندک شده بودند در نتیجه دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود تصمیم به تعطیلی مراکز تجمیعی واکسیناسیون گرفتند و کار واکسیناسیون به درمانگاه‌ها و مراکز بهداشت شهری و روستایی واگذار شد.

آمار واکسیناسیون دز سوم هرگز از ۴۶ درصد کل افراد واجد شرایط بیشتر نشد و در نتیجه عدم اقبال به واکسیناسیون با این تفکر که کرونا از بین رفته و مردم نفس راحتی می‌کشند، جای خود را به نگرانی و صف‌های طولانی و استرس نداشتن واکسن در همین ماه‌های اخیر داد.

مردم البته ماسک‌ها را هم برداشتند و البته به خود حق می‌دادند چرا که آمار بستری بیمارستان‌ها صفر و مراجعان با علائم کرونا نیز در هفته به دو مورد می‌رسید که البته بسیار اندک بود لذا عادی انگاری وضعیت تاحدی طبیعی نیز به نظر می‌رسید. اما میانه تیرماه ۱۴۰۱ شرایط متفاوتی را برای استان سمنان رقم زد شیوع کرونا ۳۰۰ درصد تنها در عرض هشت روز بیشتر شد و دو شهرستان شاهرود و مهدی شهر در وضعیت زرد قرار گرفتند.

سویه جدید با سرعت شیوع بالا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه سویه غالب اصلی که امروز هم شاهد شیوع آن در سمنان هستیم همان امیکرون است اما زیر سویه‌ای موسوم به «بی ای پنج» نیز منشأ شیوع کرونا است که البته سرعت انتشار بالایی دارد، گفت: در حالی که تعداد مراجعان با علائم کرونا در شهرهای تابعه دانشگاه تقریباً به صفر رسیده بود در بازه زمانی یک هفته منتهی به بیست و یکم تیرماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۵۰ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی سمنان مراجعه کردند.

کامران قدس با بیان اینکه در هفته گذشته نسبت به دو هفته قبل شاهد افزایش ۳۰۰ درصدی مراجعه کنندگان سرپایی و بستری در مراکز درمانی تابعه دانشگاه بودیم، افزود: ۱۳۰ مورد تست مثبت کرونا طی هفته گذشته در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان ثبت شده است. این آمارها نشان از افزایش صعودی بیماری کرونا و بستری دارد و از سوی دیگر بخش‌های بستری بیمارستان‌ها و آی سی او متأسفانه میزبان خیل بیماران کرونایی شده است.

وی با بیان اینکه سویه‌ای که امروز شاهد انتظار آن هستیم قدرت شیوع بسیار بیشتری دارد، بیان کرد: این سویه نسبت به نخستین سویه کرونا که در استان سمنان شیوع پیدا کرد، سرعت شیوع شش برابری دارد و این نشان می‌دهد که هر یک نفر می‌تواند ۱۸ الی ۲۰ نفر را بیمار کند در نتیجه سرعت و خطر شیوع در پیک جدید بسیار بالا است.

توالی و سرایت شدید بیماری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه سویه جدید کرونا به شدت مسری است، ابراز داشت: اینکه چند درصد بیماران مبتلا بستری می‌شوند هنوز مشخص نیست اما قدر مسلم این است که آمارها نشان می‌دهد ما در شهرستان‌های تابعه دانشگاه به پیک هفتم کرونا رسیده‌ایم و طی دو هفته آتی این پیک به اوج خودش نیز می‌رسد با توجه به شرایط فعلی کاهش مراجعه برای واکسن به خصوص تکمیل دزهای سه‌گانه بسیار اندک بوده و این یک تهدید بزرگ علیه سلامت جامعه است در نتیجه از مردم می‌خواهیم نسبت به مقوله واکسن حساسیت داشته باشند.

قدس با بیان اینکه تمام مرکزهای بهداشت و خانه‌های بهداشت و درمانگاه‌ها واکسن کرونا را تزریق می‌کنند، افزود: برای کسانی که شش ماه از دز سوم آنها می‌گذرد می‌بایست دز یادآور یا بوستر نیز تزریق شود تزریق دز سوم و چهارم واکسن علیه ویروس کرونا باید به منظور پیشگیری از شیوع پیک یکی از تأکیدات ما است.

وی با بیان اینکه در وهله نخست مردم متأسفانه عادی انگاری کرده و در بسیاری مراسمی که شرکت کردند، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شستشوی دست و فاصله گذاری اجتماعی باید از سوی مردم جدی گرفته شود.

وضعیت نگران کننده در شرق استان سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز درباره شیوع ویروس در شهرستان‌های تابعه دانشگاه یعنی شاهرود و میامی و با بیان اینکه تست کرونای ۱۵۲ نفر در این مناطق مثبت اعلام شد، گفت: طی هفته گذشته و ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه، تعداد مراجعان با علائم مشکوک کرونا در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزایش چشم گیر داشته است.

حسین شیبانی با بیان اینکه هشت نفر بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری هستند، تاکید کرد: رشد تصاعدی تعداد مراجعان با علائم مشکوک رقم خورده است هر چند خوشبختانه هنوز هیچ بیمار کرونایی به دلیل وخامت حال در مرکز مراقبت‌های ویژه بستری نشده و همچنین فوتی کرونایی در شاهرود و میامی نداشتیم البته این وضعیت البته شکننده است و اگر تعداد مراجعان سرپایی به همین شکل تصاعدی افزایش یابد قطعاً تعداد بستری‌ها، بستری بدحال و حتی فوتی ما نیز بالا می‌رود.

وی با بیان اینکه این وضعیت حاصل عادی انگاری بود که مدتی اتفاق افتاد و ماسک توسط مردم کنار گذاشته شد گفت: کسانی که بالای ۱۸ سال داشته و دز سوم واکسن کرونای خود را دریافت نکردند الزاماً باید برای واکسیناسیون مراجعه کنند و کسانی نیز سه دز واکسن را دریافت کرده‌اند بعد از شش ماه می‌بایست دز یادآور را نیز تزریق کنند.

نباید از مردم توقع داشت

یک کارشناس بهداشت عمومی اما در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه وضعیت شیوع کرونا در این سطح و در پیک هفتم اجتناب ناپذیر و طبیعی است چرا که ما اقدامات لازم را برای ریشه کنی بیماری یا افزایش فاصله بین پیک‌ها و کاهش قدرت کرونا انجام نمی‌دهیم، گفت: نباید از مردم انتظار داشت که در اجرای طرحی که نه پایان آن و نه میزان شدت و حدت آن مشخص است، از همه چیزشان مایه بگذارند و خسته هم نشوند.

مریم عامریان با بیان اینکه مردم تا اینجا هم بسیار عالی عمل کردند چرا که در بسیاری کشورها حتی اجماع روی ماسک هم شکل نگرفت اما در کشورمان شاهد بودیم که مردم بالغ بر ۲۰ ماه تمام به صورت مداوم به بهترین نحو رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشتند و این اواخر آن هم با عادی انگاری که از سوی مسئولان صورت گرفت، اندکی ماسک‌ها کنار رفت، بیان کرد: مسئولان امروز در حالی مقصر اصلی را مردم می‌دانند که خودشان مردم را به کنار گذاشتن ماسک دعوت کردند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان استخرها، مراکز تفریحی، ورزشی، باشگاه‌ها، تفرجگاه‌ها، شهرهای بازی، نهادهای خدماتی و فرهنگی و… را بازگشایی کرد در آنها الزام استفاده از ماسک را هم به صورت علنی برداشت و بعد از اینکه مردم به عادی انگاری تشویق شدند، آنان را در شیوع دوباره کرونا مقصر دانست، افزود: مردم همین حالا هم علی رغم تمام مشکلات مالی و مسائل ارتزاق و… خوش درخشیدند و باید قدردان آنان بود.

دعوت و ترغیب مردم بدون گام‌های عملی فایده ندارد

این کارشناس بهداشت عمومی با اشاره به مبحث ترغیب و واکنش عمومی در قبال پدیده‌های درمانی، بیان می‌کند: شما زمانی می‌توانید مردم را نسبت به اجرای طرح مثلاً درمانی، سرشماری، بهداشتی، واکسن فلج اطفال و… ترغیب کنید که اولاً زمان آن مشخص باشد مثلاً اعلام شود که مردم سه روز آتی را در خانه حضور داشته باشند تا واکسن فلج اطفال به آنان داده شود اما فرض کنید شما به خانواده‌ها بگویید از امروز تا پایان سال ۱۴۰۴ قرار است واکسیناسیون انجام شود آیا کسی در خانه منتظر می‌ماند؟

عامریان بیان کرد: اتفاقی که رخ داده این است که مردم می‌بینند در مقوله مواسات و کمک‌های همدلانه، در واکسیناسیون دز اول و دوم، در استفاده از ماسک، استفاده از ضدعفونی کننده ها، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ممنوعیت جشن‌ها و عروسی‌ها و عزاداری‌ها، تعطیلی مغازه‌ها و کسب و کارها به مدت‌های طولانی، حتی نرفتن مهمانی و… همیشه پیش قدم بوده‌اند اما دولت در ازای آن کاری نکرده است، نمی‌توانند طرح را ادامه دهند لذا توقع از مردم داشتن واقعاً در این مقطع نادرست است لذا باید مردم را ترغیب کرد اگر کاسبی بداند که با تعطیلی ۲۰ روزه مغازه‌اش مثلاً می‌تواند اجاره همان ماه را از مراجع حمایتی دریافت کند و بدهکار نمی‌شود قطعاً برای تعطیلی حتی پا هم پیش می‌گذارد.

وی افزود: نسبت خواستن از مردم در رعایت پروتکل‌ها و اقدامات دولتی و به خصوص وزارت بهداشت مانند یک اتوبان یک‌طرفه شده که تنها از سوی مردم باید حرکتی را صورت داد لذا باید شرایط اندکی تغییر کند به راحتی می‌توان با دادن بلیط اتوبوس و سینما برای زمانی شرایط کرونا تثبیت می‌شود، یا ارائه بن کارت‌های تخفیف حتی ده درصد از فروشگاه‌ها و… در کنار فرهنگ سازی به مردم گفت که حواس مسئولان به زندگی شما هم است و از سوی دیگر هم مسئولان بکوشند تا شرایط اصلاً برای شیوع کرونا در سویه های دیگر مهیا نشود تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

چاره‌ای جز واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها نیست

سید محمد رضا هاشمی استاندار سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به ضرورت هشدار دادن به مردم از طریق رسانه‌ها در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گفت: چاره‌ای جز واکسیناسیون برای مقابله با کرونا وجود ندارد لذا از همه افراد بالای ۱۲ ساله تقاضا داریم که روند چهار دز واکسیناسیون خود را تکمیل کنند تا شاهد کاهش شیوع بیماری باشم. کائیان معاون علوم پزشکی سمنان نیز امروز پنجشنبه به خبرنگار مهر، گفت: بعد از ۹ هفته، کرونا یک قربانی دیگر را نیز در سمنان گرفت و یک بیمار کرونایی به دلیل این بیماری جان خود را از دست داد و این نشان از شیوع سنگین و سریع بیماری دارد.

در اقدامی عجیب دانشگاه‌های علوم پزشکی واکسن‌های خارجی مانند آستارازانکا را جمع آوری کرده‌اند و امروز تنها واکسن‌های رازی، فخری و سینوفارم برای تزریق موجود است همچنین در چند درمانگاه معدود می‌توان نام اسپایکوژن و همچنین برکت را هم دید که برای آن تبلیغات بسیاری صورت گرفت اما با اقبال خوبی روبرو نشد. این اقدام عجیب اما برای کسانی که دوست دارند واکسن آستارازانکا دریافت کنند قدری مانع درست کرده است هر چند علوم پزشکی درباره این موضوع توضیحی نداده است.

موضوع بعد اما آن است که فهرستی از درمانگاه‌ها به تازگی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود منتشر شده که در آن بر حسب درمانگاه‌ها واکسن‌ها توزیع می‌شود یعنی برای مثال یک درمانگاه واکسن فخری و رازی دارد دیگری اسپایکوژن و برکت! که مشخص نیست در واقع این اقدام با چه هدفی صورت می‌گیرد و چرا انواع واکسن در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد! با این حال گویا وزارت بهداشت تمام تلاش خود را می‌کند تا آمار واکسیناسیون به خصوص دز چهارم از ۴۶ درصد بیشتر نشود! اما با این حال مردم می‌دانند که راه کار مقابله با کرونا واکسیناسیون و پروتکل‌های بهداشتی است.

کد خبر 5538134

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود حسین شیبانی دانشگاه علوم پزشكی سمنان پروتکل های بهداشتی کرمانشاه ویروس کرونا بوشهر عید سعید قربان حجاب و عفاف آمار کرونا اردبیل نماز عید قربان خراسان رضوی شیراز دعای عرفه عفاف و حجاب عید غدیر خم شهرستان های تابعه دانشگاه رعایت پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مراجعان با علائم علوم پزشکی سمنان رعایت پروتکل ها تعداد مراجعان عادی انگاری استان سمنان درمانگاه ها خبرنگار مهر شیوع کرونا دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است

ترموود که از فرآیند حرارتی‌ چوب در دماهای بالا بدون استفاده از مواد شیمیایی به دست می‌آید، یکی از پیشرفت‌های نوین در صنعت مصالح ساختمانی است. این فرآیند نه تنها خصوصیات فیزیکی و بیولوژیکی چوب را بهبود می‌بخشد بلکه مقاومت چوب را در برابر عوامل مخرب محیطی افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ترموود، افزایش مقاومت آن در برابر آتش است. در این مطلب به بررسی مقاومت ترموود در برابر آتش می‌پردازیم.

ترموود چیست؟

ترموود، یک نوآوری قابل توجه در صنعت مواد ساختمانی، فرآیندی است که طی آن چوب با استفاده از حرارت بالا تا 220 درجه سانتی‌گراد و بدون افزودن هیچ ماده شیمیایی اضافی تغییر ماهیت می‌دهد. این فرآیند، که به عنوان ترموپرسینگ شناخته می‌شود، به منظور بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی چوب انجام می‌گیرد. طی فرآیند ترموپرسینگ مقاومت چوب در برابر شرایط محیطی نامساعد، مانند رطوبت، پوسیدگی و حملات حشرات افزایش می‌یابد. ترموود، با ارائه یک گزینه پایدار و محیط زیستی، به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای طراحی داخلی و خارجی، ساختمان‌سازی و مبلمان بیرونی تبدیل شده است.

فرآیند تولید ترموود

فرآیند تولید ترموود شامل چندین مرحله است. از جمله مراحل تولید این محصول می‌توان به خشک کردن اولیه چوب، گرمایش تا دمای بالا در محیط کنترل شده و سرانجام خنک‌سازی و مرطوب‌سازی مجدد اشاره کرد. این فرآیند باعث می‌شود چوب تغییرات شیمیایی گسترده‌ای را تجربه کند. از جمله کاهش هیدروکسیل‌های موجود در سلولز که به کاهش جذب آب منجر می‌شود. نتیجه این تغییرات، چوبی با مقاومت بالا در برابر رطوبت و پوسیدگی است که در عین حفظ زیبایی طبیعی و بافت خود، عمری طولانی‌تر دارد.

چه عواملی باعث مقاومت ترموود در برابر آتش می‌شوند؟

مقاومت ترموود در برابر آتش از ویژگی‌های قابل توجه این نوع چوب است که آن را برای استفاده در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی و طراحی فضای باز با چوب دکینگ مناسب می‌سازد. این مقاومت نتیجه فرآیند پرفشار ترموپرسینگ است که در طول آن، چوب در دماهای بسیار بالا و در محیطی با کمبود اکسیژن تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در ادامه به بررسی عوامل موثر در مقاومت ترموود در برابر آتش می‌پردازیم.

تغییرات شیمیایی

در طول فرآیند ترموپرسینگ، ترکیبات شیمیایی چوب مانند همی سلولز و سلولز تحت‌تأثیر حرارت قرار می‌گیرند و تغییر می‌کنند. این تغییرات شیمیایی باعث کاهش مواد قابل‌احتراق در ساختار چوب می‌شود که به نوبه خود میزان قابلیت اشتعال چوب را کاهش می‌دهد.

کاهش رطوبت

یکی از عوامل مؤثر دررابطه‌با مقاومت ترموود در برابر آتش کاهش رطوبت است. فرآیند گرمادهی موجب کاهش قابل‌توجه محتوای رطوبت در چوب می‌شود. چوب خشک شده، تمایل کمتری به جذب رطوبت از محیط دارد که این خود به کاهش سرعت اشتعال و پیشروی آتش کمک می‌کند.

تشکیل لایه کربنیزه

یکی از ویژگی‌های کلیدی ترموود، تشکیل لایه‌ای از کربن در سطح خارجی چوب در طول فرآیند تبدیل شده به ترموود است. این لایه کربنیزه به‌عنوان مانعی در برابر پیشروی آتش عمل می‌کند، اجازه نمی‌دهد که حرارت به‌سرعت به لایه‌های داخلی چوب نفوذ کند.

چوب ترموود به‌غیراز مقاومت به آتش چه ویژگی‌هایی دارد؟

چوب ترموود، از فرآیند حرارتی بر روی چوب در دماهای بسیار بالا و بدون استفاده از هرگونه ماده شیمیایی به دست می‌آید. این چوب یکی از انقلابی‌ترین متریال‌ها در صنعت معماری و ساختمان‌سازی به شمار می‌رود. علاوه بر مقاومت در برابر آتش، ترموود ویژگی‌های فراوان دیگری دارد که آن را به یک انتخاب مطلوب برای طیف گسترده‌ای از کاربردها تبدیل کرده است.

از جمله سایر ویژگی‌های چوب ترموود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش مقاومت در برابر شرایط محیطی دوام و طول عمر بالا سازگاری با محیط زیست انعطاف‌پذیری و زیبایی کاهش انقباض و انبساط نگهداری آسان افزایش سطح ایمنی چوب‌های ترموود مقاوم به آتش چه کاربردهایی دارند؟

چوب‌های ترموود که به دلیل فرآیند ترمو پرسینگ مقاومت بالایی در برابر آتش دارند. این مقاومت به آتش، ترموود را برای استفاده در محیط‌های مختلف، به ویژه در مکان‌هایی که ایمنی در برابر آتش از اهمیت بالایی برخوردار است، ایده‌آل می‌سازد.

از جمله کاربردهای ترموود مقام به آتش عبارتند از:

نمای خارجی ساختمان‌ها: چوب‌های ترموود به دلیل زیبایی طبیعی و مقاومت بالای خود در برابر آتش، انتخابی عالی برای نمای خارجی ساختمان‌ها هستند. استفاده از ترموود در نما، علاوه بر افزایش جذابیت بصری ساختمان، سطح ایمنی آن را در برابر حوادث آتش‌سوزی بهبود می‌بخشد مبلمان فضای باز: مبلمان فضای باز ساخته شده از ترموود، به دلیل مقاومت بالایشان در برابر آتش، امنیت بیشتری را برای استفاده در فضاهای باز فراهم می‌کنند. این امر، به ویژه در فضاهایی مانند رستوران‌ها، کافه‌ها و هتل‌ها که از فضای باز برای پذیرایی از مشتریان استفاده می‌کنند، اهمیت دارد دیوارهای جداکننده و پارتیشن‌ها: در فضاهای داخلی، استفاده از ترموود به عنوان دیوارهای جداکننده یا پارتیشن‌ها می‌تواند به افزایش ایمنی در برابر آتش کمک کند. این متریال نه تنها زیبایی و گرما را به فضا اضافه می‌کند، بلکه در صورت بروز آتش‌سوزی، می‌تواند به کاهش سرعت گسترش آتش کمک کند ساخت قایق و تجهیزات دریایی: مقاومت ترموود در برابر آتش، آن را به متریالی ایده‌آل برای ساخت قایق و سایر تجهیزات دریایی تبدیل می‌کند. در محیط‌های دریایی که خطر آتش‌سوزی می‌تواند پیامدهای جدی داشته باشد، استفاده از متریال‌های مقاوم به آتش اهمیت بیشتری پیدا می‌کند مکان‌های عمومی و تجاری: در مکان‌های عمومی و تجاری مانند فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های قطار، مراکز خرید و سینماها، استفاده از ترموود مقاوم به آتش می‌تواند به افزایش ایمنی کلی ساختمان کمک کند. این متریال با کاهش خطر آتش‌سوزی و گسترش آتش، می‌تواند به حفاظت از جان افراد و اموال در چنین مکان‌هایی کمک کند خرید انواع باکیفیت ترموود از شرکت پارس آرای کوهستان

پارس آرای کوهستان مرجع اصلی ارائه انواع محصولات چوبی صنعتی است. مجموعه ما با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه ارائه متریال‌های صنعتی و پارکت چوبی، یکی از باسابقه‌ترین شرکت‌های فعال در این حوزه است. شما همچنین می‌توانید برای اطلاع از سایر خدمات ما با مشاورین پارس آرای کوهستان تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت کنید.

دیگر خبرها

  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت
  • ورزشی‌های هفتم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • کمینه و بیشینه دمایی هفتم اردیبهشت در استان سمنان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اوقات شرعی هفتم اردیبهشت در سمنان
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است