Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد امیرآبادی فراهانی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از بهره‌برداران نمونه بخش کشاورزی استان قم در سالن جلسات کرامت استانداری قم گفت: مسئله حذف ارز ترجیحی، مصوبه مجلس و خواسته نمایندگان بود و اگر در دولت قبل اجرا می‌شد مشکلات امروز را نداشتیم، چون فاصله قیمت ارز با بازار آزاد در آن زمان خیلی کمتر بود.

عضو هیئت رئیسه و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی می گوید:در دولت قبل متاسفانه این کار را نکردند، اما این دولت آبرو گذاشت و این موضوع را اجرایی کرد، واقعیت این است که ادامه روند پرداخت ارز ترجیحی به معنای چاپ اسکناس و ایجاد تورم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او دولت چاره دیگری نداشت و برای بازگرداندن اقتصاد کشور به مسیر صحیح، باید این کار را انجام می‌داد و دولت سیزدهم کار درست را انجام داد.

امیرآبادی گفت: حتی در آن زمان که ارز ترجیحی پرداخت می‌شد چقدر از آن به نفع مردم بود؟ آیا مردم به عنوان مثال گوشت را به قیمت کیلویی ۳۸ هزار تومان می‌خریدند؟ در حالی که اگر قرار بود پرداخت ارز ترجیحی تاثیر لازم را داشته باشد باید قیمت گوشت در این محدوده باقی می‌ماند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: البته در مجلس دو مصوبه داریم در این خصوص که باید اجرا شود یکی این که قیمت کالا‌های اساسی به قیمت شهریور ۱۴۰۰ به دست مردم برسد و دیگر این که به جای پرداخت یارانه نقدی، کالا برگ در اختیار مردم قرار گیرد که دولت به دنبال فراهم کردن شرایط لازم و اجرای این مصوبات است تا از این مرحله عبور کنیم.

امیرآبادی می گوید: باید با نظارت بیشتر، اجازه افزایش بی‌دلیل قیمت‌ها را نداد ؛ مردم اکنون در سختی هستند، اما شرایط تغییر می‌کند، آقای رئیس جمهور گفتند من باید در این جا آبرو می‌گذاشتم و وقتی همه به این نتیجه رسیدیم که این طرح به نفع اقتصاد کشور است، پس باید اجرا می‌شد و ما از آقای رییسی به دلیل توجهی که نسبت به این مساله دارند تشکر می‌کنیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز وضع دامدار و مرغدار خوب نیست، به وزیر محترم جهاد کشاورزی نیز گفتم شما فرزند مجلس هستید و نباید از مجلس کارت زرد بگیرید، اما مجلس نماینده مردم و زبان گویای ملت است و باید حرف آن‌ها را بزند.

او گفت: باید فکر اساسی در زمینه تامین نهاده‌های مورد نیاز دامداران و مرغداران انجام شود، البته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی شبانه روز و حتی در روز‌های تعطیل به فکر رفع مشکل هستند، اما نیاز به کار بیشتری در این خصوص است.

نماینده مردم قم گفت: پیش بینی هم شده بود که اگر ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برداشته شود، دامداران و مرغداران برای خرید نهاده به مشکل تامین مالی و نقدینگی بر می‌خورند و برای آن ۲۰ هزار میلیارد تومان ارز قائل شدند، اما این عدد در حدی نیست که مشکل را رفع کند و باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حل همه جانبه این مشکل تلاش شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس ارز ترجیحی نماینده مردم ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۱۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت