Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید با ایجاد یک بستر یکپارچه خدمات مورد نیاز مردم را با یکبار احراز هویت به آنها ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر خوانساری در مراسم بزرگداشت روز فناوری اطلاعات در مشهد با اشاره به نام گذاری 22 تیر ماه به عنوان روز ملی فناوری اطلاعات  اظهار داشت: فرصت مغتنمی است برای دستگاه هایی که در این بخش فعال هستند تا بررسی شود فناوری اطلاعات در چه جایگاهی قرار دارد و فعالان و متخصصان این حوزه نیز با توجه به توسعه ای که در دنیا در حال رخ دادن است، بررسی کنند جایگاه خودشان را تا دچار عقب موندگی در این بخش نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این مطلب که برخی از فناوری هایی در بخش های مختلف تحول آفرین بودند موجب تغییر پارادیم شده اند افزود: فناوری اطلاعات از جمله فناوری هایی است که برافکن بوده و موجب تغییربنیادی و غیرقابل بازگشت می شود.
وی ادامه داد: فناوری اطلاعات موجب شده است از یکسو چابک سازی و تسهیل و تسریع و افزایش بهره وری برای سازمان ها به وجود آمده و از سوی دیگر موجب شده کسب و کارها نیز باز تعریف شده و دچار تغییر پارادایم شوند.
دکتر خوانساری تاکید کرد: اگر به دنبال افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشور هستیم، فناوری اطلاعات موتور محرک کشور در این حوزه است.
وی با بیان این مطلب که سازمان ها برای بازتعریف کار خود به کمک فناوری اطلاعات می بایست یک مثلث سه وجهی را مورد توجه قراردهد گفت: نقش دستگاه در تحول مورد نظر، نقش فناوری اطلاعات در این مسیر و نقش پیمانکاران اجرایی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: نقش مردم و کسب و کارهای استفاده کننده از این خدمات بر این سه وجه بسیار مهم بوده و باید در تدوین و تعریف خدمات، به مردم به عنوان ولی نعمت و بهره برداران از این خدمات توجه ویژه شود.
وی خاطرنشان کرد: لازمه تحقق وجه های اشاره شده از این مثلث ایجاب می کند که حوزه فناوری اطلاعات در هر دستگاه به روز باشد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به نقش و جایگاه کارکنان بخش فناوری اطلاعات به عنوان چابک سازان این حوزه گفت: نیروی انسانی متخصص حوزه فناوری اطلاعات  موتور محرکه توسعه سازمان محسوب می شوند و باید به کارکنان این بخش به عنوان پیشرانه جدید یک دستگاه نگاه ویژه ای داشت.
وی ادامه داد: تکثر بخش های خدمت دهنده به مردم در فضای فیزیکی ازجمله سازمان های مختلف، معاون ها و حتی برنامه های کابردی متنوع و متعدد از طریق فناوری اطلاعات تبدیل به یک درگاه و یک آیکون روی گوشی تبدیل و مردم تمام خدمات مورد نیاز خودشون را از آن طریق دریافت خواهند کرد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که باید یک وحدت خدمت در فضای مجازی به مردم از جانب دولت و شهرداری ها شکل بگیرد تصریح کرد: میبایست کثرت بسترها ارائه خدمت به مردم به بستری یکپارچه برای دسترسی آسان و امن به خدمات تبدیل شود.
وی با بیان این مطلب که برای تحقق این مهم،  ایجاد پنجره ملی واحد خدمات دولت هوشمند ، در سطح ملی برنامه ریزی شده و در حال پیاده سازی است افزود: بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، دستگاه های اجرایی و عمومی کشور از جمله شهرداری ها باید تا شهریور ماه ۳۰ درصد از خدمات پر کاربرد خود را بر این بستر به مردم ارائه دهند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بر بستر این پنجره ملی، سرویس هایی از جمله ثبت نام جاماندگان دریافت یارانه ها و ارایه اینترنت رایگان به دهک های کم درآمد به عنوان یکی از وعده های رییس جمهور به مردم ارایه می شود.
دکتر خوانساری با اشاره به اینکه به منظور برنامه ریزی برای توسعه در آینده میبایست تکنولوژی های جدید در حوزه فناوری اطلاعات را مورد توجه قرار داد، ادامه داد: تکنولوژی های جدید در حوزه فناوری اطلاعات از حالت تمرکز به توزیع شدگی در حال تغییر هستند و لذا باید ابعاد  و اثرات مختلف آن به دقت مورد توجه قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: فناوری‌های جدید موجب باز تعریف حکمرانی در شهرهای هوشمند شده و تمرکز را به سمت حکمرانی توزیع شده هدایت کرده است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان این مطلب که فناوری هایی نظیر رمزارزهای توزیع شده و هوش مصنوعی موجب تحول در ارائه خدمت به مردم خواهند شد،  تصریح کرد: با استفاده از داده ها کلانی که در سطح ملی وجود دارد و به کمک بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان میتوان خدمات بهتری را به مردم ارائه کرد و دولت نیز از جانب مردم  باید نظارت بر نحوه ارایه خدمت را بر عهده بگیرد.
وی افزود: بر همین اساس، رویکرد دولت به مثابه پلتفرم، به عنوان رویکرد محوری سازمان فناوری اطلاعات در بازطراحی و ارایه خدمات دولت هوشمند، از زیرساخت‌های ابری گرفته تا پنجره واحد خدمات دولت به همه (دولت به دولت، دولت به کسب و کارها و دولت به مردم) خواهد بود.
وی ادامه داد: بر همین اساس می بایست موضوع آموزش چه برای دست اندرکاران این حوزه و چه برای مردم به منظور دست یابی به اهداف تعریف شده باید مورد توجه جدی قرارگیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارائه نیاز ایران دولت دولت الکترونیک علم و فناوری مشهد مردم خدمات خوانساری بستر معاون وزیر ارتباطات وزارت ارتباطات نیاز مردم احراز هویت محمد خوانساری اخبار مشهد خبر مشهد دفتر خدمات دولت سازمان فناوری اطلاعات حوزه فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات مورد توجه قرار خدمات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدیو که قادر به ایجاد یک ویدیوی ۱۶ ثانیه‌ای با کیفیت بالا و وضوح ۱۰۸۰ p با یک کلیک است، در پکن رونمایی شد.

این هوش مصنوعی که با نام «ویدو» (Vidu) شناخته می‌شود، توسط دانشگاه چینهوا و یک شرکت چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی توسعه یافته و نخستین مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدئو در چین با مدت طولانی، ثبات استثنایی و قابلیت‌های پویا است.

دانشمندان می‌گویند، انتظار می‌رود این شرکت به پیشرفت‌های قابل توجهی در تحقیقات پایه و فناوری‌های اصلی و کلیدی دست یابد، بنیاد توسعه نسل جدید هوش مصنوعی چین را مستحکم کند و کاربرد این فناوری را در صنایع مختلف ترویج دهد. 

مدل جدید از هوش مصنوعی باعث ایجاد ویدیو‌های پویایی می‌شود که می‌تواند برای مختلف اهداف مورد استفاده قرار گیرد. هوش مصنوعی ویدو همچنین می‌تواند ویدئو‌هایی با صحنه‌های پیچیده و مطابق با فیزیک دنیای واقعی، مانند نور و سایه‌های واقع‌گرایانه و حالات دقیق چهره تولید کند. این مدل همچنین تخیل بسیار بالایی دارد تا اجسام پیچیده و دقیق را هم به تصویر بکشد.

این تکنولوژی جدید که به نام متن به ویدیو‌ شناخته می‌شود، با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی ایجاد شده که توانایی تحلیل و تبدیل متن به قالب‌های دیگر را دارد.

این نوآوری به عنوان یکی از پیشرفت‌های بزرگ در زمینه هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی توصیف می‌شود، چراکه این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعات و داده‌های متنی به صورت ویدیویی تبدیل شوند تا در حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، تبلیغات، خبرنگاری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد و امکانات جدید و جذابی را برای کاربران فراهم کند.

با معرفی این مدل هوش مصنوعی جدید، چین نشان داده که پیشروی در زمینه تکنولوژی و هوش مصنوعی را جدی می‌گیرد و از توانایی و تخصص بالای محققان و مهندسان خود برای توسعه تکنولوژی‌های نوین بهره می‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است