Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@22:09:01 GMT

اولین نشانه سرطان کلیه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۲۷۳۸

اولین نشانه سرطان کلیه چیست؟

افزایش سن، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا، خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می‌دهند. رنج ناشی از عرق کردن شبانه نیز می‌تواند نشانه‌ای از خطر ابتلا به این بیماری مهلک باشد.

به گزارش برنا؛ افزایش سن، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا، خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می‌دهند. رنج ناشی از عرق کردن شبانه نیز می‌تواند نشانه‌ای از خطر ابتلا به این بیماری مهلک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم سرطان کلیه می‌توانند شامل این موارد باشند: خون در ادرار (این شایع‌ترین علامت است)؛ درد ناراحت کننده در پهلو بین قسمت فوقانی شکم و کمر؛ دمای بالا، تعریق شبانه و احساس خستگی زیاد؛ لاغر شدن بدون دلیل مشخص و وجود یک توده در ناحیه شکم، پهلو یا پشت.

علائم دیگری از این بیماری وجود دارند. اگرچه برخی از آن‌ها را می‌توان به‌عنوان عفونت ادراری یا سنگ کلیه، اشتباه گرفت. این‌ها می‌توانند شامل خستگی مفرط، کاهش اشتها و فشار خون بالای مداوم باشند.

عرق کردن شبانه نیز می‌تواند شاخصی از این بیماری باشد. برخی از افراد، دچار درد استخوان می‌شوند؛ در مردان، این می‌تواند موجب تورم رگ‌های بیضه شود.

افرادی که فکر می‌کنند علائم سرطان کلیه را دارند، باید به پزشک مراجعه کنند.

مرکز تحقیقات سرطان انگلیس هشدار می‌دهد که ۴۲ درصد از موارد سرطان کلیه با سبک زندگی و سایر عوامل خطر، از جمله چاقی و سیگار، مرتبط هستند.

همچنین، تحقیقات نشان داده‌اند که خطر ابتلا به سرطان کلیه، به ازای هر ۱۰ سانتی‌متر افزایش قد، ۲۳ درصد بیشتر می‌شود. این خطر در افراد دیابتی، بیشتر است.

متخصصان بهداشت، به‌طور دقیق نمی‌دانند چه عواملی موجب سرطان کلیه می‌شوند. با این حال، عوامل ژنتیکی و محیطی می‌توانند در این بیماری، نقش داشته باشند.

تماشاخانه ببینید| تصمیمی عجیب برای کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست؛ می‌تواند بحران آفرین باشد ببینید| نخستین صحبت‌های مازیار (شهره) لرستانی پس از تغییر جنسیت فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خطر ابتلا سرطان کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها

دور انداختن ساقه‌های گیلاس ممکن است ایده خوبی نباشد، زیرا ساقه‌های آن درست مانند میوه برای سلامتی شما مفید است!

به گزارش بیتوته، گیلاس‌های خوش‌رنگ و آبدار، از قرمز روشن تا تیره، یکی از دوست‌داشتنی‌ترین میوه‌هایی هستند که در سراسر دنیا طرفدار دارند. این میوه‌های کوچک که تعادل بی‌نظیری از شیرینی و ترشی دارند، علاوه بر استفاده در انواع دسر، با دارا بودن انبوهی از آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضدالتهابی، فواید دیگری نیز برای سلامتی دارند. اما نکته کمتر شناخته‌شده‌ای وجود دارد: دور ریختن ساقه‌های گیلاس اصلا کار درستی نیست! این ساقه‌ها درست مانند خود میوه، منبعی غنی از مواد مغذی بوده و فواید قابل توجهی برای سلامتی همه ما دارند.

فواید سلامتی دم گیلاس ۱. سم زدایی

دم گیلاس یکی از موادی است که به دفع سموم از بدن کمک می‌کند. بسیاری از شما ممکن است آگاه نباشید که می‌توانید ساقه‌های گیلاس را در برنامه سم زدایی قرار دهید و تمام سموم را از بدن خود خارج کنید. مقدار آنتی اکسیدان موجود در دم گیلاس به خوبی بدن را تمیز می‌کند.

۲. پیشگیری از سنگ کلیه

همانطور که قبلا ذکر شد، دم گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی است که کلیه‌ها را تصفیه کرده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند. همچنین دارای ترکیبات فرار و نمک‌های پتاسیم خاصی است که باعث می‌شود کلیه‌ها سالم‌تر و بهتر عمل کنند.

۳. برای بیماران نقرس مفید است

دم گیلاس برای درمان نقرس و روماتیسم بسیار مفید است. این بیماری‌ها مفاصل، رباط‌ها را ضعیف کرده و باعث درد شدید می‌شود. خاصیت ضد التهابی همراه با فلاونوئیدها، مفاصل، تاندون ها، رباط‌ها و ماهیچه‌ها را تقویت می‌کند که نقرس و روماتیسم را درمان می‌کنند.

۴. سطح کلسترول را مدیریت می‌کند

اگر کلسترول بالایی دارید، دم گیلاس یک راه حل عالی است. نوشیدن ۱ یا ۲ فنجان چای دم گیلاس در روز سطح کلسترول را به خوبی کاهش می‌دهد.

۵. مسکن درد

بیشتر ما وقتی درد شدیدی به ما وارد می‌کند، مصرف آسپرین را ترجیح می‌دهیم. اما، به جای استفاده از چنین داروهایی، همیشه می‌توانید دم گیلاس مصرف کنید، زیرا این کار باعث تسکین درد می‌شود. ساقه گیلاس همچنین اعصاب را تقویت می‌کند و اثر آرام بخشی می‌دهد.

۶. کاهش وزن

آنتی اکسیدان ها، خواص ضد التهابی و فلاونوئید‌های موجود در دم گیلاس نیز به کاهش وزن کمک می‌کنند. این نه تنها سموم بلکه چربی را نیز از بدن خارج می‌کند. حرکات روده را برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند راحت‌تر می‌کند.

۷. عفونت مجاری ادراری را درمان می‌کند

UTI یا عفونت مجاری ادراری این روز‌ها مشکلی بسیار دردناک و شایع است. تکرر ادرار، درد هنگام ادرار و خونریزی در موارد شدید از علائم شایع این عفونت است. با این حال، خواص ضد عفونی کننده موجود در دم گیلاس عفونت را درمان کرده و آن را آرام می‌کند.

نحوه مصرف دم گیلاس

دفعه بعد، بعد از مصرف گیلاس، ساقه‌های آن را دور نریزید. آن‌ها را در آفتاب خشک کنید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می‌توانید از آن پودر درست کنید یا آن را همانطور که هست نگهداری کنید. یک لیوان آب را بجوشانید و ۱ قاشق چایخوری پودر ساقه گیلاس یا چند ساقه گیلاس به آن اضافه کنید. یک پیمانه دارچین اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بجوشانید. صاف کنید و وقتی داغ است مصرف کنید. چای ساقه گیلاس طعم و بوی میوه‌ای دارد. این چای فواید فوق العاده و طعم خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • دانشمندان حلقه رابط برنامه غذایی و ابتلا به سرطان را کشف کردند
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن