Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سامسونگ اعلام کرد که یک تراشه گرافیکی جدید با دسترسی تصادفی پویا (DRAM) و سرعت بالاتر توسعه داده است. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که کارت گرافیک ۲۴ گیگابیتی GDDR۶ از نسل سوم فناوری ۱۰ نانومتری استفاده می‌کند. همچنین سرعت پردازش داده در این کارت گرافیک از محصولات دیگر ۳۰ درصد بیشتر و سریعتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش telanganatoday، تراشه DRAM جدید می‌تواند تصاویر گرافیکی را با سرعت ۱.۱ ترابایت در ثانیه پردازش کند. به ادعای شرکت سامسونگ، این تراشه سریع‌ترین کارت گرافیکی در جهان است که معادل پردازش ۲۷۵ فیلم فول اچ دی در یک ثانیه است.

‌DRAMهای گرافیکی به طور گسترده در بازی‌های سه بعدی پرقدرت، رایانه‌های شخصی، نوت بوک‌ها یا دستگاه‌هایی که ویدیو‌هایی با وضوح بالا پخش می‌کنند، استفاده می‌شود. به گزارش خبرگزاری یونهاپ، انتظار می‌رود در آینده از این کارت‌های گرافیکی در محاسبات با عملکرد بالا، خودرو‌های الکتریکی و وسایل نقلیه خودران استفاده شود.

سامسونگ می‌گوید با استفاده از فناوری به اصطلاح مقیاس‌بندی ولتاژ پویا، تراشه DRAM GDDR۶ راندمان انرژی را نیز بیش از ۲۰ درصد بهبود می‌بخشد. به گفته این شرکت، سامسونگ تراشه‌های گرافیکی جدید را در زمان مناسبی برای برآورده کردن نیاز‌های رو به رشد مشتریان تولید خواهد کرد و بنابراین به دنبال پیشروی در بازار DRAM گرافیکی نسل بعدی خواهد بود. سامسونگ، برترین سازنده تراشه‌های حافظه در جهان است که شاهد کاهش فروش DRAM خود در سه ماهه اول سال بود، اما این شرکت جایگاه اول خود را در بازار جهانی حفظ کرد.

بیشتر بخوانید

افزایش توان مصرفی کارت گرافیکی AMD سری ۷۰۰۰ باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تراشه هوشمند کارت گرافیک شرکت سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۳۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مدل جدید هوش مصنوعی که به طور داخلی از آن به عنوان MAI-۱ یاد می شود اخیرا تحت نظارت مصطفی سلیمان، یکی از بنیانگذاران دیپ مایند (زیر مجموعه گوگل) توسعه یافته است.

هدف دقیق از ابداع این مدل هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده و به سطح عملکرد آن بستگی دارد. ممکن است مایکروسافت مدل جدید را به زودی و در کنفرانس توسعه دهندگان Build در ماه جاری میلادی معرفی کند.

از سوی دیگر این شرکت فناوری از اظهار درباره هوش مصنوعی جدید خودداری کرده است. طبق گزارش موجود MAI-۱ بسیار بزرگتر از نمونه های کوچک قبلی است که مایکروسافت آموزش داده و این بدان معنا است که گرانقیمت تر خواهد بود.

مایکروسافت ماه گذشته یک مدل هوش مصنوعی کوچکتر به نامPhi-۳ را راه اندازی کرد تا با گزینه های ارزان قیمت تر، مشتریان وسیع تری را جذب کند. این شرکت میلیارد ها دلار در اوپن ای آی سرمایه گذاری کرد و فناوری آن را در محصولات نرم افزراری خود به کار گرفت تا به این ترتیب به یکی از پیشروان هوش مصنوعی مولد تبدیل شود.

براساس گزارش موجود، این شرکت آمریکایی خوشه بزرگی از سرورهای مجهز به واحدهای پردازش گرافیکی را همراه مقدار زیادی داده پردازش کرده تا مدل را ارتقا دهد. MAI-۱ حدود ۵۰۰ میلیارد پارامتر دارد. حال آنکه چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی هزار میلیارد و Phi-۳ مینی ۳.۸ میلیارد پارامتر دارند.

کد خبر 6098956 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • پاوربانک‌های جدید سامسونگ معرفی شد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی خود را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد