Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@08:52:45 GMT

متروی فرسوده نیویورک بازسازی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۷۰۶۹

متروی فرسوده نیویورک بازسازی می‌شود؟

اداره مترو نیویورک (آزمایشگاه فناوری ترانزیت) چهار شرکت را برای اجرای پروژه مدرن سازی ارتباطی خطوط متروی این شهر انتحاب کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، چهار شرکت توسط آزمایشگاه فناوری ترانزیت در شهر نیویورک برای استقرار و آزمایش فناوری‌های نوین ارتباطی و سیگنالینگ قطار انتخاب شدند، چرا که مدیران اداره حمل و نقل شهری نیویورک علاقه دارند که زیرساخت های این شهر مدرن‌سازی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری‌های ارتباطی جدید، هوش مصنوعی و سنجش از دور، همگی توسط اداره حمل‌ونقل شهری نیویورک (MTA) مورد بررسی قرار می‌گیرند به همین‌ جهت چهار شرکت برای استقرار فناوری‌های نسل بعدی خود در یکی از قدیمی‌ترین و شلوغ‌ترین شبکه‌های مترو در آمریکا به عنوان بخشی از چالش سیگنالینگ توسط آزمایشگاه فناوری ترانزیت انتخاب شده‌اند.

Luminar از فناوری تشخیص نور دوربرد و برد (lidar) همراه با نرم افزار ادراک ایجاد شده توسط Seoul Robotics برای موقعیت بهتر قطارها در زیر زمین و تشخیص اشیاء در مسیر استفاده خواهد کرد.

اوستر، شرکت دیگری که برای آزمایش فناوری خود در شهر نیویورک انتخاب شده است، همچنین از لیدار برای ایجاد یک نقشه سه بعدی با وضوح بالا از تونل های مترو از جمله زیرساخت های راه آهن استفاده خواهد کرد. Ouster با Lux Modus، یک شرکت فناوری نقشه برداری لیدار، شریک خواهد شد. این مشارکت داده ها را برای شناسایی آسیب های ساختاری، اجسام خارجی در مسیرها و تخریب زیرساخت ها پردازش می کند.

شاپیرو یکی از مدیران این برنامه به govtech گفت: «با استفاده از فناوری دیجیتال، خطر انسانی و عملیاتی مرتبط با تکنیک‌های فعلی بازرسی راه‌آهن را می‌توان تا حد زیادی کاهش داد و افزود که این فناوری به کاهش زمان‌های خرابی ناشی از تعمیر و نگهداری کمک می‌کند و ایمنی کارگران را بهبود می‌بخشد و در عین حال یک رکورد بصری و دیجیتالی جامع از وضعیت مسیر ارائه می‌کند. این فناوری در صنایع خودروسازی، رباتیک، صنعتی و زیرساخت های هوشمند نیز استفاده می شود.

وی افزود: «به طور خاص، در زیرساخت‌های هوشمند، لیدار ما در ده‌ها سیستم حمل‌ونقل هوشمند در ایالات متحده و سراسر جهان برای نظارت بر ترافیک و تجزیه و تحلیل برای بهبود سیگنال‌دهی و ایمنی جاده‌ها قرار دارد. در برخی از شلوغ‌ترین بخش‌های مترو شهر نیویورک، زیرساخت سیگنال‌دهی به دهه 1930 باز می‌گردد. مقامات اداره حمل و نقل این شهر معتقدند علیرغم اینکه هنوز کار می‌کنند اما قدیمی است و با سیستم های سیگنالینگ مدرن ارتباطی ندارد. مقامات MTA می گویند که این تجهیزات دیگر توسط صنعت راه آهن پشتیبانی نمی‌شود.

شرکت آلستوم که اجرای بخشی از برنامه نوین‌سازی مترو نیویورک را بر عهده دارد، فناوری‌های نوین ارتباطات خود را برای بهبود ارتباط بین قطارها در حین حرکت در سیستم ریلی به کار خواهد گرفت و به طور کلی به قطارهای بیشتری اجازه می‌دهد تا در شبکه تردد کنند.

سیستم‌های 4AI از هوش مصنوعی برای شناسایی اشیاء در مسیر و تجهیزاتی که نیاز به تعمیر دارند، استفاده خواهد کرد. این شرکت ها آزمایش خود را در ژانویه 2022 آغاز کردند و در پایان تابستان نتایج اولیه کار خود را ارائه خواهند داد.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: زهرا وجدانی 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علم و فناوری فناوری مترو نیویورک قطار آمریکا شرکت سیستم آزمایش زیرساخت مدرن ایالت متحده خبر آمریکا سیستم مترو مدرن سازی زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد

سیدمسعود عظیمی در دیدار اردوان اکبرپور، منتخب مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضا در مجلس دوازدهم با تشریح برنامه عملیاتی جهش تولید شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ابعاد فنی و زیرساختی، خدمات حمایتی و طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی در شهرستان‌های سپیدان و بیضا گفت: موقعیت ویژه این شهرستان‌ها نظیر وضعیت مناسب آب و هوایی، فاصله نزدیک با مرکز استان، وجود منابع انسانی توانمند و قرارگیری آزادراه شیراز ـ اصفهان در شهرستان بیضا و محور مواصلاتی شیراز به یاسوج در شهرستان سپیدان ظرفیت بی‌بدیلی را برای جذب سرمایه‌گذار فراهم می‌کند.

او افزود: این شرکت در راستای مأموریت اصلی خود در زمینه فراهم کردن زیرساخت‌های تولید و صنعت تلاش خود را برای تحقق این هدف انجام می‌دهد.

عظیمی با اشاره به برنامه این شرکت برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شهرک صنعتی بزرگ در بخشی از اراضی همجوار این شهرستان و شهرستان زرقان خبر داد و گفت: در این زمینه بررسی‌ها و بازدید‌های میدانی انجام و در مرحله انتخاب اراضی با رویکرد جذب مشارکت مردم در ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه هم‌اکنون ۸ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و غیر دولتی در شهرستان‌های سپیدان و بیضا وجود دارد، افزود: شهرک‌های و نواحی صنعتی همایجان، سپیدان ۳ و ناحیه صنعتی شهید جاویدی و نیز شهرک‌های صنعتی غیر دولتی فراسان و کامپوزیت سازه ماندگار در شهرستان سپیدان و شهرک‌های صنعتی دارویی و ملوسجان و ناحیه تل بیضا نیز در شهرستان بیضا ایجاد شده‌اند.

او با تصریح اینکه تاکنون ۱۲۱ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی سپیدان و ۷۸ قرارداد نیز در شهرک‌ها و نواحی بیضا منعقد شده است، گفت: در مجموع در شهرک‌های صنعتی دولتی این دو شهرستان ۹۳ واحد بهره‌بردار با اشتغال ۱۹۵۶ نفر مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس بیان کرد: شهرک دارویی به‌عنوان یکی از گزینه‌های سرریز سرمایه‌گذاری کلان شهر شیراز در نظر گرفته شده است و برای ما اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.

عظیمی افزود: در دو سال گذشته و با اختصاص۱۲۶ میلیارد تومان اعتبار، روند اجرای طرح‌های زیرساختی در شهرک دارویی شتاب گرفت و طرح‌های زیرساختی نظیر زیرسازی، خیابان‌کشی و شبکه داخلی فاضلاب در فاز نخست شهرک صنعتی انجام و طرح‌های تکمیلی نظیر اجرای شبکه اختصاصی انتقال برق نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در حال انجام است.

او با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی عملیات اجرایی طرح خط انتقال برق شهرک صنعتی دارویی بیضا، گفت: این خط دومداره با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان با ظرفیت حدود ۱۲ مگاوات برق به طول ۱۱ کیلومتر از پست برق بیضا تا شهرک صنعتی در مرحله اجرا قرار دارد که با بهره‌برداری از آن در نیمه نخست امسال برق این شهرک صنعتی تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه در زمینه تامین آب نیز ۱۰ لیتر بر ثانیه انشعاب آب با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده است، گفت: عملیات اجرایی خط انتقال در مرحله مکان‌یابی و جانمایی است.

او همچنین از تکمیل عملیات زیرسازی فاز یک با اعتبار ۵۲ میلیارد تومان، شبکه فاضلاب با مبلغ ۲۲ میلیارد تومان و شبکه داخلی آب با ۷ میلیارد تومان خبر داد و گفت: سایر پروژه‌ها نیز در مرحله برآورد و انجام عملیات اجرایی قرار دارد.

عظیمی با اشاره به اینکه شهرک دارویی در زمینی به مساحت ۱۸۰ هکتار ایجاد شده است، افزود: در این شهرک صنعتی بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی مستقر خواهند شد و پیش‌بینی می‌شود در این واحد‌ها برای افزون‌بر ۵ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه