Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر رادیو فرهنگ از پخش پنجمین جشنواره نقالان علوی در ۲ بخش میدانی و رادیویی برگزار می‌شود از رادیو فرهنگ خبر دادو گفت:نقالی میراث معنوی است که باید از آن پاسداری کردو‌این جشنواره از رادیو فرهنگ روی آنتن می رود .

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ علیرضا حبیبی مدیر رادیو فرهنگ در  نشست پنجمین جشنواره پرده‌خوانی و نقالی «نقالان علوی» گفت: محتوای هنر در کنار قالب هنر به اوج می‌رسد ‌و هنر نقالی می‌تواند از فرهنگ ملت ایران در دنیا پاسداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:غدیر خم باید به عنوان یک فرهنگ برای نوجوانان و جوانان ایران یاد شود و در سال‌های   گذشته رادیو فرهنگ برنامه پرده خوانی با محوریت غدیر داشته است.

وی در  ادامه  از پخش رویداد نقالان علوی در رادیو فرهنگ خبر داد و تصریح کرد: رادیو فرهنگ به واسطه وظیفه خود که پاسداری از هنر ایرانی اسلامی است، در رویداد نقالان علوی حضور دارد و هر شب نقالی علوی را از رادیو فرهنگ پخش خواهیم کرد. 

مدیر رادیو فرهنگ افزود: محتوای تصویری نیز برای ایران‌صدا تدارک دیده می‌شود، همچنین از ۲ چهره نقالی کشور قدردانی خواهیم کرد.

حبیبی یادآور شد: نقالی یک میراث معنوی است که باید از آن پاسداری کنیم و باید از میراث بانان این هنر ایرانی اسلامی تجلیل و قدردانی شود.

مدیر رادیو فرهنگ گفت: ما به صورت تخصصی و ویژه  دو  برنامه رادیویی را با عنوان «سفره‌خانه» و «پرده‌خانه عشاق» در رادیو فرهنگ داریم که ۳ سال است پخش می‌شوند. این امر نشان‌دهنده این است که رادیو فرهنگ در طول سال به موضوع نقالی و پرده‌خوانی توجه دارد.

گفتنی است ،نشست پنجمین جشنواره پرده‌خوانی و نقالی «نقالان علوی» با حضور علیرضا حبیبی مدیر رادیو فرهنگ، امیرحسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و مرشد محسن میرزاعلی دبیر رویداد صبح سه‌شنبه ۲۱ تیر در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی رادیو نقالی غدیر سفره خانه برنامه رادیویی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هنر ایرانی پرده خوانی میراث معنوی رادیو فرهنگ مدیر رادیو فرهنگ نقالان علوی پرده خوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر