Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سابق هیئت مدیره باشگاه استقلال و حامی مالی ورزش گفت: حمایت مالی بخش خصوصی از تیم های پایه می تواند آینده ورزش استان را تضمین کرده و به کاهش آسیب های اجتماعی نیز کمک کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی برنا از قزوین؛ دوره مربیگری درجه A کنفدراسیون فوتبال آسیا با حضور عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین، حسین باجیوند رئیس هیئت فوتبال استان و مهدی عبدیان عضو سابق هیئت مدیره باشگاه استقلال و از حامیان مالی ورزش و فعالان صنعتی استان در مجموعه فرهنگی ورزشی کانون رشد مینودر قزوین آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره مربیگیری با مدرسی استادان اردشیر پورنعمت و میرمسعود میرزاده تا 4 شهریور ماه به صورت سه مرحله ده روزه به میزبانی هیئت فوتبال با حضور 24 مربی از سراسر کشور در حال برگزاری است.

در حاشیه این دوره مهدی عبدیان عضو سابق هیئت مدیره باشگاه استقلال و از حامیان مالی ورزش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار برنا در خصوص راه های جلب حمایت صنعتگران از ورزش و برنامه های خود به عنوان یک فعال اقتصادی در زمینه باشگاه داری به سوالات ما پاسخ گفت.

عبدیان در این باره اظهارداشت: اگر بخواهیم مدیران واحدهای صنعتی وارد ورزش شده و از فعالان رشته های مختلف ورزشی حمایت کنند باید شیوه و رویکرد ما در زمینه حمایت مالی کمی تغییر کند.

وی افزود: معمولا این انتظار وجود دارد که یک حامی مالی باید حتما وارد باشگاه داری و  حمایت از تیم های شاخص و لیگ برتری یا لیگ یک شود و این  درخواست ها همیشه نیز ادامه دارد و از سوی دیگر هیچ اهرم تشویقی در این همکاری نیز وجود ندارد.

عبدیان تصریح کرد: تیم های لیگ برتر و لیگ یک هزینه های میلیاردی سنگین دارند و به  سختی هم می توانند نتیجه بگیرند اما باید از این حامیان مالی محافظت کرد تا در این عرصه بمانند و حضورشان تداوم یابد و یک فصل نباشد زیرا وقتی یک صنعتگر وارد ورزش شده و به نوعی در خرید بازیکن یا مربی و برگزاری مسابقات سرمایه گذاری و حمایت مالی می کند شاهد تحول در آن رشته می شویم و بخشی از دغدغه های ورزشکاران نیز برطرف می شود.

وی بیان کرد: در این میان مدیران ادارات و ارگانها نیز در این زمینه نقش دارند و باید همراهی لازم را داشته باشند و اگر یک صاحب صنعت با هر هدفی وارد ورزش شد آن را نگهدارند و نگذارند پشیمان شود.

عبدیان گفت: نباید توقع داشته باشیم که یک فعال اقتصادی در همه رشته های ورزشی و یا ورزش حرفه ای ورود کند چون هزینه ها سنگین و منابع مالی محدود است و نمی توان بدون برنامه انتظار داشت یک سرمایه گذار براحتی در همه امور ورود کرده و هزینه کند.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: می توانیم از هر حامی مالی در یک رشته استفاده کنیم تا هم کمک ها هدفمند و متمرکز شود و هم فرد انگیزه ادامه کار را داشته باشد در حالی که ما از یک سرمایه گذار می خواهیم در همه بخش ها هزینه کند و این رویکرد در عمل مشکل ساز می شود.

این صادر کننده نمونه ملی یادآورشد: ضمن اینکه معمولا خیرین و کسانی که نگاه تعاملی به ورزش دارند و با هدف کمک به توسعه ورزش وارد این عرصه شده اند معمولا به دلیل احساس مسئولیت اجتماعی و کمک به کاهش آسیب های جامعه و سالم سازی فضا سرمایه های خود را بدون هیچ چشمداشتی وارد ورزش می کنند و این کمک ها فقط در ورزش نیز خلاصه نمی شود و در رفع سایر نیازهای اجتماعی نیز مشارکت دارند ولی نگاه تعاملی در حوزه دولتی وجود ندارد.

عبدیان گفت: افرادی که وارد مشارکت و حمایت مالی در ورزش می شوند بعد از مدتی بدلیل افزایش تصاعدی هزینه ها دچار رخوت و بی انگیزگی شده و  کار را رها می کنند در حالی که اگر ما یک سرمایه گذار صنعتی را به صورت منطقی برای یک رشته و در ورزش های پایه جذب کنیم و در طول سال هم فشار مالی بیش از حدی به وی وارد نکنیم و اجازه دهیم خودش مسیر تعریف شده را تا حصول نتیجه مناسب دنبال کند بهتر است و حتما انگیزه بیشتری برای تداوم تزریق کمک های مالی خواهد داشت و آن رشته نیز می تواند با برنامه ریزی به اهداف تعیین شده برسد و پیشرفت کند.

وی اظهارداشت: تعداد محدودی از سرمایه گذاران که همچنان حمایت مالی خود را در ورزش ادامه داده اند بیشتر یا نهادهای شبه دولتی بوده و یا خیلی عاشق بوده اند.

این حامی ورزش در استان قزوین در پاسخ به این سوال که به نظر شما در قزوین چه رشته هایی با هزینه منطقی از سوی صنعتگران می تواند شکوفا شده و در مسیر پیشرفت گام بردارد گفت: من یک زمان در یک تیم بزرگ لیگ برتری هزینه می کردم و سرمایه های میلیاردی هم دیده نمی شد اما دیگر نگاهم به ورزش تغییر کرده و اگر یک دوره ای به ورزش حرفه ای اهمیت می دادم امروز به این نتیجه رسیده ام که بجای هزینه ای که مثلا برای دو یا سه بازیکن بزرگ و حرفه ای لیگ برتری در فوتبال می پرداختم بهتر است آن را برای شکوفایی ورزش 500 تا 1000 جوان و  نوجوان در رشته های مختلف تزریق کنم تا اثربخش تر بوده و افراد بیشتری را شامل شود. 

تیم های پایه را حمایت خواهم کرد

عبدیان اظهارداشت: به سرمایه گزاران و حامیان مالی توصیه می کنم بهتر است از این پس برای تیم های پایه در چند رشته وزرزشی هزینه کنند و به جای پرداخت چند میلیارد تومان برای یک تیم لیگ برتری که بخش بسیار کمی از هزینه های سالانه آن می شود بخشی از آن را در یک یا چند رشته مستعد هزینه کنند تا افراد بیشتری وارد ورزش شده و به رده های بالاتر برسند و با این روش حتما شاهد کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش نشاط در جامعه خواهیم شد.

این تولیدکننده نمونه کشور و استان تصریح کرد: تصمیم دارم با این رویکرد حمایت تیم های پایه در رشته هندبال استان را بر عهده بگیرم و در گامهای بعدی در صورت موفقیت در رشته های بسکتبال، والیبال و رزمی هم وارد سرمایه گذاری خواهم شد.

عبدیان در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان بخش خصوصی برای باشگاه داری تمایلی دارید اظهارداشت: نیازی به باشگاه داری نیست چون هیئت ها فعال هستند و باشگاه داری می کنند و بخش خصوصی و حامیان مالی اگر برای تامین لباس و وسایل ورزشی، اعزام تیمهای پایه به مسابقات اقدام کنند اقدام موثری است و بدون تردید از میان این ورزشکاران چند ملی پوش هم بروز خواهد کرد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات ما نداشتن مربی حرفه ای در سطح ملی در تیم های ورزشی است و اگر بتوانیم برای تربیت و تقویت مربی ورزشی هم همت کنیم به توسعه ورزش و کسب موفقیت های بیشتر کمک خواهد شد. 

عبدیان اضافه کرد: امروز استانهای مازندران، خراسان و اصفهان در تیم های مختلف هم بازیکن و هم مربیان شاخص دارند و اگر ما نیز با کمک بخش خصوصی در آموزش و تربیت مربی جدی باشیم آینده تیم های ورزشی استان تضمین می شود.

این حامی مالی ورزش یادآورشد: باید برای یک دهه دیگر تدبیر و برنامه ریزی کنیم تا در آینده قزوین در چند رشته خاص که مستعد است مانند کشتی، کاراته، تکواندو، تنیس روی میز، صخره نوری و والیبال در سطح ملی ورزشکاران خوبی تربیت کرده و تقدیم تیمهای ملی کنیم. 

عبدیان گفت: برای من بعنوان یک ورزش دوست بسیار اهمیت دارد که مثلا بتوانم در رشته هندبال 100 نفر جوان و نوجوان مستعد را جذب کرده و  آموزش درست آنها را در مسیر پیشرفت مهیا کنم و اگر دو نفر هم ملی پوش از آن خارج شود که براحتی امکان پذیر است برای ما کافی است و بقیه افراد هم که وارد فضاهای ورزشی شده اند از آسیب های اجتماعی در امان خواهند بود و ما به هدف رسیده ایم زیرا یک جوان سالم می تواند خانواده ای سالم را تشکیل دهد و آینده تضمین می شود.

وی اضافه کرد: تولیدکنندگان صنعتی که افراد دلسوز و علاقمند به ورزش باشند در استان زیادند لذا انتظار داریم استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان آنها را شناسایی کرده و از آنها دعوت کنند به صورت اصولی وارد ورزش شوند و با برخورد مناسب این افراد را در این عرصه حفظ کنند تا حمایت از ورزش تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش و جوانان قزوین مهدی عبدیان تیم های پایه باشگاه داری حامیان مالی حمایت مالی وارد ورزش بخش خصوصی مالی ورزش حامی مالی لیگ برتری هزینه ها ورزش شد حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟

همه ما خوب می دانیم که ورزش کردن تا چه اندازه برای سلامت بدن و پیشگیری از بیماری ها اهمیت دارد. با این حال بسیاری از افراد بعد از ورزش دردها و ناراحتی هایی را احساس می کنند که شایع ترین آن ها سردرد بعد از ورزش است. حال این سؤال مطرح می شود که سردرد بعد از ورزش تا چه میزان خطرناک است؟ برای پاسخ به این سؤال همراه ما باشید تا درباره سردرد بعد از ورزش توضیحاتی ارائه دهیم.

گاهی اوقات بعد از ورزش سردرد زیادی را تجربه می کنیم. معمولا در این شرایط با خود می گوییم دلیل این سر درد چیست؟

بهداشت نیوز در خبری نوشت:چه عواملی باعث به وجود آمدن این سردردها می شوند؟ سردردهای ورزشی دلایل مختلفی دارند. از مهم ترین دلایل آن می توان به افت قند خون، خستگی، گرما، کم آبی و تغذیه نامناسب اشاره کرد. اغلب این سردردها کلافه کننده و ناخوشایند هستند. اگر مدت زمان بیشتری درگیر آن شویم، حتی ممکن است به طور کامل ورزش کردن را نیز کنار بگذاریم. در این مقاله تمام علت های سردرد بعد از ورزش را بررسی کرده و روش های درمان آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

آشنایی با انواع سردردهای ورزشی

سردردهایی که پس از ورزش و فعالیت بدنی شدید مثل دوچرخه سواری، شنا، وزنه برداری و دویدن به سراغ فرد می آیند، انواع مختلف دارند. این سردردها اغلب پس از ورزش کردن به علت افزایش گردش خون در پوست سر و اطراف آن ایجاد می شوند. در ادامه به انواع سردردهای ورزشی اشاره خواهیم کرد:

سردردهای ورزشی اولیه

سردردهای ورزشی اولیه بعد از فعالیت بدنی ایجاد می شوند و معمولا خود به خود برطرف خواهند شد. این نوع سردرد ها معمولا به مشکل فیزیکی خاصی مربوط نمی شوند و با داروهای بدون نسخه نیز قابل درمان خواهند بود.

سردردهای ورزشی ثانویه

یکی دیگر از سردردهای ورزشی که دلایل جدی تری دارد، سردرد ثانویه است. این سردردها ناشی از یک بیماری زمینه ای مثل بیماری قلبی هستند. به یاد داشته باشید تعداد افرادی که به این مشکل دچار می شوند، بسیار محدود است. اگر درگیر این سردرد شده اید، باید هر چه سریع تر به متخصص مراجعه کنید. زیرا نیاز به معاینه خواهید داشت.

دلایل سردردهای ثانویه ناهنجاری های ساختاری ستون فقرات، سر و گردن انسداد جریان مایع مغزی نخاعی بیماری عروق کرونر که رگ های داخل مغز و یا رگ های متنهی به مغز را درگیر می کنند. تومورها خونریزی بین مغز و بافت های پوشش دهنده مغز عفونت سینوسی نشانه ها و علائم سردرد در ورزشکاران

معمولا ورزشکاران سردرد بعد از ورزش را به عنوان ناخوشایندترین سردرد زندگی خود می شناسند. نشانه های سردرد بعد از ورزش عبارتند از:

درد در سر به شکل ضربان دار

گردن درد درد در یک یا هر دو قسمت سر

گاهی اوقات این سردرد به میگرن شباهت دارد و موارد زیر را شامل می شود:

تهوع و استفراغ کم شدن بینایی سیاهی رفتن چشم ها حساسیت به نور مهم ترین دلایل سردرد بعد از بدنسازی چیست؟

سردرد بعد از ورزش بدنسازی یک اتفاق بسیار ناخوشایند محسوب می شود و ممکن است برخی از افراد درگیر آن شده باشند. برخی از مهم ترین دلایل سردرد بعد از ورزش و روش های درمان آن عبارتند از:

۱. تمرین های خود را درست انجام نداده اید

انجام حرکات بدنسازی به شکل نادرست و غلط به بدن فشار وارد می کنند و به سردرد تبدیل می شوند. مخصوصا اگر این حرکات به عضلات گردن و شانه مربوط باشند. به عنوان مثال تمرین اشتباه با وزنه، دویدن و کرانچ موجب تنش در عضلات گردن می شوند. به همین خاطر باید از یک برنامه ورزشی منظم پیروی کنید و یک رژیم غذایی درست را دنبال نمایید.

۲. مدت زمان طولانی در آفتاب قرار گرفته اید

زمانی که در معرض نور خورشید و هوای گرم قرار می گیرید، دچار سردرد شدید خواهید شد. حتی هنگامی که ورزش نمی کنید. از طرفی اگر به مدت طولانی زیر آفتاب باشید و ورزش کنید، ممکن است بدن کم آب شود و این عوامل باعث ایجاد سردرد می شوند. به همین دلیل سعی کنید در روزهای تابستان در فضای باز ورزش نکنید. در این شرایط اگر با کمترین میزان سردرد به خانه بیایید باید به مقدار کافی آب بنوشید. علاوه بر این یکی از مواردی که به شما بعد از ورزش کردن کمک می کند، دوش گرفتن با آب ولرم است.

۳. دچار افت قند خون شده اید

به قند خون پایین هیپوگلیسمی می گویند. این مشکل تا حد زیادی موجب سردرد بعد از بدنسازی و ورزش می شود. قند خون به گلوگز مربوط بوده که جزو منابع اصلی انرژی بدن محسوب می شود. اگر پیش از ورزش تغذیه درستی نداشته باشید، ممکن است بدن گلوکز بیشتری بسوزاند و درگیر هیپوگلیسمی شوید. یکی از نشانه های اصلی هیپوگلیسمی سردرد است. از نشانه های دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تعریق سرگیجه تاری دید لرزش بدن احساس شدید گرسنگی ۴. کم آب بودن بدن

اگر در بدنسازی به اندازه کافی آب مصرف نکنید و نتوانید مایعات از دست رفته را برگردانید، بدن درگیر کم آبی می شود. کم آب شدن بدن یکی از مهم ترین دلایل سردرد بعد از ورزش است. شما زمان بدنسازی و ورزش عرق زیادی می ریزید و اگر به نوشیدنی هایی که می خورید توجه نکنید، ممکن است بدن تان نتواند آب کافی دریافت کند. از دیگر علائم کم آبی خفیف در بدن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ضعف و خستگی، حتی غش کردن خشکی پوست خشکی دهان افزایش حس تشنگی کاهش خروجی ادرار یبوست سرگیجه

گاهی اوقات با نوشیدن چند لیوان آب، سردردتان به طور کامل رفع می شود. این مسئله نشانگر این است که بدن شما به چه میزان آب نیاز داشته است. یادتان باشد که در هر شرایطی کم آب بودن بدن را جدی بگیرید. تشنگی بیش از اندازه یک وضعیت اورژانسی محسوب می شود.

سردرد های بعد از ورزش چه مدت طول می کشند؟

سردرد بعد از ورزش از پنج دقیقه تا ۴۸ ساعت طول می کشد و در یک دوره ۳ تا ۶ ماهه اتفاق می لفتد.

چگونگی تشخیص سردرد بعد از ورزش

هر فردی که بعد از ورزش درگیر سردرد شدید یا مداوم شود باید دلیل آن را پیدا کند و بتواند هر چه زودتر نسبت به درمان آن اقدام کند. بیشتر سردردهای ورزشی ناشی از اختلال زمینه ای و بیماری نیستند، ولی ممکن است پزشک چندین آزمایش را جهت بررسی علل احتمالی برای فرد تجویز کند. از این آزمایش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ام آر آی برای گرفتن عکس از مغز آنژیوگرافی برای بررسی عروق خونی گرفتن نمونه مایع از ستون فقرات سردرد بعد از ورزش را چگونه درمان کنیم؟

اگر بعد از ورزش درگیر سردرد شدید می شوید و نشانه های غیر طبیعی دارید، حتما به یک متخصص مراجعه کنید. احتمالا درگیر یک بیماری زمینه ای شده اید و به درمان نیاز خواهید داشت. اگر بیماری زمینه ای یا بیماری خاصی نداشته باشید، مطمئن باشید که سردرد شما برطرف خواهد شد. در ادامه به راه های درمان سردرد بعد از ورزش اشاره خواهیم کرد:

۱. اطمینان داشته باشید که حرکات را درست و دقیق انجام داده اید

اگر در مورد شیوه صحیح و درست تمرین خود مطمئن نیستید، یک یا دو جلسه با یک مربی خصوصی به ورزش کردن بپردازید. مربی به شما می گوید که نحوه تمرین شما درست است یا خیر. داشتن برنامه ورزشی به شما کمک می کند تا به صورت منظم ورزش کنید.

۲. چندین حرکت کششی را به صورت مداوم انجام دهید

اگر تمرین شما شامل مواردی است که به ناحیه گردن فشار وارد می کند، تلاش کنید پس از ورزش چند حرکت کششی ملایم انجام دهید. اگر حرکات کششی سبک برای شما مناسب نیست، برای از بین بردن گرفتگی عضلات خود قرص ایبوبروفن مصرف کنید. زیرا این قرص به تسکین درد کمک می کند.

۳. بعد از تمرین وعده غذایی خود را فراموش نکنید

سعی کنید حداکثر تا دو ساعت بعد از ورزش یک میان وعده متعادل و مغذی مصرف کنید. شما باید به دنبال غذایی باشید که دارای فیبر، پروتئین و کربوهیدرات باشد. این وعده غذایی موجب تعادل قند خون می شود. یادتان باشد که از مصرف خوراکی هایی که دارای قند مصنوعی و کربوهیدرات تصفیه شده و فرآوری شده هستند، بپرهیزید.

۴. در زمان ورزش خوراکی به همراه داشته باشید

اگر زمان سردرد نشانه های قند خون پایین دارید، حتما خوراکی هایی بخورید که دارای کربوهیدرات باشند. نوشیدن یک لیوان آب میوه طبیعی که چندین تکه کوچک میوه دارد نیز به شما کمک می کند. علاوه بر این مقداری کربوهیدرات پیچیده مثل یک تکه نان تست غلات کامل همیشه به پیشگیری از افت قند خون کمک می کند.

۵. پیش از تمرین بدن خود را گرم کنید

بیشتر اوقات علت سردرد بعد از ورزش به خاطر این است که بدن به اندازه کافی برای ورزش کردن آماده نیست. گرم کردن آهسته پیش از ورزش از سردرد بعد از آن جلوگیری می کند. علاوه بر این توجه داشته باشید اگر دائما درگیر سردرد های ورزشی می شوید، باید تمرینات خود را اندکی کاهش دهید. اگر در هوای گرم و روزهای آفتابی بیرون می روید حتما از یک عینک آفتابی یا کلاه پهن استفاده کنید تا اذیت نشوید.

۶. مایعات و آب زیادی بنوشید

همان طور که پیش تر اشاره کردیم یکی از مهم ترین دلایل سردرد بعد از ورزش به خاطر کم آبی بدن است. نکته مهم این است که اجازه ندهید بدن به اندازه کافی خشک شود. چرا که در چنین شرایطی درگیر سردرد خواهید شد. ورزش در گرما یا ورزش های سنگین بدن را درگیر کم آبی می کند. در این موارد یک نوشیدنی ورزشی به بازیابی الکترولیت شما کمک زیادی می کند. اما این نکته را فراموش نکنید که اغلب نوشیدنی ها قند اضافه دارند و باعث تشدید سردردها می شوند. به همین خاطر سعی کنید شربت آبلیمو عسل یا آب نارگیل شیرین نشده میل کنید.

اگر زیر نور آفتاب ورزش می کنید، نوشیدن آب بسیار اهمیت دارد. حتما هنگام ورزش در فضای باز با خود یک بطری به همراه داشته باشید و آب زیاد بنوشید. در ضمن پیش از اینکه ورزش کنید، یک تا سه لیوان آب میل کنید.

۷. مسکن ضد التهاب استفاده کنید

مصرف مسکن ضد التهاب مثل ایبوپروفن به کنترل سردردها کمک می کند. علاوه بر این یک پد گرم کننده نیز باعث می شود رگ های خونی شما باز شوند.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • اتفاق عجیب در فوتبال پایه ایران + تصاویر | عده‌ای به جان کمک داور افتادند
  • همراه با اخبار ورزشی هشتم اردیبهشت استان قزوین
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟