Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@07:37:02 GMT

شهرستان تفرش در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۷۷۰۲

شهرستان تفرش در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت

دکتر سید محمد جمالیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون چهار شهرستان اراک، آشتیان، دلیجان و فراهان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

وی بیان کرد: بر این اساس اکنون شهرستانهای خنداب، ساوه، شازند و محلات در وضعیت زرد و شهرستانهای زرندیه، خمین و کمیجان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک اظهار داشت: هفته گذشته شهرستان تفرش در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های اراک ، دلیجان و فراهان در وضعیت زرد ، شهرستانهای آشتیان ، ساوه و شازند در وضعیت آبی کرونایی قرار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جمالیان تاکید کرد: اکنون ۲۰ درصد از شهروندان از  ماسک استفاده می‌کنند که انتظار می‌رود در راستای کنترل و مقابله با انتشار موج جدید بیماری این عدد به ۶۰ درصد افزایش یابد و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نیز مدنظر ویژه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: زنان باردار، افراد بالای ۶۰ سال و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای به ویژه فشار خون و دیابت از گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا هستند که علاوه بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی این جامعه هدف، نیاز است در اسرع وقت نسبت به تزریق نوبت چهارم‌ واکسن اقدام کنند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: وضعیت رنگ بندی کرونا معیاری برای تصمیم‌گیری و اعمال محدودیت‌ها در سطح کشور و استان است و روند افزایش بستری‌ها به طور حتم منجر به تغییر رنگ شهرستان‌ها در روزهای آتی می‌شود.

جمالیان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی آمادگی کامل برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ را دارد اما اکنون ظرفیت تخت‌های بیمارستان حضرت ولیعصر( هج) در اختیار  بیماران تصادفی، ترافیکی و صنعتی است و شمار بستری بیماران تنفسی در بیمارستان امیرالمومنین( ع) نیز بالا است و ظرفیت بیمارستان امیرکبیر نیز به عنوان سانتر اطفال در حال تکمیل است.

وی خاطرنشان کرد: هر ساله با ورود حجاج به کشور، شاهد شیوع یک بیماری ویروسی هستیم و با توجه به اینکه امسال نیز میزان شیوع ویروس کرونا و بیماری‌های ویروسی در کشورهای همسایه همچون عراق، عربستان و ترکیه بالا است این نگرانی را دوچندان کرده و انتظار می‌رود مردم در استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تکمیل روند واکسیناسیون خود اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : میزان تزریق واکسن در استان به شدت کاهش یافته به گونه‌ای که تا هفته گذشته روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ نوبت واکسن کرونا در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق می‌شد که با افزایش شدت بیماری اکنون روزانه حدود یک هزار و ۲۰۰ نوبت واکسن تزریق می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد